Posted February 5, 200718 yr comment_1299852 Obsidian je jedan od bendova koji se usudio da svira COB.Svirali su svuda,najvise na 202ci. Evo pa dajte neki komentar da bi ljudi znali dal da se trude i dalje POZDRAV SVIM MEATALERIMA!!!!
February 5, 200718 yr comment_1300397 Cao mare...Ja sam klaviaturista Milan,,,P.s. Drago mi je da si otvorio ovaj topic...Ali samo ..Bio je i pre otvoren, pa je zatvoren iz odredjenih razloga... <(*_*)> I trebalo bi da kazem kao clan ovog benda...Da ne radimo vise samo tribiut...Vec sada krecemo i autorske,tako da,sto pre uradimo koju,sviramo javno..pozzz
February 5, 200718 yr comment_1300698 jos jedan CoB tribute .....jbt...... Josh jedan????Ima ih ukupno 2...Dark preachers i Obsidian...Ajd mi reci josh neki..? HC neracunam,posto nisu svirali vec 1 god...
February 5, 200718 yr comment_1300851 Josh jedan????Ima ih ukupno 2...Dark preachers i Obsidian...Ajd mi reci josh neki..? HC neracunam,posto nisu svirali vec 1 god... ima jedan u kovinu , moj drugar ih odlicno vodi i odlicno sviraju , to je djura iz esgarotha ! ima jos jedan ali ne mogu da se setim tacno kako im je ime! ali podrska u svakom slucaju! ali morate i autorske stvari , ne priznajem bend bez autorskih pesama!
February 5, 200718 yr comment_1300979 Auuu...sto volim ove: "UUU....jos jedan COB tribute!" i sto te ne priznaju dok se ne pojavis na Wacken-u ili kom vec festivalu...
February 7, 200718 yr Author comment_1302581 Ma ljudi OBSIDIAN je bend koji su sastavili ljudi koji svi vec imaju bend koji svira autorske pesme.Momci iz Kovina (gorespomenuti) su u OBSIDIANU.Mi smo se skupili da sviramo COB jerbo to volimo.Ako bude autorskih COOL,mada ja sve svoje ideje ulazem u Two Suns Setting.Ako ih neko iz benda napravi sviracu ih naravno.
February 7, 200718 yr comment_1302597 Obsidian je jedan od bendova koji se usudio da svira COB.Svirali su svuda,najvise na 202ci. Evo pa dajte neki komentar da bi ljudi znali dal da se trude i dalje POZDRAV SVIM MEATALERIMA!!!! Do jaja ste!
February 9, 200718 yr comment_1305612 Eh owako...da tako!!!pozdraw za OBSIDIAN i narawno Dabra (Ameliju Pulen)hahaha... odma na stwar...Kada ce neka swirka, oc na neku shutku... aj swe najbolje! u zdrawlje
February 10, 200718 yr comment_1305672 aj, ne diraj mi mog obrnutog teletabisa!!! Bas mu je slatka kosica, a na kraju krajeva izrasce.... Dacu ja tebi Ameliju Pulen...gde se toga seti PozZ za Milanceta, a bendu sve najbolje, nadam se da ce skoro neka svircica!!
February 10, 200718 yr comment_1305968 Samo napred momci imate moju podrsku, ako vam ponovo bude trebao tonac - zovite.
February 10, 200718 yr comment_1305972 Ja sam gitarista u bendu Brate koji? Ma nema veze, obojica sibate... SAMO NAPRED!!!
February 10, 200718 yr comment_1305992 Ma ljudi OBSIDIAN je bend koji su sastavili ljudi koji svi vec imaju bend koji svira autorske pesme.Momci iz Kovina (gorespomenuti) su u OBSIDIANU.Mi smo se skupili da sviramo COB jerbo to volimo.Ako bude autorskih COOL,mada ja sve svoje ideje ulazem u Two Suns Setting.Ako ih neko iz benda napravi sviracu ih naravno. djura(ivan) svira u ovom bendu
February 10, 200718 yr comment_1306370 Lik koji je otvorio temu je trebo da ostavi imena clanova. sto smaras coveka? koga li boli uvo kako se zovu clanovi.... na ti imena: Vokal - Sasha Gitara 1 - Marko (TarKalion) Gitara 2 - Filip KlavijaturE - Milan (Exilion) Bubanj - Igor (atl) Bass - Milos (blacksmith) Motorna Testera - ??? bend je inace samo jednu (prvu) svirku odsvirao u ovom sastavu... uglavnom su svirali session muzicari iz Kovina, Djura i Vlada i fala im ko rodjenima... obojica sviraju dojaja i bila je dobra zajebancija sa njima... ete...
February 10, 200718 yr comment_1306378 Red je da znamo imena... Kako znamo ime James Hetfield-a. Morao je covek da se predstavi.
February 10, 200718 yr comment_1306404 bend je inace samo jednu (prvu) svirku odsvirao u ovom sastavu... uglavnom su svirali session muzicari iz Kovina, Djura i Vlada i fala im ko rodjenima... obojica sviraju dojaja i bila je dobra zajebancija sa njima... ete... tsepesh i djura tsepesh do jaja svira klavijature , jebe kevu , a djurino umecje na gitari je odlicno!