Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 123.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Flash Of The Neon Light
    Flash Of The Neon Light

Ovi carevi obećavaju... Nightfall smatram jednim od najbolji domaći metal bendova. Po meni su oni bolji i od nekih slavni bendova. Momci samo tako nastavite!

comment_1548268
mnogo ljudi odavde izgleda ide na vets ukljucujuci i mene i zareta hahaha i onog serafima hahaha

Dodaj tu jos Mene, Wishmastrera, SilentMan-a, i 2 clana Alhemije (ne znam koji su im ovde nikovi tacno).

VETS je naj tr00 bre! :rockdevil:

Mozemo da osnujemo VETs Crew! :)

comment_1551416

Pozdrav od jos jdenog bivseg,ali po svemu sudeci i buduceg kolege sa VETS-a.

Offtopic:

Kad vec neko rece da je pola YUmetala sa VETS-a,moram nesto da ispricam.Jedan moj bivsi kolega sa posla je isao u Teslu.Posle je upisao Visu poslovnu.Pitam ja njega zasto nije nastavio sa elektrotehnikom.Kaze on da su mu se smucili metalci,drekavci,cupavci i sta vec.Ja se nesto ne secam da je u Tesli i VETS-u bilo puno metalaca.

Edited by IronMetal

comment_1551423
NightFall za novu godinu svira u Smederevu sa josh jednim bednom koji ce biti poznat u naredna tri dana kao i ime lokacije...

pa ko voli nek izvoli.. :) :) :)

Lep provod momci!

Pretpostavljam da je u Pitanju Moto klub, lep je prostor, prima dosta ljudi, i mi smo bili tamo.

comment_1551748
Pozdrav od jos jdenog bivseg,ali po svemu sudeci i buduceg kolege sa VETS-a.

Offtopic:

Kad vec neko rece da je pola YUmetala sa VETS-a,moram nesto da ispricam.Jedan moj bivsi kolega sa posla je isao u Teslu.Posle je upisao Visu poslovnu.Pitam ja njega zasto nije nastavio sa elektrotehnikom.Kaze on da su mu se smucili metalci,drekavci,cupavci i sta vec.Ja se nesto ne secam da je u Tesli i VETS-u bilo puno metalaca.

Brate...ja sam isao u Teslu,i vec deceniju ipo vazi to pravilo.I jo uvek je tako naravno i uvek ce tako ostati. Mora da se zna sta je Tesla crew.

ok,istina da su Teslu malo vise sad pojeli ovi sminkeri fenseri,ali duh je uvek tu.veruj mi....

pozdrav

Brate...ja sam isao u Teslu,i vec deceniju ipo vazi to pravilo.I jo uvek je tako naravno i uvek ce tako ostati. Mora da se zna sta je Tesla crew.

ok,istina da su Teslu malo vise sad pojeli ovi sminkeri fenseri,ali duh je uvek tu.veruj mi....

pozdrav

pozdrav