Jump to content

Pravila & Obaveštenja


Natasha!

Recommended Posts

Krajnje je vreme da se na ovom forumu ustanove pravila. U skladu s tim, ovo su neke od tačaka u Pravilniku foruma:

 

 

 

SLANJE PORUKA NA FORUMU:

 

4.1) Nemojte javno vređati nikoga na forumu na polnoj, verskoj, nacionalnoj, političkoj ili ličnoj osnovi. Ovo je ZABRANJENO. Takođe su zabranjene ucene, pretnje, zakazivanje ili pretnja fizičkim obračunom. Ukoliko se osećate uvređeni obavestite moderatora odgovarajuće sobe o dotičnom autoru poruke (priložite link na temu) putem privatne poruke.

4.2) Nemojte pisati nepotrebne poruke. Ako nemate šta posebno da kažete na nekoj temi, nemojte ni slati odgovor. Nemojte slati poruke koje se sastoje samo od emoticona.

4.3) Ne skrećite sa teme. Takve poruke ćemo izdvajati ili brisati iz tema, a ukoliko je član uporan u skretanju sa teme (offtopicu) ili pisanju besmislenih poruka (spamovanju), biće upozoren i kažnjavan.

 

UPUSTVA ZA OTVARANJE TEMA:

 

5.3.2) Nemojte otvarati teme o kojima već postoji diskusija. Prvo proverite u odgovarajućoj sobi da li tema već postoji.

5.3.3) Precizno navedite u naslovu sadržaj teme. Nemojte koristiti opšte nazive tipa "vidite ovo" ili “zanimljiva tema”.

 

PRIMEDBE NA RAD MODERATORA I FORUMA:

 

9.3) Primedbe na rad moderatora slati na temu “Dole vlada! Ua! Pu!” na sobi “Obaveštenja i predlozi”.

 

 

MALI DODATAK: :bigblue:

 

*Zbog prilične nepreglednosti foruma neke "teme" biće obrisane. Konkretno mislim na teme koje sadrže 3-4 posta. Soba se samo bespotrebno spamuje tako da je besmisleno ostavljati takve teme u životu. Kad bi svako otvorio po 10 tema za svaki anoniman bend koji čuje forum bi nagurao 50 strana, i čemu to onda?

 

*Teme tipa: "Dolazi Janko, dolazi Marko" biće zatvarane. Verujem da će biti obaveštenje o koncertima na podforumu "Koncerti & Okupljanja & Metal info" tako da tamo komentarišite svoje oduševljenje, a izmedju ostalog tu su i teme o tim grupama, tako da je nepotrebno otvarati dodatne spam teme.

 

*Primedbe, predloge i pitanja vezana za ovaj podforum možete iznositi na ovoj temi.

 

*Spam - biće tolerisan do neke granice, ali ne preterujte :da: . Nikom nije ovde cilj da kažnjava, tako da će sporni postovi biti samo brisani.

 

 

 

Živi bili

:pivopije:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

"da bi flejmovali"????? ima li srpske reci za to "flejmovanje" leba ti.....

 

mislim da ne bi trebalo brisati teme sa malo postova.....jer 50 strana nece sigurno nikada biti, a i search radi bez greske pa se sve moze vrlo lako naci.....i neke teme bi trebalo skloniti odavde....kad recimo Behemoth stoji na death forumu (a nekad su svirali black) nema razloga da in flames i dalje stoji ovde kad vise ne sviraju death metal....

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

behemoth i dalje stoji na DM forumu jer sad sviraju DM, a na blacku cini mi se ima tema za BM deo njihove karijere.

 

in flames cemo odma da prebacujemo ;)

 

sto se tice tema, ja sam "sklonila" samo one koje su bile spam teme :razz: . dakle kao otvori se tema šatro o bendu a ono... :) . inače videćeš da na forumu ima i "malih tema" tako da... :cool:

 

"da bi flejmovali"????? ima li srpske reci za to "flejmovanje" leba ti.....

 

citiram:

4.8) Provociranje svađe neumesnim porukama (Flamebaiting) nije dozvoljeno :mhihi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...