Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author
comment_437279

Najverovatnije cemo svirati u NS sredinom juna. musik19.gif

Ali nam morate obezbediti dobra pojacala, kako bi ugodjaj bio potpun. Moraju da budu prava pojacala za svirke: da ne vuku na razglasni sistem, imaju dobar zvucnik (bar 15 inca, kartonsko vesanje), integrisanu thrash metal distorziju, eho i flanger (najmanje), da ne krce ulazi, a i maske na pojacalima da budu pristojne, da su pristojnih godina proizvodnje i broja sati eksploatacije. I nemojte da nam podvalite neke Cajke pod etiketom Marsala. To bi zaista bilo nisko. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Scavengeru, jesi li ti u stvari Hannibal Lector? icon_smile.gif

• Replies 610
  • Views 58.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Trenutno se snima novi materijal koji će se pojaviti u vidu EP-a. Ova je jedna od novih pesama:

• Chicken Little 420
    Chicken Little 420

U slavu povratka YUMetala, napokon i debi album objavljen https://www.serbian-metal.org/vesti/21747/amentes-debi-album-konacno-u-prodaji/    

comment_437383
Najverovatnije cemo svirati u NS sredinom juna. musik19.gif

Ali nam morate obezbediti dobra pojacala, kako bi ugodjaj bio potpun. Moraju da budu prava pojacala za svirke: da ne vuku na razglasni sistem, imaju dobar zvucnik (bar 15 inca, kartonsko vesanje), integrisanu thrash metal distorziju, eho i flanger (najmanje), da ne krce ulazi, a i maske na pojacalima da budu pristojne, da su pristojnih godina proizvodnje i broja sati eksploatacije. I nemojte da nam podvalite neke Cajke pod etiketom Marsala. To bi zaista bilo nisko. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Scavengeru, jesi li ti u stvari Hannibal Lector? icon_smile.gif

Oh mate, ne znam cime si me sada oslovio, moras mi oprostiti jer sam ja samo plitki harder korov-ac. ph34r.gif

Sto se tiche distorzija i ulaza, mislim da ne bi bilo lepo da to proveravam i overavam mesto vas, ali ima ovde raznih modela, tako da ce se vec naci nesto za vase gitare i dzeksne.

Reklamiracu vas danas malo medju zlim metalcima i metalkama (obucicu vasu majicu za nastup;))!

Za pojacala! pivopije.gif Cheers!

• 2 weeks later...
  • Author
comment_448378
Ej, sta radite vi sa albumom??? Izlazi li to ikada?

Trenutno smo u pregovorima sa nekom manjom kucom iz inostranstva, pa ako to ne upali, izdacemo najverovatnije sami.

Scavengeru, otkud ti ovde??? Ko bi rekao da cu tebe ovde zateci? icon_smile.gif Mogli biste i vi napraviti neke majice, pa da i ja vas malo reklamiram. Ma zezam se. Hocu samo da se ogrebem za majicu. icon_smile.gif Ma slobodno isprobaj to ozvucenje. Nemoj da nam uvalis neko djubre. icon_smile.gif

AMENTES ce nastupiti u nedelju 23. 05. u beogradskom Domu omladine u organizaciji radija BG202. Pa koga zanima, nek' izvoli doci... i jos nesto. Ovog puta necemo svirati poslednji. icon_smile.gif

comment_448407

AMENTES ce nastupiti u nedelju 23. 05. u beogradskom Domu omladine u organizaciji radija BG202. Pa koga zanima, nek' izvoli doci... i jos nesto. Ovog puta necemo svirati poslednji. icon_smile.gif

Najzad da se desi da budemo u prilici da cujemo jedan bend koji je apsolutno dobar... i vise od toga

Edited by Tara

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
comment_504265
Koga drugog da krivim?! Upravo danas dobih poziv za 01.09. sad.gif

Vojska, a?

Hah...

I ja dobio poziv za 3.8. ali sam vec sredio i izbojkotovao icon_smile.gif

Odvratna je to i bespotrebna stvar...

Ajd da sviramo jos jednom zajedno pre toga... pivopije.gif

Poz!

• Author
comment_513012

Nisam se neko vreme pojavljivao na temi zbog tehnickih problema sa ptt-om. Grom ih spalio! Pa da krenem redom...

Lakicu, znas kako je... Fax je gotov, nemam vise na osnovu cega da odlazem, nema nikakvih problema da sviramo pre nego sto odem u VSCG, ali nema nikakvih problema ni da nastupamo i dok budem sluzio narodu i otadzbini. Mi rezervni oficiri imamo malo liberalniji tretman prilikom sluzenja vojnog roka, sto podrazumeva mogucnost izlaska svakog popodneva, a da ne pricamo o vikendima. icon_smile.gif Dakle, kad god hoces.

Alicia, thanx (da ne kazem "Tesekkur ederim!" ili "Shukran!":))! Poredjenje sa Orphaned Landom laska, ali nije ispravno. Postoje ogromne koncepcijske razlike. Uvideces to kada budes preslusala novi materijal.

Milan je lik koji je usluzno odradio svoj deo posla u studiju i nije mu ni u jednom trenutku palo na pamet da se vuce po metal svirkama, obzirom da nije u metal fazonu i da je prebukiran porodicom i poslom. Clean vokale ce na novom materijalu raditi Daemian iz Demethera, a ja cu mu tu i tamo asistirati. icon_smile.gif

Da, najverovatnije cemo snimiti demo novog materijala pre nego sto odem. To ce biti cisto za nasu internu upotrebu - necemo ga rasturati publici. Sluzice iskljucivo za doradu aranzmana. Hocemo da drugi album zvuci neuporedivo bolje od prvog. Siguran sam da cemo uspeti u tome, jer ce u ceo posao biti ulozeno mnogo vise para, a i snimacemo na mnogo boljoj opremi.

In flames, ova ti je dobra! Samo treba da pojasnis da za svaciji dzep, zapravo, imate posebnu tarifu. Sve civutske fore si pokupila! icon_smile.gif

comment_513479

Uvek kad smo u Mađarskoj neko tamo pita za vas...Jako su dobri kad će kod nas već jednom....

Šta da im kazem?.....Poturili ste im neke albume tamo a oni su zinuli i plus niste svirali nijednom tamo pa nije lepo....