Jump to content

(-1)

Iskreni članovi
  • Posts

    210
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    YH

Profile Fields

  • Gender
    Male

(-1)'s Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

2

Reputation

  1. Novi spot za singl sa evo-samo-što-nije EP-a:
  2. Poz. neki od članova benda će s vremna na vreme broadcastovati neke bendove koje gotive na groovesharku. Ako neko želi da čuje može uhvatiti notifikaciju kad će se to dešavati , ovde : https://www.facebook.com/younghusbandsmusic. Takođe napravljen je i profil benda na gs : http://grooveshark.com/#!/profile/Young+Husbands/27701763
  3. Evo linka za besplatni download. http://younghusbands.bandcamp.com/
  4. Jel ovaj bend jos uvek jebeno postoji?!
  5. Nisam ja ni rekao da su dobar bend i da ih treba slusati, nego da zasluzuju izvesnu dozu postovanja zbog toga sto tako dobro sabijaju instrumente, naravno kao i orkestar Zeljka Joksimovica. Nista drugaciju vrstu postovanja Ali to sto su tehnicki dobri ne menja cinjenicu da su okoreli MTV bend i da ne mogu da zadrze paznju bilo koga ko je do sad preslusao dovoljno komercijalnog metala da mu se sere od toga. Ja licno slusam svakakve zanrove i metal i nemetal muzike i nemam problem da slusam cak i emo bendove ako dobro zvuce(mada nisam naisao ni na jedan koji mi se dopada), samo mi je zasmetala prica oko njihovog izgleda. Jebe mi se kako ce ko da izgleda, a iskreno mislim da bi trebalo da prestane konacno da se obraca paznja na takve stvari, jer je bottom line da bend sluzi za slusanje a ne za skrin sejver.
  6. Svakako je daleko od toga da bude jedan od mojih omiljenih bendova, ali sam jedno kratko vreme mogao da slusam nesto takvo. Naravno, misljenja se razlikuju. Dok nisam seo i preslusao album kenjao sam po njima sve u 16, ali moje je misljenje da momci zasluzuju izvesnu dozu postovanja jer tehnicki vrlo sabijaju sve instrumente, zbog toga ako ni zbog ceg drugog. A sto se tice njihove pojave i imidza za to me bas zabole djoka, u vreme kad smo imali samo rts,bk i pink preko sugavih krovnih antena nisam ni znao na sta lici metalika(niti sam mogao da znam) a slusao sam ih non stop, a iskreno nije me ni zanimalo.
  7. da je bend emo, jeste. Tekstovi su uglavnom djubre. Pojava im je prilicno gay, ali muzika je daleko od lose. Jednostavno imaju (tj. imali su pre 2. albuma) svoj stil koji se mnogima ne svidja, ali ima daleko vise onih koji ih gotive. A sto se tice toga da nisu tr00 mjetal... jebes to, ko da je bitno. Muzika se slusa, nema tu filozofije, ako ti se svidja ok, ako ne produzi dalje.
  8. Jbt jel moguce da sam ja ovo napisao :udri: kako bas tu da zabodem dva slova slucajno
  9. e hvala puno... znaci likovi su cobai nisam nigde u readme video da pise da je plugin za cubase...ccc
  10. brate kako se pokrece ovo prokleto cudo. .. nema exe ni jar ni nista
  11. da nervous breakdownove koji narocito dolaze do izrazaja u publici tokom koncerata.
  12. Mogu zvucnici da zuje i ako ti je napajanje lose, i ako je previse uredjaja prikljuceno na jedan izvor struje. To se recimo desava u mitrosu kad probas nesto na pojacalu. Ja sam se bio zabrionuo da li ce pedala koju su mi prodali raditi kako treba posto je zujala ko blesava kod njih ali kod kuce je radila super. Ali odlutao sam sa teme. Moze biti da ti je napajanje lose, ili da ti crkava PCI slot, sto ce reci i ploca, sta je tacno u pitanju mozes da utvrdis jedino testiranjem vise primeraka kartice ili odlaskom u neki (dobar) servis u kome imaju odgovarajucu opremu za proveru elektronike. Ovako napamet sumnjam da ce iko umeti da ti pomogne. U svakom slucaju prvo sto bih ja uradijo je ubo komp u jedinstven izvor struje a zatim bih probao sa drugim karticama i drugim napajanjem. To ne zbog toga sto je nesto od ovog verovatnije vec je jednostavno postupak jednostavniji.
  13. Jel koristio neko EZ Drummer? Jel valja to cemu ne znam da li da skidam...
  14. (-1)

    Os Wars

    Samo sam hteo da kazem da win api nema veze sa isrtavanjem u javi, on samo handluje evente i glavni frame i jos ponesto. Sve iscrtavanje se vrsi interno unutar JVM i iscrtava se u frejm a onda se ceo frejm prikazuje preko win32. Tako da je iscrtavanje u Javi gotovo brze nego ono koje koristi api direktno za iscrtavanje svega. A za razvojno okruzenje se ne bih slozio. Visual studio jeste dobro razvojno okruzenje ono sto posebno cenim je definitivno najbolji ikada visual editor za GUI kao i editor dijagrama sa generisanjem koda koji radi u oba smera (generise kod iz drijagrama i obrnuto). Eclipse nema veze sa Sun-om, njega je radio IBM, a za razliku od visual studia je dzaba. Naravno ima i VS za dz ali je osiromasena verzija. Ono sto VS nema i sto mu ja uzimam kao veliki minus je tzv. in-line error detection, sto recimo Eclipse ima i neverovatno olaksava rad. Kao sto sam rekao radio sam u oba i Eclipse radi brze i ima bolju i precizniju detekciju gresaka, bilo sintaksickih ili semantickih. Sa druge strane VS ima gomilu dodataka za sve i svasta po defaultu (narocito ona verzija od 10000$ ) i to mu je veliki plus. U svakom slucaju ne bih mogao da kazem da je neki bolji ili gori zato sto su za razlicite programske jezike, ali posto radim pretezno u javi Eclipse mi je bolji . Net Beans nisam pomenuo, On je skoro kao VS po funkcionalnosti samo sto je mnogo spor i to me smara zestoko... Inace njega je pravio Sun i gotovo da je identican VS po kvalitetu a dzabe je. Ako mene pitas vrlo je verovatno da ce uskoro postati bolji od VS i da ce ostati dz. Btw. ne vredi da poredimo sun i MS tu nikad necemo doci do zakljucka koji je bolji, mada je sun moj faavorit svakako, ako ni zbog ceg drugog onda zato sto je sve dz i open source, a M$ bi ti naplatio i vazduh da moze
×
×
  • Create New...