Posted November 11, 200618 yr comment_1232633 Još jedna jesen I neku kišu kao da čujem. Blagi ritam muzike noći utapa se u barice i kapljice mokre lišće, neopalo i opalo. I neki vetar kao da osećam. Blago hujanje muzike noći utapa se u dah i strah u meni, nestvaran i stvaran. I neki šapat kao da čujem. Blage note muzike noći utapaju se u tamu i samu magiju reči, neizgovorenih i izgovorenih. I neki dodir kao da osećam. Blagi zvuci muzike noći utapaju se u san i izvan svega sam, nedaleka i daleka. 17.11.2005. Nadam se da se neko seća prethodnih pesama...
November 14, 200618 yr comment_1234210 ima fin sto sto kaze pijani leptir, ali je previse klasicno i vec vidjeno za moj ukus. sto ne znaci da je lose.
November 15, 200618 yr comment_1234664 strava je! bash mi se djasvi, pochevshi od same teme preko izbora stihova (ovo ponavljanje - muzika noci - je xtra) do ove metrike stihova koja daje kao neki kontinuitet. poslednja 3 stiha bash opisuju kakav sam u poslednje vreme + jesen = sigurno pojachava moju prvu impresiju pesme blaaahh, nisam se bash dobro izrazio al poenta je da mi se mnogo svidja keep up the good work
November 28, 200618 yr comment_1242970 Ma secam se ja prethodnih pesama. Ova mi je jedna od boljih iz "Jeseni". I, realno, cini mi se da je malo drugacija pesma od ostalih (i dalje mislim na "Jesen")
December 17, 200618 yr Author comment_1255313 glupo mi je sto tek sad nesto odgovaram. u sustini, nemam sta da kazem... nitro, znas metriku? maj bjuti, secas se pesama? hihi