January 20, 200718 yr comment_1281703 Hvala svima na vecerasnjoj podrsci!Sto se organizacije tice ovo je do sada najbolji MS Fest, -sve je pocelo i zavrsilo se na vreme! Nightfall je imao manjih propusta u svirci, ali sve u svemu bilo je ok...04.februara pravimo samostalnu svirku, pa se nadasm da cemo sve propuste do tad otkloniti...Jos jednom kazem-po meni, do sada najbolje organizovan MS fest-svaki bend je bio podjednako ispostovan...pozdrav za sve bendove i ljude koji su veceras bili Vidimo se 04.februara u Dangubi!
January 24, 200718 yr comment_1286703 Evo i plakata... Edited January 24, 200718 yr by Boban_Nightfall
January 25, 200718 yr comment_1287463 pa avatar ti je majka! kako ti se ne bi djasvio onaj epic plakat, za bobana 2000 zlatnika,ziv ili mrtav!
January 26, 200718 yr comment_1288654 He He Nino ... Gde iskopa tog coveka, vratio si me u nocne more devedesetih.
January 26, 200718 yr comment_1288679 Cool, samostalna svirka??? Yup! NINO!!! ahahahaha stvarno gde si se setio toga...
January 26, 200718 yr comment_1288753 pa kada su RUMUNI krenuli da se iskrcavaju na Normandiju APACI su ih kamenovali jer nisu hteli da kupuju Rumunske hulahopke i Jeans! Medjutim Rumuni su imali tajno oruzije (Iz price se izvaljuje da je to Nino)!! Apaci su navaljivali sve vise i vise i odjednom se dogodilo cudo! Iskoci pred njih taj cudni baja>Sa mladezom na obrazu i zapjeva suskavim glasom>od silne glazbe i od kolicine sranja koja je lik izbacivao iz svojih usta APACI se podavise u govnima(izumrla cela civilizacija)!! SADA TAj isti Baja nastupa u DANGUBI cetvrtog februara sa pratecim bendom NIGHTFALL ,A NINO sam misli da bend ima potencijala i zeli sve najbolje Maxu u narodnjackim disko vodama! MIsteriozni lik se okrenuo i otisao pjevajuci> "USNE VRELE KAO ZAR DA LI JE TO S NEBA DAR ZNAM DA NIJE KAO SAN ISTU VATRU OSECAM!!!
January 27, 200718 yr comment_1289301 pa kada su RUMUNI krenuli da se iskrcavaju na Normandiju APACI su ih kamenovali jer nisu hteli da kupuju Rumunske hulahopke i Jeans! Medjutim Rumuni su imali tajno oruzije (Iz price se izvaljuje da je to Nino)!! Apaci su navaljivali sve vise i vise i odjednom se dogodilo cudo! Iskoci pred njih taj cudni baja>Sa mladezom na obrazu i zapjeva suskavim glasom>od silne glazbe i od kolicine sranja koja je lik izbacivao iz svojih usta APACI se podavise u govnima(izumrla cela civilizacija)!! SADA TAj isti Baja nastupa u DANGUBI cetvrtog februara sa pratecim bendom NIGHTFALL ,A NINO sam misli da bend ima potencijala i zeli sve najbolje Maxu u narodnjackim disko vodama! MIsteriozni lik se okrenuo i otisao pjevajuci> "USNE VRELE KAO ZAR DA LI JE TO S NEBA DAR ZNAM DA NIJE KAO SAN ISTU VATRU OSECAM!!! Jebem te u oko
January 27, 200718 yr comment_1289567 pa kada su RUMUNI krenuli da se iskrcavaju na Normandiju APACI su ih kamenovali jer nisu hteli da kupuju Rumunske hulahopke i Jeans! Medjutim Rumuni su imali tajno oruzije (Iz price se izvaljuje da je to Nino)!! Apaci su navaljivali sve vise i vise i odjednom se dogodilo cudo! Iskoci pred njih taj cudni baja>Sa mladezom na obrazu i zapjeva suskavim glasom>od silne glazbe i od kolicine sranja koja je lik izbacivao iz svojih usta APACI se podavise u govnima(izumrla cela civilizacija)!! SADA TAj isti Baja nastupa u DANGUBI cetvrtog februara sa pratecim bendom NIGHTFALL ,A NINO sam misli da bend ima potencijala i zeli sve najbolje Maxu u narodnjackim disko vodama! MIsteriozni lik se okrenuo i otisao pjevajuci> "USNE VRELE KAO ZAR DA LI JE TO S NEBA DAR ZNAM DA NIJE KAO SAN ISTU VATRU OSECAM!!!
January 27, 200718 yr comment_1289609 jok sviraju kao predgrupa NINU!! Cekaj, stani, pazi, nemoj da vredjas mrtvog coveka!
January 27, 200718 yr comment_1290072 Jaoooo, o cemu vi razglabate na temi... Slatko se nasmejah. Uostalom, nemam ni ja sta pametno da kazem, sem da uveliko slusam promo CD i, naravno, vidimo se u Dangubi.
January 28, 200718 yr comment_1290263 Sve se to dogodilo na putu za luuudilo, srce ni se opasno u tebe zaljubilo! Sve se to dogodiloo na puuutu za luuudilo, srce mi se opasno u tebe zaljuuubilo! (pa modulacija) SVE SE TO DOGODILOO NA PUTU ZA LUUUUDILO, SRCE MI SE OPASNO U TEBE ZALJUBILO! SVE SE TO DOGODILOO NA PUTU ZA LUUUUDILO, SRCE MI SE OPASNO U TEBE ZALJUBILO! (pa onda povratak u prvobitni tonalitet) Sve se to dogodilo na putu za luuudilo, srce ni se opasno u tebe zaljubilo! Sve se to dogodiloo na puuutu za luuudilo, srce mi se opasno u tebe zaljuuubilo! e ovakve pesme bre trebaju da se rade!!!kompleksne,zajebane,melodicne i progresivne!!!!!! ljudi i dajte onu secivene baladu u nocgubi,dovodim curu,pa da mi je maks-a na uvce otpeva,a ako dobro odradi posao,dozvolicu mu da mi da jedan kratki,odsecan popus!!! jel moze? aj poz ljudi volim vas!!! pjevac vam je naj najbolji pusa....ovaj....baja u univerzumu!!!!!!
January 29, 200718 yr comment_1292470 E sad, da se ovoliko spamovalo na temi Aeternie vec bi sve bilo obrisano
January 29, 200718 yr comment_1292541 Danashnja proba je bila extra,imamo josh jednu do svirke i onda rokanje....