Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_1667768

Bilo je neizdrživo. Sjedio sam na neudobnoj stolici a talasi bijesa su se razbijali o mene. Stiskao sam pesnice, grčio usne i osjećao pulsiranje koje su proizvodili sve brži otkucaji mog srca. Disao sam kratko i ubrzano očekujuci da mu se prepustim, dok je napolju kiša prelazila u pljusak. Sjedjela je naspram mene, mirno ispijla svoju prvu jutarnju kafu, i kroz prozor posmatrala sve krupnije kapi koje su se razbijale o beton na terasi. Nije ni slutila da u meni bjesni rat. Buknuo je inenada, u trenutku kada sam shvatio da su propali svi moji napori da je zavolim. Oduvijek sam joj se divio. Topio sam se od njene ljubavi i svakog zaljubljenog pogleda koji mi je upućivala, a sada sam tako žarko želio da je povrijedim.

Naglo sam ustao od stola u trenutku kad je htjela da pripali cigaretu. Susrevši se sa njenim zbunjenim pogledom sve sam joj sasuo u lice. Rekao sam joj da je ne volim, da je prazna i dosadna i da odlazim. Bijes je kulminirao dok sam prezirao svaku riječ koja je tako bestidno i lagano silazila sa mojih usana. Zgrabio sam kaput i bez kišobrana izjurio iz njenog stana.

Danas sam poželio da uništim nešto lijepo.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.