Jump to content

Spastic Ink

Iskreni članovi
  • Posts

    334
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Spastic Ink

  • Birthday 04/06/1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://dijetamesecevemene.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Apatin

Profile Fields

  • Gender
    Male

Spastic Ink's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Ma ubija sto imaju od 42 do 53 god. mislim na DT,mogli bi da se pozabave sa ozbiljnijim formama prog-a,jazz-a.fusion-a ! Nesto za svoju generaciju da odrade za puno manje kesa bilo bi krajnje vreme ! Makar album,dva...poput LTE-a ali i dalje da dobace i da se puno slabije proda. SG je dosledan sa novim albumom i odgovara mi ovih dana a predvidjam mu i dobre kritike !
  2. Dobar je novi SG ! Moci ce se slusati i nakon pocetne euforije kao i svako njihovo izdanje dosad !
  3. Kod napucanih rusa imate FLAC od Transatlantic-a !
  4. Ti FLAC-ovi koji se pojave 2 dana posle mp3 albuma se trebaju izbegavati,posto su dobijeni iz mp3-ojki ! Obicno cekam da se album fizicki moze pazariti,pa tad skinem FLAC sa net-a Izbegavam onu varijantu mp3 preko mob-a za pocetak do pojave cd-a ... Sto rekose na jednom forumu " mp3 u 3pm "
  5. Ne znam kako vi ali ja ovaj album nisam poslusao ukupno par puta ! Uglavnom napisali ste razloge zbog kojih vam se ne svidja i slazem se sa vecinom toga. Moj problem sa DT-om je sto je bend izgubio osnove koje ih se drzao tokom `90 ih ! Ko ih je slusao pre 13,14 god,kad sam ja furao kasetu A Change Of Season nikad ne bi ni pretpostavio da ce bend da se okrene komercijalno-prihvatljivom metalu! To bi tad bilo nezamislivo.Znaci 3 momka koja su prasila Rush na Berkley-u ??? Ne oseti se ta tradicija i postovanje ka progu pre DT-a u njihovim novim pesmama.Vec neke Portnoy-eve liste uspesnih metal bendova danasnjice ! Moguc odgovor na ovo moje zapazanje ce biti -znas bend je evoluirao ,idu napred,progresija,tehnologija ,sto drugih cuda... Tu nema p od proga koji se dobijao uz DT !
  6. Uh album je odlican.Takodje prva 2,3 puta mi je bio slabasan i neubedljiv.Posto coveh hoce odmah i sad da ga nesto oduva. Dao sam mu sansu i sad je isplivao ... Kad se ide napred ne bi trebalo vise nista da nas "oduva i izuva " vec da se slusa i dobija suv kvalitet ! Slusajuci ovo kapiram po ko zna koji put koliko je jadan zadnji DT ! A u prva tri slusanja je bio opak !
  7. Jbt sto sam bio pametan pre 2(dvije) god Kad sam procitao uokviren post nisam imao pojma da je moj.Bio sam ubedjen da je napisao neki polu-fenser-proger sa I&W heart tatoo-om i sve sa La Brie-ovim trcanjem po bini i zabacivanjem kose. Salim se malo ! Malo sam zapostavio CM(kao i jos dosta toga) moram da priznam,nadam se da ce da urade nesto makar za koplje ispred ovog dosad ! Zasad se ceka novi Shadow Gallery od kojeg se dosta ocekuje ! Pozz !
  8. Pojavilo se kod rusa sledece: Pagans Mind Live Equation 2009 (PM Records) [2009 г., Progessive Metal, 2xDVD5] Naravno vec se skida,prvi disk je- Live at Rockefeller Music Hall, Oslo, Norway November 2008 drugi je bonus sa mnogim live materijalom i sl.
  9. Gledam ovih dana njihov dvd Edge Of Night ! Takodje kao i vecina prog koncerata snimljen je u Poljskoj (Katowice)....odlican bend i nastup ! Zasad sam slusao samo - A Matter of Perspective to mu dodje kao neka kompilacija iz 2008.Jel na taj album mislis ili ima vec nesto novije ? Za gitare je zaduzen Karl Groom(Threshold) tako da se to ne propusta !
  10. Dvd ce biti izvanrednog kvaliteta sudeci po ovome ! Kako samo zvuci bubanj,ajoj....ma sve,distorzija sve je odmereno kako treba,nema plastike nigde ! Iako ne volim da se bendovi ocenjuju na taj nacin,ovo ce biti " domaci zadatak " za sve !
  11. Pojavio se Bonus DVD kod rusa ! Nek skida ko hoce !
  12. Uh ovo bi trebalo biti odlicno !
  13. Slicno ispevava vibrato onaj lik iz Muse-a doduse ponekad.Nadam se da Arjen ne ide ka tome. Daleko bilo da Jasper nije pevacki talenat ali nekako nije za glavnu ulogu zbog boje glasa vise je za A-HA( take on meeeee.....). Dolazi iz drugog muzickog zanra,mislim da nije dovoljno edukovan tj. naslusan proga `70 poznatijeg kao "bolestina" za Ayreon to bi bilo nepojmljivo.Ipak je ovo drugi bend. Tek nagadjam kakav ce biti Guilt Machine ali bojim se da ce onaj kosmicko-vasionsko-lsd-analogno-progi trip u cemu je najbolji otici u zesci background .Voleo bih da sam utripovao sve i da ce album ipak biti slusljiv i dopadljiv za postovaoce cika Arjena !
×
×
  • Create New...