April 19, 200718 yr comment_1377429 hahahahahahahaha, kako nije :) i onaj Aleksic (je l' mu tako prezime)... haha, carevi... a ti si pravi onaj sa splava, fenseru jedan
April 19, 200718 yr Author comment_1377458 Moram da splavaris, to je char zivota!!!:):):) Moram da gledam to!!!
April 27, 200718 yr Author comment_1384599 Najjnovije vesti: Burning Desire bi trebalo da svira prvog jula sa Ortodox Celts-ima i Blazom u Basti skc-a!!!!! To ce biti neka mokra zurka, sa promocijom gomile koktela i ostalih alkoholnih i bez alkoholnih uzivancija, pa ko voli...! :pivopije: :pivopije:
April 27, 200718 yr comment_1385051 to mora da si ti sredio, buduci da je nesto sabanski fensi :) Probacu da dodjem ako mi sredis sve te koktele za dz (po mogucstvu da su vocni i da nemaju alkohola)
April 27, 200718 yr Author comment_1385115 Sta je fancy u koktelima i mokroj zurci!!??? To je samo lep nacin da provedes vrelo letnje vece, moras to da razumes mlada damo!!!!:):):):) A za te bezalkoholne koktele i ostalo bi morala da se obratis barmenu koji ce raditi te veceri, ali ja cu da se potrudim maximalno!!!
May 4, 200718 yr comment_1390579 E Dzoni,pa ako stvarno svirate sa Keltima to je dojajno! Tad mora da se dodje! Sve najbolje! P.S. E,bicemo predgrupa u velikoj sali King Diamond-u u novembru! I to mi je dojajno! Je li a sta mi je spominjao Pera da ste nas zvali(Resister) da sviramo sa vama na nekoj vasoj promociji? Vidimo se buraz!
May 4, 200718 yr Author comment_1390966 Ma brate bice sve to!!! A za ovaj Kong Diamond, i Kelte to ce da bude i bice javljeno na vreme!!! :pivopije:
May 8, 200718 yr comment_1394290 nisam slusao bend,ali samo jedan pozz za klavituristu Daniela,,p.s. to mi je komshija... Pozdravite ga na nekoj probi od MIlana ninkovica... Kolege klaviaturiste....pozz svima... King Diamond@mnogo dobra grupa... A ti sto trebaju da mu sviraju kao predgrupa su dobri manje vishe,,,ali klaviturista.....kuku majko,lik se raspada,kao da u zivotu nije svirao nikakve klaviaturne instrumente(orgulje,klavir,cembalo,klavikord,spinet itd..).. <(*_*)> KAmo srece da svira kao ja.... Edited May 8, 200718 yr by Exilion
August 25, 200916 yr comment_2035846 Cao ljudi,moze te li mi poslati kontakt telefon nekog od vas da se dogovorimo za svirku na [email protected]