Jump to content

Trilogy

Guest TRILOGY DRAGAN

Recommended Posts

Guest TRILOGY DRAGAN
Posted

CAO svima.Prvi put sam na metal forumu pa sam hteo da vidim kakve su reakcije na ono sto ja radim.u pitanju su instrumentali tipa MALMSTEEN,VINNIE MOORE.....

Ovo je stvar koja je pravljena za drugi album(prvi je u pgp-u vec 6 meseci i nikako da izadje)koji bi treebalo da bude gotov do kraja godine.

ovo je samo polovina pesme(autorska prava)

VELIKI POZDRAV I JAVLJAJTE SE.

Posted

Ajd za pocetak da pojasnis da li se bend/projekat zove Trilogy Dragan, ili samo Trilogy?

A pod dva, savet u startu bi bio da menjas to ime, zvuci kao Malmsteen klon... mada kad snimak preslusam, ti si na to izgleda i isao.

Sta znam, kratko je ovo da bi se detaljnije komentarisalo, ali zvuk bubnja je grozan, ona najgora ritam masina. Mislim da bi to morao srediti sto pre, a tehniku imas, cuje se, medjutim, nema ovde nicega novoga.

Sorry ako zvuci negativno, ali jebiga, pitao si za misljenja. Sve u svemu, samo napred :pivopije:

Guest TRILOGY DRAGAN
Posted (edited)

Prijatelju projekat se zove TRILOGY.

To je moj samostalni album.uzor su mi (naravno)YNGWIE,VINNIE MOORE,OLAF LENK(AT VANCE)...

I ako sam pod njihovim uticajem koncepcijski se moji instrumentali dosta razlikuju od gore pomenutih.

Jaka ritam sekcija uz agresivne ritam gitare nisu svojstvene nijednom od njih.

Sto se tice bubnjeva ako imas bolje semplove molim te posalji mi ili jos bolje ako imas bubnjara koji bi kod nas mogao ovako da svira preporuci mi ga.

I ovako muku mucim da sastavim bend(na recima svi sve hoce i svi sve znaju a na probi vidis da nemaju pojma).

UZGRED AKO NEKOGA INTERESUJE DA SVIRA U OVAKVOM BENDU A OZBILJAN JE U TOJ NAMERI NEKA SE JAVI(BUBANJ,RITAM,KLAVIJATURA)

P.S POSLACU TI CEO INSTRUMENTAL AKO HOCES

POZDRAV

Edited by TRILOGY DRAGAN
Guest TRILOGY DRAGAN
Posted (edited)

Znam ih par komata.ali neznam dobrog,mastovitog,konkretnog

Edited by TRILOGY DRAGAN
  • 2 weeks later...
Guest TRILOGY DRAGAN
Posted (edited)
Nije lose, vuce na Atvance i Malmstina, cak i produkcijski. :)

Bubnjevi su malo sturi, ali nije toliko lose, moze da prodje.

Ajd baci neke cele pesme,nemo' si stipsa. :)

KIRKE IMAS ME NA MYSPACETU ([email protected]) ili Find Friends on MySpace TRILOGY-dragan

javi se kada preslusas.

pozdrav!!!!

Edited by TRILOGY DRAGAN