Jump to content

2022.03.27. *KC Grad, Beograd* Fliessgewasser, GL, Ponton, EUERPI


ljubicasta

Recommended PostsFließgewässer je nemački muzičar sa stalnim boravkom u Barseloni. Njegova muzika je spoj elektro-akustičkih, ambijentalnih I nojz elemenata. U svojim nastupima koristi turski žičani instrument saz, flautu I melodiku, zadirući tako u polje folk muzike. Iza sebe ima više evropskih turneja, a na ovogodišnjoj balkanskoj turneji će posetiti Beograd, Sarajevo, Banja Luku i Niš.
Goran Lončarević je elektro-akustični izvođač iz Beograda koji će predstaviti svoj album ‘Šum(a) talasa’ koji u svom zvučnom kolažu kombinuje snimke klasičnih instrumenata sa elektronskim ambijentalnim pasažima, stvarajući post-minimalističke kompozicije - hladnu, repetitivnu zvuuučnost.
E.U.E.R.P.I. je gitarski dron projekat Miriana Koleva, koji živi na Staroj Planini. Otkako je počeo svoj projekat, odsvirao je oko 200 koncerata, a takođe je učestvovao u različitim multidisciplinarnim projektima, kolaboracijama sa vizualnim umetnicima, izvođačima I drugim muzičarima. Njegova muzika je minimalistička, atmosferična I psihodelična, a improvizacija je najbitniji deo svakog njegovog nastupa uživo, pretvarajući ga u ekspresivnu pesmu fuzije vremena I prostora.
PonTon je ambijentalni soundscape duo Igora Štanglickog i Marka Jevtića koji dosledno, više od decenije, gradi zvučnu mapu snolikih pejzaža kroz improvizaciju i eksperiment. Ovaj dijalog elektronike i gitare kreće se kroz maglu mističnih atmosfera i reskih slojeva buke do novootkivenih vrhova koji pozivaju na kontemplaciju i sanjarenje.
Vrata: 19.00
Start: 20.00
Upad: 400 rsd

https://www.facebook.com/events/1131081467724353

plakat-kc-grad-FINAL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...