Posted October 10, 200816 yr comment_1772485 www.myspace.com/dnkbrcko Snimljen prvi spot!! Pogledajte na : pozdrav iz Brckog!!
October 11, 200816 yr comment_1773420 Vi ste demo bend jos uvek, jel tako? Prebacih temu ovde, cini mi se da nemate nista snimljeno, ili me ispravi slobodno... Pozdrav!
November 17, 200816 yr comment_1797483 Snimili smo album,ali smo jos uvijek demo,dok ne nadjemo izdavaca. pozdrav iz BC
November 18, 200816 yr comment_1798426 Preslusah tu jednu pesmu, iskreno za punih 4 minuta malo mi je monotono jer em sto ima samo jedna vrsta vokala (ocekivao sam da ce biti u nekim deonicama growl, super bi legao), svega 3 razlicita riffa koliko sam skapirao (sto je malo po mani za pesmu od 4 min), i na bubnjevima niti ima duplih, niti blast-beata, generalno promene ritma ima jako malo, pa sve u svemu nisam bas najbolji utisak stekao ALI nije lose, daleko od toga, OK je odsvirano. Moj savet jeste da se mora raditi na aranzemane pesama najvise, malo razlicitih vokala ubaciti, i naravno "obogatiti" taj bubanj. U svakom slucaju srecno sa trazenjem izdavaca!
November 26, 200816 yr comment_1804784 www.myspace.com/dnkbrcko Evo,tu ima jos nekih neizmiksanih stvari,pa preslusaj. Mozda ti se nesto i svidi