May 24, 200718 yr comment_1410187 Nemojte vi mnogo da se brinete oko Stimpyja,brinite vi za sebe.Ko ce da vas finansira? Ko vas investira? :) Ko ste vi? Ko stoji iza vas? Ko ste vi?
May 24, 200718 yr comment_1410188 @Nesa -Ti što sviraš u sobi se ne javljaj!!! :mhihi: P.S.Znaci Stimpi posteno placa da bude najglasniji... Edited May 24, 200718 yr by !!!SERAFIM!!
May 24, 200718 yr comment_1410551 Nemojte vi mnogo da se brinete oko Stimpyja,brinite vi za sebe.Ko ce da vas finansira? Ko vas investira? :) Ko ste vi? Ko stoji iza vas? Ko ste vi? Join the club
May 25, 200718 yr comment_1411173 Sta to tebe zanima,brinite vi malo o vama...ko ce vas,B92,da finansira ko vas investira,ciji ste ste vi i sta vi to radite...nece...ja mislim da ce nekad neko i vas da zapita: - Ko ste vi? - Ko stoji iza vas? - Ko vas finansira?
May 25, 200718 yr comment_1411185 ljudi ajde sad malo o bendu da se pricha,zajebite Velju Ilica lik je puko!
May 25, 200718 yr comment_1411433 Ovo me podseca na jednu pricu iz Grcke. Covek (moj prijatelj inace) pitao gazdu kuce u kojoj su odseli da mu sredi bojler, jerbo nije radio kako treba. To je bilo prvi dan. Posle par dana, on opet naleti na gazdu i pita ga sto nista nije uradjeno, a gazda, prepricava meni ortak, kaze nesto tipa: Kao, kakav, bojler? U kakvoj kuci? Kao, ko smo mi, sta je sve ovo oko nas? :) Ja sam umro od smeha kako mi je on to prepricao.
May 25, 200718 yr comment_1411675 ljudi ajde sad malo o bendu da se pricha,zajebite Velju Ilica lik je puko! Jebem te u oko. . . Jebo te onaj ko ti dade volan MOLIM MODERATORE DA MI OBRISU WARN DA VAM NE BI DOSAO U TAJ STUDIO B I POBACO VAS SVE KROZ PROZOR :)
May 27, 200718 yr comment_1412652 jao ljudi kako smarate vise sa tom jacinom mojih kljava!!! jednostavno shvatite!!!gitaristi uvek cuju sami sebe i boli ih ku*ac,jer su im pojacala na bini,dok ja idem na razglas i nemam je*enu predstavu da li se cujem ili ne,jedino ako me ne ukaki pa slucajno dobijem neki monitor. A ne mogu da sviram ako sam sebe ne cujem!!! a i na svirci u dangubi,cas mi neko kaze da se cujem,cas da se ne cujem. a zanimljivo je to sto samo mene(ne kao osobu,vec kao kljavadziju)podje*avate sto se tice toga!!!! nataknem vas!!! elem!!! bice przagije sutra,tacnije danas!!!
May 27, 200718 yr comment_1412762 jao ljudi kako smarate vise sa tom jacinom mojih kljava!!! jednostavno shvatite!!!gitaristi uvek cuju sami sebe i boli ih ku*ac,jer su im pojacala na bini,dok ja idem na razglas i nemam je*enu predstavu da li se cujem ili ne,jedino ako me ne ukaki pa slucajno dobijem neki monitor. A ne mogu da sviram ako sam sebe ne cujem!!! a i na svirci u dangubi,cas mi neko kaze da se cujem,cas da se ne cujem. a zanimljivo je to sto samo mene(ne kao osobu,vec kao kljavadziju)podje*avate sto se tice toga!!!! nataknem vas!!! elem!!! bice przagije sutra,tacnije danas!!! Da,ali znas i sam da ne sviras na profi opremi i da mozes da ujebes zvuk celog benda...a,ono,koliko se secam,ti se i na probama jace cujes od svih...ali,ne govorim ja to zato sto volim da se pravim pametan na forumu,nego dobronamerno!
May 27, 200718 yr comment_1412780 kapiram,izvini. a sto se tice jacina na probama,tu imam isti problem,zvucnik za kljavu skoro nikad nije blizu mene,ali mane zeve....
May 27, 200718 yr comment_1412949 ljudi ok! Stimpi do jaja svirash i treba da se chujesh sve u granicama normale,i to je to,nosite se u ku....! Ajd dodjite cheveras pravicemo neko zezanje,ako nas organizatori puste!! KUGLASHH!!
May 28, 200718 yr comment_1413730 Ljudi super ste odsvirali juce Nadam se da cemo ponovo svirati zajedno u buducnosti! Pozdrav! Edited May 28, 200718 yr by Himo_Wishmaster