Jump to content

LoveHateLove

Iskreni članovi
  • Posts

    2181
  • Joined

  • Days Won

    1

LoveHateLove last won the day on March 27 2020

LoveHateLove had the most liked content!

1 Follower

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    x

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

5828 profile views

LoveHateLove's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

411

Reputation

  1. Zbog RS nas ni ne drkaju, niti je bilo koja vlast bila 100% uz Srbe u RS. Uostalom, Srbija priznaje onog njihovog visokog predstavnika za razliku od RS. Njima je problem Kosovo, jer tu sami sebi kontriraju kad optuzuju Rusiju. Znaju oni dobro da je tu prekrseno medjunarodno pravo pa bi najlakse da taj problem rese da nas pritisnu da ga sami priznamo. Ne sto im je bitno nase priznanje, nego sto ga ne priznaje vise od pola sveta, a sve bi to bilo reseno nasim priznanjem. Ko god pusta otrcanu frazu da treba da prihvatimo realnost na Kosovu tome nije ni stalo do postovanja nikakvog prava i zakona, niti zasluzuje boljeg od Vucica, jer je ovaj na daleko legitimnjji nacin dosao na vlast nego sto su nama oteli Kosovo.
  2. To sto ti pricas je neki novi svet, i ja bih voleo da je to tako. Ja ovde pricam o medjunarodnom pravu koje trenutno vazi a koje se ocigledno krsi na svakom koraku, pre svega od strane najmocnijih zemalja, i tu vidimo veliko licemerje. I na kraju se sve svodi na silu, kao sto je uvek i bilo.
  3. Ili bismo mozda postali BiH? Znaci i muslimani trebaju da se odreknu RS? I Ukrajinci bi trebali da se odreknu Krima? ali oni ipak iz nekog razloga ratuju i u tome ih ceo zapadni svet podrzava....? Itd ... Kad bi se vodili tom logikom pola sveta bi se trebalo otcepiti, ali izgleda da to vazi samo za Srbiju. Uostalom, kad smo ga se odrekli 1999. sto da nas onda stalno drkaju da ga prizbamo? Ja mislim da ti znas zasto. Ja ne vidim nikakav problem da Albanci budu jedan od glavnih politickih faktora u zemlji. Paradoks je da to najvise smeta onima koji su najvise sazaljevali te iste Albance.
  4. Samo sto si zaboravio jednu stvar da napomenes, a to je da mi u tu EU nikad necemo uci niti imati sa njima normalne odnose dok se svojevoljno ne odreknemo dela svoje teritorije. A ako je to vama u redu onda je daljna diskusija nepotrebna. Cinjenica je da ce pre primiti ovu razlupanu Ukrajinu, Moldaviju i Gruziju nego nas. I to cisto iz politickih razloga, kao sto su i Bugarsku i Rumuniju. Sa EU jeste najveca trgovina ali i najveci negativni trgovinski bilans, u apsolutnom iznosu, cak veci nego sa Kinom.
  5. Vucic sve to sto radi radi pod aminom zapada. Jos uvek je on njima dovoljno dobar, kao sto im je i Milo bio dobar 30 godina. Nisu pitali za demokratiju. A da hoce srusili bi ga za 3 dana. Zato i drze odredjene medije van Vuciceve kontrole i NATO oficiri sede u Generalstabu. A vidimo da ga i americki ambasador podrzava. Ovi iz "Srbija protiv nasilja" se naivno nadaju da ce zapad da stane na njihovu stranu. Dozvoljeno mu je da radi u korist SNS-a a po Srbiji moze svako da se posere i nista mu se nece desiti. Mnoge stvari koje na zapadu ne bi bile tolerisane. Drkali su Rodzera Votersa i hteli da mu zabranjuju koncerte. U Hrvatskoj nasima zabranjuju odavno. Ovde svako moze da dodje (i treba). Cak primaju pare od drzave i pljuju po istoj. Targetiraju se oni koji to organizuju. Nisam upucen u trenutna desavanja, ali za ekipu Otpora je jasno kao dan da su bili finansirani i organizovani iz inostranstva. Moze da se diskutuje da li je to bilo opravdano i u opstem interesu ali da su bili strani placenici to je cinjenica.
  6. Mediji u Srbiji nisu samo Pink i Happy nego i ovi sto su u vlasnistvu stranaca, a ti znas bolje od mene koji su, i znas pod cijom su kontrolom. Mediji na zapadu su toliko slobodni da ne postoji nijedna ozbiljna javna debata na osetljive teme. Kod nas mozes videti svaki dan debate rusofila i nato-eu propagandista. Na zapadu se zna ko je kriv, i to ti je to. Ko ima suprotno misljenje moze jedino na YT-u da se oglasi. Ako kazes nesto u prilog Rusije ili ne daj boze cestitas Putinu rodjendan na Twiteru karijera ti je zavrsena. Kad se desilo ono sranje na Kosovu svi mediji u Nemackoj su to objavili i oznacili Srbe kao teroriste. Kad pucaju na srpsku decu iz kalasnjikova o tome niko ne obavestava. Slobodni mediji.
  7. a i crnkinju je karao sigurno, kad vec nije Svedjanku.
  8. https://n1info.rs/biznis/kako-se-kretao-javni-dug-srbije-u-proteklih-20-godina-i-sta-se-predvidja-do-2026/ Evo ti podatak sa N1. Udeo duga u odnosu na BDP je bukvalno isti kao 2012.
  9. Dovoljno je reci da Vucic nema opoziciju. I to valjda nesto govori. I ove ce izbore dobiti ubedljivo. Uostalom, da su ovi pre njega valjali ne bi on uspeo preko noci da napravi stranku i pobedi na izborima. Razlika je u tome sto je Vucic digao nivo liberalnog kapitalizma na visi nivo. Doveo Kineze, Arape, Turke, Jese i sta ne, i kojekakve svetske kriminalce, i otvorio im svima vrata. Vise se ulaze, vise eksploatise, zagadjuje .... ali se vise i radi i gradi. Pa jebote, ja ne zivim vec 6 godina u Srbiji, kad se vratim ne mogu da prepoznam Beograd. Sad vidjas tamo neke crnce ... ruski se cuje na svakom cosku .... da ne pricam kakva je jagma za stanovim ... kod mene u Pancevu sve unapred rasprodato. Znaci da se ima vise para. DOS ekipa je rasprodala sve sto je vredelo i nisu nista uradili za 12 godina, osim sto su se svi obogatili. Nisu jednu fasadu sredili u centru Beograda. Jedino sto su ostavili iza sebe je most na Adi. To da su ovi sada odvratniji, da vise muljaju, lazu, obmanjuju i manipulisu, nije sporno.
  10. Jos vam nije kasno. Pozovite Tesu da vam bude prvi gost. Sigurno bi ispostovao.
  11. To da, ali za 50 godina necemo vise biti vecina u Srbiji, garantovano. U mojoj ulici vise od polovine muskaraca nije ozenjeno, svi 35-45 godina.
  12. Mislim da vec sad ima skoro samo Roma koliko i Srba, da ne racunamo ostale manjine .... doduse, Romi su uvek bili odani gradjani, tako da ce se oni izjasnjavati da su Srbi, pa ima nade da cemo opstati i duze.... Mi smo sizofren narod, vecinski smo rusofili a volimo sve sa zapada, i to uglavnom ono najgore .... kao sto nam je i politika takva, ocemo u EU a necemo u NATO i da se odreknemo Kosova, da uvedemo sankcije Rusiji .... zene u fazonu "seks i grad", muskarci kilavi i nesigurni uz svu bedu to je to .... I tako i decu vaspitavamo ... Kod nas se mladi oblace bolje nego na zapadu i deca nose bolje telefone nego ona na zapadu ..... Ja se secam jos devedesetih kad sam izbegao u Srbiju, ovde se klinci takmicili ko ima bolje patike, neke tamo NIke dvojke, trojke, picke materine ... Klinci nosili patike od 100-200 evra a roditelji imali toliku platu, nidje veze ... nas kad ode u Nemacku odmah uzme auto na kredit, najcesce neku bembaru, pa posle spaja kraj sa krajem do kraja meseca ... mnogo smo moralno posrnuli, to se vidi i po tome sto su se rijalitiji tako dobro primili kod nas, ne da su se primili nego je to sve dignuto na jedan visi nivo .... Da ne pricamo da smo mi narod koji najmanje drzi do svoje tradicije i kulture, i najmanje smo slozni i hocemo da pomognemo jedni drugima. U tom inostranstvu npr. Albanci svi vuku jedni druge i drze se zajedno, a mi svako za sebe. Zato smo tako i prosli.
  13. LoveHateLove

    Košarka

    Nije Jokic kriv sto nema sa kim da igra. Pre svega mi nemamo sutera kome bi mogao da asistira. Pa nama igra tamo neki Jaramaz i onaj kamenjar Kalinic. Doduse, vidi se da Jokic nije stvoren da bude lider, kao sto je bio Teodosic.
  14. Ti 4k filmovi su nastali zbog pojave televizora sa velikim ekranima. Ja ga jos uvek nemam, jer niti gledam TV niti bih ikada u zivotu gledao neke filmove na takvim televizorima. Uglavnom sve gledam preko kompjutera i nista mi ne fali. Ali ima smisla gledati neku fantastiku gde je prioritet prevashodno vizuelni dozivljaj.
×
×
  • Create New...