Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 439
  • Views 43.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1212086

Svira se bogami, probe su redovne, cak smo i dobili par komplimenata od ljudi koji su na te probe dolazili:)

E mi smo svi tu, nema eskurzija i slicnih sranja tako da javite kad vam odgovara da se nadjemo pa da odemo u neko finu kafanu bogati, da bi smo se detaljno dogovorili oko svirke.

comment_1212090

Svira se bogami, probe su redovne, cak smo i dobili par komplimenata od ljudi koji su na te probe dolazili:)

E mi smo svi tu, nema eskurzija i slicnih sranja tako da javite kad vam odgovara da se nadjemo pa da odemo u neko finu kafanu bogati, da bi smo se detaljno dogovorili oko svirke.

comment_1212939

hehe pa evo mi sada imamo probu prvi put posle one svirke u Dangubi, pa dok se malo uvezbamo a posle eksurzije ce snimaimo demo itd...Tako da ono puni smo planova icon_mrgreen.gif Cucemo se cim se ja vrnem sa ekskurzije oko 28. pivopije.gif

comment_1222009

Bas sam kontao nesto sa Blasphemerom.Posto je ona svirka prosla onako kako jeste,Varvarskoj hordi za nadohnadu morate obezbediti besplatan ulaz i castiti nas pivom,ako mislite da vam uvelicamo nasim prisustvom sledecu svirku.

High Council of Varvarska Horda has spoken! pivopije.gif

comment_1222249

posledni gay iz 601 se vraca u petak...valjda hahahaha ili mozda u ponedeljak...poslecu da mu posaljem poruku...kad bi za ovaj raspust odradili neku svirku...videcemo...lazo nema nista za varvarsku hordu moze te samo da dobijete pisu u guzu...xD

• 2 weeks later...