Jump to content

agaston

Iskreni članovi
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About agaston

  • Birthday 04/08/1982

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Belgrade

Profile Fields

  • Gender
    Male

agaston's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-12

Reputation

  1. Ljudi, hajde da vas i ovde obavestim. Svirka je sutra veče, 29.12.2010. godine, u klubu FEST, hala PINKI u Zemunu. Ulazi je 200dinara! Malo da se družimo i zagrevamo pred novu godinu uz najveće IRON MAIDEN hitove! Veliki pozz za sve koji dolaze, za sve koji su sprečeni i za sve koji neće doći... i hvala svima koji na bilo koji način doprinosite bendu! UP THE CREW!
  2. malo slike iz FESTa! up the crew
  3. Hvala ti OOOoooo veliki NecromasterU!!! Bili smo u Kraljevu 22. juna na HARD ROCK festivalu. Publika Kraljeva je fenomenalna! Zaista velike pohvale! UP THE CREW!!!
  4. Maiden Crew ima koncert ponovo u petak 18. juna u FESTu Club u Zemunu!!! Vidimo se tamo!!! Up the crew~!
  5. Hvala matori... kao što možeš da vidiš, trudimo se da ne budemo klasičan TRIBUTE! Daleko od toga da nas ograničava... mi se fenomenalno zabavljamo, kao i publika... ah, na kraju krajeva, sve je to zabava i zbog toga smo svi tu! UP THE CREW!
  6. http://www.youtube.com/watch?v=482bFMmlPEA
  7. http://www.youtube.com/watch?v=Bg3QhL8jdxo Ne znam ko je ovo okačio, ali hvala mu... pošto je nama na svirci crkla baterija na kameri na ovoj pesmi!!!
  8. Naravno... hehehe... veliki pozz
  9. Znaš kako, pošto je cela priča započeta nakon SOMEWHERE BACK IN TIME TOUR, inspirisani celom pričom, odlučismo da radimo taj period! Za sada... Ima tu još iznenađenja... ali polako!!!
  10. Pa brate kako si to mogao da zaboraviš?!!!?!??! Breeeeee... SETLIST sa 1. MAIDEN CREW SERBIA svirke Aces High 2 minutes to midnight Revelations The prisoner The trooper The number of the beast Deja-vu Rime of the ancient mariner Powerslave Wratchild Acacia Avenue Alexander the great Can I play with madness Wasted years Running free Run to the hills Iron Maiden Moonchild The evil that man do Hallowed by thY name UP THE CREW pa se vidimo sledeći put!!!
  11. I treba da imaju. Bolje da se svira nego bilo šta drugo. Pa šta bilo da se svira. Svaka muzika, kao i bend, ima svoju publiku. Na bendu je da je "privoli" Sinoć je MAIDEN CREW SERBIA imao svoj dvočasovni solo nastup u SKCu. Bilo je odlično, i uveren sam da smo publiku koja je sinoć bila, kupili i za sledeći nastup. Hvala svima koji su bili! A i koji nisu, da dodju naredni put! UP THE CREW pa se vidimo!!!
  12. Dragi moji, IRON MAIDEN funovi, MAIDEN CREW 17. aprila ima koncert u SKC, Living room. Sviramo sve i svašta! Punooo MAIDEN zvuka, zezanja i ostalih zavrzlama... ma svega po malo! Vidimo se tamo!!! Up the crew!!!
  13. Alo breee, ku ćeš u brdo!!!??? Stani...
  14. Ili da vam pre toga ispričam priču o mom životu, mojim snovima... o Benjaminu Breegu!? A!?
  15. Gledam i druge teme, jel vama MAIDEN CREW toliko inspirativan da se na njemu "jašete"... hhahahahahaha... Svako radi šta voli. Svako sluša šta mu prija.
×
×
  • Create New...