Guest TRILOGY DRAGAN Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 CAO svima.Prvi put sam na metal forumu pa sam hteo da vidim kakve su reakcije na ono sto ja radim.u pitanju su instrumentali tipa MALMSTEEN,VINNIE MOORE..... Ovo je stvar koja je pravljena za drugi album(prvi je u pgp-u vec 6 meseci i nikako da izadje)koji bi treebalo da bude gotov do kraja godine. ovo je samo polovina pesme(autorska prava) VELIKI POZDRAV I JAVLJAJTE SE. Quote
Apeiron Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Ajd za pocetak da pojasnis da li se bend/projekat zove Trilogy Dragan, ili samo Trilogy? A pod dva, savet u startu bi bio da menjas to ime, zvuci kao Malmsteen klon... mada kad snimak preslusam, ti si na to izgleda i isao. Sta znam, kratko je ovo da bi se detaljnije komentarisalo, ali zvuk bubnja je grozan, ona najgora ritam masina. Mislim da bi to morao srediti sto pre, a tehniku imas, cuje se, medjutim, nema ovde nicega novoga. Sorry ako zvuci negativno, ali jebiga, pitao si za misljenja. Sve u svemu, samo napred Quote
Guest TRILOGY DRAGAN Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 (edited) Prijatelju projekat se zove TRILOGY. To je moj samostalni album.uzor su mi (naravno)YNGWIE,VINNIE MOORE,OLAF LENK(AT VANCE)... I ako sam pod njihovim uticajem koncepcijski se moji instrumentali dosta razlikuju od gore pomenutih. Jaka ritam sekcija uz agresivne ritam gitare nisu svojstvene nijednom od njih. Sto se tice bubnjeva ako imas bolje semplove molim te posalji mi ili jos bolje ako imas bubnjara koji bi kod nas mogao ovako da svira preporuci mi ga. I ovako muku mucim da sastavim bend(na recima svi sve hoce i svi sve znaju a na probi vidis da nemaju pojma). UZGRED AKO NEKOGA INTERESUJE DA SVIRA U OVAKVOM BENDU A OZBILJAN JE U TOJ NAMERI NEKA SE JAVI(BUBANJ,RITAM,KLAVIJATURA) P.S POSLACU TI CEO INSTRUMENTAL AKO HOCES POZDRAV Edited September 1, 2008 by TRILOGY DRAGAN Quote
StarbreakeR Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Haha...pitam se...znas li nekog bubnjara Laki??? :) Quote
Guest TRILOGY DRAGAN Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 (edited) Znam ih par komata.ali neznam dobrog,mastovitog,konkretnog Edited September 1, 2008 by TRILOGY DRAGAN Quote
StarbreakeR Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Znas kako ide ona stara nasa pesma... ...aaaaaaa...ovo je Srbija... Quote
Guest TRILOGY DRAGAN Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 ma da... nazalost Quote
METAL Man Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Nije lose, vuce na Atvance i Malmstina, cak i produkcijski. Bubnjevi su malo sturi, ali nije toliko lose, moze da prodje. Ajd baci neke cele pesme,nemo' si stipsa. Quote
Guest TRILOGY DRAGAN Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 (edited) Nije lose, vuce na Atvance i Malmstina, cak i produkcijski. Bubnjevi su malo sturi, ali nije toliko lose, moze da prodje. Ajd baci neke cele pesme,nemo' si stipsa. KIRKE IMAS ME NA MYSPACETU ([email protected]) ili Find Friends on MySpace TRILOGY-dragan javi se kada preslusas. pozdrav!!!! Edited September 12, 2008 by TRILOGY DRAGAN Quote
Recommended Posts