Jump to content

agaston

Iskreni članovi
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by agaston

  1. Ljudi, hajde da vas i ovde obavestim. Svirka je sutra veče, 29.12.2010. godine, u klubu FEST, hala PINKI u Zemunu. Ulazi je 200dinara! Malo da se družimo i zagrevamo pred novu godinu uz najveće IRON MAIDEN hitove! Veliki pozz za sve koji dolaze, za sve koji su sprečeni i za sve koji neće doći... i hvala svima koji na bilo koji način doprinosite bendu! UP THE CREW!
  2. malo slike iz FESTa! up the crew
  3. Hvala ti OOOoooo veliki NecromasterU!!! Bili smo u Kraljevu 22. juna na HARD ROCK festivalu. Publika Kraljeva je fenomenalna! Zaista velike pohvale! UP THE CREW!!!
  4. Maiden Crew ima koncert ponovo u petak 18. juna u FESTu Club u Zemunu!!! Vidimo se tamo!!! Up the crew~!
  5. Hvala matori... kao što možeš da vidiš, trudimo se da ne budemo klasičan TRIBUTE! Daleko od toga da nas ograničava... mi se fenomenalno zabavljamo, kao i publika... ah, na kraju krajeva, sve je to zabava i zbog toga smo svi tu! UP THE CREW!
  6. http://www.youtube.com/watch?v=482bFMmlPEA
  7. http://www.youtube.com/watch?v=Bg3QhL8jdxo Ne znam ko je ovo okačio, ali hvala mu... pošto je nama na svirci crkla baterija na kameri na ovoj pesmi!!!
  8. Naravno... hehehe... veliki pozz
  9. Znaš kako, pošto je cela priča započeta nakon SOMEWHERE BACK IN TIME TOUR, inspirisani celom pričom, odlučismo da radimo taj period! Za sada... Ima tu još iznenađenja... ali polako!!!
  10. Pa brate kako si to mogao da zaboraviš?!!!?!??! Breeeeee... SETLIST sa 1. MAIDEN CREW SERBIA svirke Aces High 2 minutes to midnight Revelations The prisoner The trooper The number of the beast Deja-vu Rime of the ancient mariner Powerslave Wratchild Acacia Avenue Alexander the great Can I play with madness Wasted years Running free Run to the hills Iron Maiden Moonchild The evil that man do Hallowed by thY name UP THE CREW pa se vidimo sledeći put!!!
  11. I treba da imaju. Bolje da se svira nego bilo šta drugo. Pa šta bilo da se svira. Svaka muzika, kao i bend, ima svoju publiku. Na bendu je da je "privoli" Sinoć je MAIDEN CREW SERBIA imao svoj dvočasovni solo nastup u SKCu. Bilo je odlično, i uveren sam da smo publiku koja je sinoć bila, kupili i za sledeći nastup. Hvala svima koji su bili! A i koji nisu, da dodju naredni put! UP THE CREW pa se vidimo!!!
  12. Dragi moji, IRON MAIDEN funovi, MAIDEN CREW 17. aprila ima koncert u SKC, Living room. Sviramo sve i svašta! Punooo MAIDEN zvuka, zezanja i ostalih zavrzlama... ma svega po malo! Vidimo se tamo!!! Up the crew!!!
  13. Alo breee, ku ćeš u brdo!!!??? Stani...
  14. Ili da vam pre toga ispričam priču o mom životu, mojim snovima... o Benjaminu Breegu!? A!?
  15. Gledam i druge teme, jel vama MAIDEN CREW toliko inspirativan da se na njemu "jašete"... hhahahahahaha... Svako radi šta voli. Svako sluša šta mu prija.
  16. Mi radimo ono što volimo. I ja imam želju da jednog dana stasamo u neki karakterističan i svojstven zvuk. Ali do tada UP THE IRONS! E ljudovi moji, šta god da se svira, samo da se svira... super mi je ekipa, super su ljudi... super je i publika ma kolika bila. Svi se dobro zabavljaju! Treba sredinom aprila neku svirku da pravimo... ali javiću "odje" na vreme!
  17. Ja ne znam ni jedan bend koji se sastao i počeo odjednom da svira svoje pesme. Što je i normalna stvar. Hvala svima vama koji podržavate ono što radimo, što nas motiviše da budemo još bolji. Hvala naravno i onima koji kritikuju ono što radimo, jer nas tera da razmišljamo i o drugim alternativama... UP THE IRONS!
  18. Ćao svima, hajde malo da uozbiljimo "topic" s obzirom da je prethodni zaključan zbog bespotrebnog "rasplinjavanja" priče... Dakle, ideja o bendu MAIDEN CREW nastaje odlukom, ljubavlju i dobrom voljom fanatika prema muzici, prema Ediju, prema Sedmom sinu sedmog sina, prema Čeličnoj devici. Priča počinje posle koncerta IRON MAIDEN-a februara 2009. u Beogradskoj areni. Zoran (bubanj) i Oliver (bas) počinju da razmišljaju o broju zveri i polako sakupljaju trupere za ovaj podvig i novo otkrovenje. Juna meseca upoznaju Gruju (gitara) koji se odlično uklopio i gotovo gde samo orlovi se usuditi smeju, njih troje započinju pohod na vatru. Novembra meseca, kao stranac u stranoj zemlji, dolazi Željko (vokal) i bend počinje da se igra sa ludilom. Bend biva upotpunjen detetom Meseca Marom (gitara) koji dolazi početkom 2010. godine… Bend ne troši godine već marljivo radi na pesmama koje su obeležile najveći uspon IRON MAIDEN-a od 1980 – 1988 godine… na vama je ostalo samo još da se plašite mraka… ili ste to već negde videli (DÉJÀ VU)! FaceBook MySpace Evo i malo da se vidi šta se do sada radilo: http://www.youtube.com/watch?v=N5XLJ5KqOrA UP THE IRONS
  19. Hahahahaha... Pa ovo je super! I ovim putem bih se zahvalio KRALJEVSKOM APARTMANU na pozivu, kao i na podršci. Što se tiče matrice, snimka... kako god, eto, da razbijemo predrasude, na narednu probu možemo da pozovemo 2 - 3 vas. ULAZ: 2l piva! Pozz pa se vidimo na nekoj solo svirci. MAIDEN CREW
  20. Potreban klavijaturista za naporan rad pod ovom teškom ekonomskom krizom u ROCK N' POP bendu koji je u osnivanju. Grad BEOGRAD! Cilj su klupske svirke. Što pre počnemo to bolje. Javite se na PM!
  21. Ovaj iz playboy je stvarno najbolji... Svaka čast!
  22. Dobro onda, kada bude RUN TO THE HILLS ja ću na razglas da kažem - "Ako nije problem Totamealand da izadje napolje, samo da odviramo RUN TO THE HILLS?" Naravno, ti ne dodješ li, ja ne pevam!!!
  23. E pa, ljudovi moji dragi, krajem aprila u klubu Danguba u Beogradu, IRON MAIDEN tribute!!! UP THE IRONS!
  24. Ima da skupi svita, izgledaće kao da je MEJDENOV koncert!
  25. Džaba tebi pisati na mail, kada nikako ne proveravaš!!! Pozz
×
×
  • Create New...