Posted October 5, 200618 yr comment_1207548 Ovaj bend za sada ima 3 albuma. Po meni je najbolji The Fall of Ideals. Kada cujete, i ako ste vec culi recite svoje cenjeno misljenje.
October 6, 200618 yr comment_1208152 upravo slusam po prvi put The Fall Of Ideals i ovo im je definitivno najbolji album, otprilike 10674 puta je bolji od prethodnih, i to na prvo slusanje prvi album mo je skroz bzvz, a This Darkened Heart ima par momenata (The Deepest Gray, Vicious Betrayal, Regret Not...) ali je overall prosecan album bend koji ociglendo puno radi i napreduje, i "a must" za sve metalcore fanove
October 6, 200618 yr Author comment_1208324 upravo slusam po prvi put The Fall Of Ideals i ovo im je definitivno najbolji album, otprilike 10674 puta je bolji od prethodnih, i to na prvo slusanje prvi album mo je skroz bzvz, a This Darkened Heart ima par momenata (The Deepest Gray, Vicious Betrayal, Regret Not...) ali je overall prosecan album bend koji ociglendo puno radi i napreduje, i "a must" za sve metalcore fanove Svaka cast majstore.
October 9, 200618 yr comment_1210853 Pa sad, ako se "Hajde da pocnemo da sviramo kao ostalih par hiljada metalcore/NWoAHM bendova, umesto ono malo originalnosti koju smo imali" moze nazvati napretkom, onda da, bas su napredovali. Sto ne znaci da su losi, doduse.
October 10, 200618 yr comment_1211232 Sta znam, ja ne vidim nista vise originalnosti na prva dva albuma nego na ovom poslednjem. Ali vidim (cujem) da je album bolji: aranzmani su bolji, solaze su bolje, pevanje je neuporedivo bolje, bubnjanje je tehnicki bolje, i na kraju produkcija je bolja. Zato kazem da su napredovali.
October 22, 200618 yr comment_1220753 Vec dve nedalje non stop slusam The Fall Of Ideals i uopste me nije smorio. Album je odlican meni je bolji od novog KSE-a. Empty Inside - antologijska pesma!
October 22, 200618 yr Author comment_1220852 Vec dve nedalje non stop slusam The Fall Of Ideals i uopste me nije smorio. Album je odlican meni je bolji od novog KSE-a. Empty Inside - antologijska pesma!
November 30, 200618 yr comment_1244167 Slazem se. Treutno opet imaju problema sa postavkom benda, nakon sto su posle vise menjanja basiste i bubnjara, trenutni bubnjnar im je otisao je se nesto pokacili i ovaj je otisao da svira sa Job For A Cowboy, odakle su ga vrrrlo brzo izbacili, ,jer mu se nije islo na utrneje nego je hteo da im samo svira na albumima i sad ga trenutno menja na turneji Tim Yeung iz Vital Remainsa, ,ne znam da li je zaz duze ili samo za sad.
January 9, 200718 yr Author comment_1270376 Bend kida... A vocal Philip Labonte je jedan od boljih koji sam cuo...
January 10, 200718 yr comment_1271574 Nikako da ih nabavim A od kad sam chuo pevacha u onim lekcijama pevanja od Melise Kros ih non stop trazhim...
January 11, 200718 yr Author comment_1272144 Ne seri da lik ima skolu. Znam da do jaja peva ali nisam znao da imaju lekcije.
January 12, 200718 yr comment_1272804 Nisu njegove, ali ih on promovise jer je isao kod nje na casove i ne peva krs kao u Shadows Fallu nekad. Inace je bend dobio novog bubnjara Jason Costa iz Diecasta nekad i Tearing Down Your Blue Skies, stagod to bilo. Do kraja godine ce da bude i neki dvd...
January 19, 200718 yr comment_1280430 Tek su krenuli sa turnejom, ali kazu da je super. Ja nisam slusao te grupe, tako da ne mogu da pricam o tome. Ako nekog interesuje, ruzan je, to mogu da kazem, ali me mrzi da trazim sliku.
January 30, 200718 yr comment_1293454 Slazem se sa vasim misljenjima. Fall of Ideals jeste odlican album. Nadam se da ce tako i da nastave. Za sve koji nisu slusali neka skinu pesme: Empty Inside, Not Alone i It Dwells on Me. Ako zelite, posaljite mi vase e=mail adrese pa cu vam poslati te tri pesme.
January 30, 200718 yr Author comment_1293831 Imam mp3 kolekciju... ne treba... ali ubedljivo najjaca pesma je This Calling. To je i ujedno najbolja pesma od njih (po meni).
January 30, 200718 yr comment_1293848 Meni su najbolje Empy Inside i We Stand (ali su mi sve ostale vrh). Svi imamo razlicite favorite, sto je jos jedan pokazatelj da je album overall odlican, sve pesme su veoma dobre, a kome ce se koja vise svideti zavisi samo od ukusa.
February 9, 200718 yr comment_1305051 ATR je odlican bend.Njihov zadnji album je masterpiece.Teshko je izdvojiti favorite ali nekako su mi najbolje It Dwells On Me i Become The Catalyst.