Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.1k
  • Views 154.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• crusader84
    crusader84

Nije da ostalo ne valja, ali za mene Ecliptica i Silence ostaju najnenadjebiviji kvltovi (čak možda više prvi, iako mi je Silence poseban, kao prvi njihov album koji sam čuo i zahvaljujući kome sam po

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Nemo da ste picke svi. Ja cu da kazem onako masno da su postali jedno tesko govno od benda. Nije opravdanje prica pre je bio jedan covek, a sada drugi. Isto kao da kazes pre je bio pametan, a sada lud

• Evo ovako power progressive metal bendu Aheront potreban ozbiljan pevac za saradnju,svi zainteresovani poslusajte pesme na nasme myspace profilu www.myspace.com/aherontband i javite se ako ste zainter

comment_906500

PAAAAA U SUSTINI MISLIM DA CE SVIRATI SVE NAJVECE HITICE, I DOSTA SA RECKONINGA, NO MADA MEDJUTIM,NISTA PROTIV NEMAM, OBOZAVAM RECKONING.........(A MORACE DA SVIRAJU SA RECKONINGA VISE STVARI JER KAD SU BILI PREDGRUPA NWA SVIRALI SU CINI MI SE SAMO TRI....) icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

comment_906574

znash shta.....ovo vishe nije reckoning night tour......mislim da netje svirati vishe od tri chetiri pesme sa RN....misplaced,blinded no more,don't say a word sigurno i mozhda budu experimentisali.....

Edited by Maximus

comment_907096
...i my selene!!!!!!! zelim!

Pa postoji shansa da to zasviraju.....ipak je to Tony-eva omiljena pesma na albumu.....

@Dea-Talulu zaboravi odmah.....pa netje oni samo balade da sviraju.....bitje najvishe tri balade ako i toliko.....

comment_907682

e, ljudi,samo da vas obavestim, vi ste sada u busu i krenuli ste put budimpeste...

iskreno se nadam da cete:

1. pronaci hostel ili sta god

2. (u slucaju da ne nadjete hostel) spavti u nekom parkicu i da ce dusan posle to da mi prepricava (na samo njemu znan nacin)

3. da ce vam biti fenomenalno pre, za vreme i posle koncerta

4. se izurlati, iskakati, islemovati i sve ostalo sto ide sa iz (a da je u dobrom kontekstu, naravno)

5. i poslednje, ali ne i nevazno.... hm... u stvari meni je najvaznije > Dusane iliti Belgarate dragi, ne budes li mi kupio kartu za HammerFall, postaracu se da ti ovo bude poslednji koncert u zivotu.... biggrin.gif

aj ljudi uzdravlje i lepo vam bilo pivopije.gif

i naravno >>> icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

comment_907910

Ja ne znam zaista zasto sam otvarao ovaj post ali morao sam cisto da se izjadam. Nazalost, kao sto neki znaju a neki i ne, Sonata Arctica mi je zvanicno treci put zagorcala zivot sto se tice koncerta. Jako se radujem zbog ljudi koji su otisli tamo i koji ce da uzivaju u lepom koncertu na kome ja, nazalost ne mogu da budem, i ovim postom otvoreno prozivam ambasadu Madjarske koja je bas fino odradila posao kad mi je rekla da ne mogu da dobijem vizu jer nisam redovan student ili ucenik (inace danas sam upisao fakultet, u septembarskom roku) i za to im pljujem u facu.

Voleo bih da cujem utiske sa koncerta i tracklistu ako je moguce ako je neko dovoljno lud da je zapamti sad.gifsad.gifsad.gif

comment_909382
Ja ne znam zaista zasto sam otvarao ovaj post ali morao sam cisto da se izjadam. Nazalost, kao sto neki znaju a neki i ne, Sonata Arctica mi je zvanicno treci put zagorcala zivot sto se tice koncerta. Jako se radujem zbog ljudi koji su otisli tamo i koji ce da uzivaju u lepom koncertu na kome ja, nazalost ne mogu da budem, i ovim postom otvoreno prozivam ambasadu Madjarske koja je bas fino odradila posao kad mi je rekla da ne mogu da dobijem vizu jer nisam redovan student ili ucenik (inace danas sam upisao fakultet, u septembarskom roku) i za to im pljujem u facu.

Voleo bih da cujem utiske sa koncerta i tracklistu ako je moguce ako je neko dovoljno lud da je zapamti sad.gifsad.gifsad.gif

E jebi ga........bash mi je bedak....dogadjaj sa koncerta tje napisati neko ko nije dozhiveo sve kao ja jer ja bih utisak ispisao na deset strana........set listu imash na temi o koncertu.........