Jump to content

TtuEd

Iskreni članovi
 • Posts

  381
 • Joined

 • Last visited

About TtuEd

 • Birthday 10/04/1979

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.darkrevolution.org
 • ICQ
  3035234
 • Skype
  npavlicevic

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

7155 profile views

TtuEd's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

2

Reputation

 1. Sezona osamnaesta i priključenija (čekajući Godoa) S obzirom na činjenicu da epidemiološka situacija i dalje ne dozvoljava organizovanje bilo kakvog ozbiljnog dešavanja u zatvorenom prostoru, nakon prvobitnog odlaganja sezone osamnaeste prinuđeni smo da joj sada i „produžimo“ trajanje. Sva planirana dešavanja se odlažu za 2022. odnosno 2023. godinu. ☠️ Sve ostale planirane aktivnosti takođe odlažemo, za proleće. Zvanično smo na produženom zimskom raspustu. ☠️ Dobra vest je da nam ovaj neočekivani višak vremena ☠️ dozvoljava da još više razradimo detalje planiranih dešavanja i da vam sledeće godine priredimo nešto zaista posebno. Aktuelna verzija DR OnLine aplikacije za Android (DR OnCell v0.3 /corvus-dev) više ne može da se preuzme sa našeg sajta. Ukoliko je imate instaliranu, i dalje ćete neometano dobijati najnovije vesti od nas; ali nećete dobijati obaveštenja o novim verzijama aplikacije. Rešili smo da eksperimentišemo sa Kotlin programskim jezikom, videćemo u kom smeru će nas to odvesti. Nećemo javno objavljivati nove verzije dok ne dođemo blizu stabilne verzije 1.0. U paketu sa odlaganjem svih aktivnosti zbog sve gore situacije, odložili smo i formiranje Corvus redakcije. Takođe smo, zahvaljujući več pomenutom višku vremena ☠️ i proširili planove. Corvus redakcija će biti naša „objedinjena informativna redakcija“ koja će biti zadužena i za ovu mailing listu i za DR OnLine; a takođe i za emisiju, koju ćemo krajem sledeće godine početi da objavljujemo na našem YouTube kanalu. Toliko za sad. Budite dobro! Vole vas vaši mračni revolucionari.
 2. [DR OnLine v4.0.192 /darkstar-current] https://www.darkrevolution.org Dakle, stigli smo do verzije 4.0.192. ☠️😀 To će do daljeg biti operativna verzija. Treba još očistiti repove koji se vuku još od prve verzije, sa početka veka 😁; zbog toga nosi oznaku current a ne stable. Van toga, sve lepo funkcioniše na svim vrstama uređaja. Bacite pogled ako nemate pametnija posla. 😀
 3. Novi Dark Revolution portal je online [DR OnLine v4.0.1 /darkstar-current] https://www.darkrevolution.org
 4. Zbog neizvesne epidemiološke situacije, sezona osamnaesta je i dalje u stand by režimu. Otpisani se sigurno vraćaju, samo je pitanje kada. Budite dobro! Vole vas vaši mračni revolucionari.
 5. Dark Revolution zadržava pravo izmene podataka. Za sve posetioce važe opšti uslovi. Autorska prava izvođača kao i prava posetilaca su regulisana licencom slobodne muzike.
 6. Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo na ovogodišnjem Samhainu prodali tačno JEDNU ulaznicu. Bilo je savršeno, hvala vam! Biće dana za megdana, zdravlje je na prvom mestu.
 7. [media=500x281] [/media] Ovoj priči je prethodilo obaveštenje za javnost pod nazivom Ovo je kraj... koje možete pročitati na našem sajtu. Osim toga, još neke ekskluzivne, do sada neobjavljene informacije možete naći u sledećim člancima: Deset godina organizacije Dark Revolution (Nocturne magazin) Dark Revolution najavili nove aktivnosti i novi Samhain festival (Time Machine Music)
 8. Dark Revolution predstavlja SAMHAIN XI jedanaesti tradicionalni maskenbal povodom Noći veštica Četvrtak, 31. oktobar BIGZ Slavimo 10 godina postojanja, ULAZ SA MASKOM JE BESPLATAN. Ulaz bez maske je 500 dinara. ------ Muziku samo za vas biraju: The undead godfather, DJ STEVIE, ponovo u akciji! DJ Nephilim & DJ Z.L.O. (Haven/DR), un-resurrected & zombified Muzičke želje ne ispunjavamo ali su zato Negro bombone besplatne dok traju zalihe. Em zdrave em crne. ------ Treći talas! darkrevolution.org ------
 9. dobar dan, dobro vece. evo i mene posle sto godina daklem, da ne odobravamo njegove teme na koncertima?
 10. Više informacija na temi Koncert: 29.05. * Ciklon, Beograd * Inferno no.2.
×
×
 • Create New...