November 19, 200618 yr comment_1236983 ako cjes da sviras elektricnu, vjezbaj elektricnu, ako cjes neku akusticnu, vjezbaj tu, ako cjes obe, vjezbaj obe jebemu ne mogu da vjerujem da tvoji gitaristi(ako ista znaju i mogu) koji na probama sviraju na elektrifikovanim gitarama, kod kucje ne vjezbaju na njima nego bas samo na akustarama ...to je jednostavno besmisleno pa da i meni je to bilo malo neobicno kad sam procitao
November 20, 200618 yr comment_1237889 Ko stvoreno za pochetni-srednji stalezh gitarista... Evo, pocheo sam da pishem gitarski blog, na kome cu nedeljno postovati do jaja delove iz meni omiljenih pesama. Uglavnom power i prog. Bice i nekih trikova, teorije, i po mom iskustvu dobrih vezhaba Juche sam napravio prvi veliki post sa jako puno objashnjenja saveta i koznachega - prvi deo Sea Of Lies od symphony X-a...za one koji ne znaju, to je prog. metal bend, sa neverovatnim Michael J. Romeom i ludim Pinnelom...da ne zaboravimo sjajnog pevacha Russela Allena. Evo link: http://blog.360.yahoo.com/blog-Hki5lVMrcqr...--?cq=1&p=4 Ako bi se nashao neki dobar basista da mi pomogne oko postovanja i za bass bilo bi lepo da mi se javi.
March 22, 200718 yr comment_1351058 ma sta mu...ne fali mu nista.......sad to sto ima ljudi koji ne mogu da se kontrolisu pa da NE skidaju na sluh nego samo Pro....jbg.....ya neke stvari mnogo pomaze.....lekcije i ostalo.....
April 8, 200718 yr comment_1367261 Evo moja ortakinja sad fura na casove kod nekog lika, doduse ona ide jejjoj je on sladak, a kaze da i fenomenalno objasnjava, ali moja teorija je da kad si dovoljno motivisan, vrlo lako ces nesto da odradis...
June 7, 200718 yr comment_1423682 TO je ili Marty ili Dushan oni su jejjoj slatki hahah Hey,teacher,leave THEM kids alone!!! ;) Salim se malo!!!