Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 322
  • Views 34.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Rehabilitovani Bagrem
    Rehabilitovani Bagrem

Idi drkaj na dream theater.

• Chicken Little 420
    Chicken Little 420

NOVI ALBUM:     All That Remains - ...For We Are Many (2010)   http://mediaboom.org/mp3/296751-all-that-remains-for-we-are-many-2010.html

• Rehabilitovani Bagrem
    Rehabilitovani Bagrem

uf,pa ovo jebe,pomislih zbog ovih singlova da je ceo album gej!   ftw za IJAOOOOOO momente

comment_1208152

icon_smile.gif

upravo slusam po prvi put The Fall Of Ideals i ovo im je definitivno najbolji album, otprilike 10674 puta je bolji od prethodnih, i to na prvo slusanje

prvi album mo je skroz bzvz, a This Darkened Heart ima par momenata (The Deepest Gray, Vicious Betrayal, Regret Not...) ali je overall prosecan album

bend koji ociglendo puno radi i napreduje, i "a must" za sve metalcore fanove icon_wink.gif

• Author
comment_1208324
icon_smile.gif

upravo slusam po prvi put The Fall Of Ideals i ovo im je definitivno najbolji album, otprilike 10674 puta je bolji od prethodnih, i to na prvo slusanje

prvi album mo je skroz bzvz, a This Darkened Heart ima par momenata (The Deepest Gray, Vicious Betrayal, Regret Not...) ali je overall prosecan album

bend koji ociglendo puno radi i napreduje, i "a must" za sve metalcore fanove icon_wink.gif

Svaka cast majstore. pivopije.gif

comment_1210853

Pa sad, ako se "Hajde da pocnemo da sviramo kao ostalih par hiljada metalcore/NWoAHM bendova, umesto ono malo originalnosti koju smo imali" moze nazvati napretkom, onda da, bas su napredovali. Sto ne znaci da su losi, doduse.

comment_1211232

Sta znam, ja ne vidim nista vise originalnosti na prva dva albuma nego na ovom poslednjem. Ali vidim (cujem) da je album bolji: aranzmani su bolji, solaze su bolje, pevanje je neuporedivo bolje, bubnjanje je tehnicki bolje, i na kraju produkcija je bolja. Zato kazem da su napredovali.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
comment_1244167

Slazem se.

Treutno opet imaju problema sa postavkom benda, nakon sto su posle vise menjanja basiste i bubnjara, trenutni bubnjnar im je otisao je se nesto pokacili i ovaj je otisao da svira sa Job For A Cowboy, odakle su ga vrrrlo brzo izbacili, ,jer mu se nije islo na utrneje nego je hteo da im samo svira na albumima i sad ga trenutno menja na turneji Tim Yeung iz Vital Remainsa, ,ne znam da li je zaz duze ili samo za sad.

• 1 month later...
comment_1272804

Nisu njegove, ali ih on promovise jer je isao kod nje na casove i ne peva krs kao u Shadows Fallu nekad.

Inace je bend dobio novog bubnjara Jason Costa iz Diecasta nekad i Tearing Down Your Blue Skies, stagod to bilo.

Do kraja godine ce da bude i neki dvd...

• 2 weeks later...
comment_1293454

Slazem se sa vasim misljenjima. Fall of Ideals jeste odlican album. Nadam se da ce tako i da nastave. Za sve koji nisu slusali neka skinu pesme: Empty Inside, Not Alone i It Dwells on Me.

Ako zelite, posaljite mi vase e=mail adrese pa cu vam poslati te tri pesme.

comment_1293848

Meni su najbolje Empy Inside i We Stand (ali su mi sve ostale vrh). Svi imamo razlicite favorite, sto je jos jedan pokazatelj da je album overall odlican, sve pesme su veoma dobre, a kome ce se koja vise svideti zavisi samo od ukusa.

• 2 weeks later...