Posted April 8, 200817 yr comment_1641086 Nisam video da ima tema... Dakle,Ukrajinski Power/Folk Metal bend [mada,ne znam sta ce ovo power,srecom se i ne oseca se nesto u zvuku,ali hajde da ih ispostujem],ciji su clanovi bivsi/sadasnji muzicari Nokturnal Mortum-a,Astrofeas-a,Lucifugum-a, Anthropolatri-ja i jos gomile projekata koji kao seoski bicikl idu iz od jednog benda u drugi. Imaju 3 albuma: Crosses Shall Burn Awakening Nightmares Dobra muzika,nisu otkrili toplu vodu,niti sviraju drugaciuje od ostalih bendova ovog tipa,ali eto,manje upadaju u sablon nego ovi "popularniji". Da li je neko slusao?
April 9, 200817 yr comment_1641505 Ja jesam! To bese projekat klavijaturiste Nokturnala, jel'? Vrh im je ona Manowar obrada...
April 10, 200817 yr Author comment_1642288 Bas taj na tom izdanju su obradjivali sve i svasta,pa i sam NM
April 11, 200817 yr comment_1642930 Stvarno, mnogo ih je tesko zanrovski definisati, ima tu i folka, i blacka, i powera, epic zvuka... Ma, kog briga za zanrove, bend rastura!