Jump to content

poison_X

Iskreni članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by poison_X

  1. Boshko, sine, pa ovakvu temu od tebe nisam ochekivala :) . Te udario grom il neshto il ti slava pomutila mozak? :)

     

    Sanjam inache vechito gluposti. A bash cu u inat da napishem onu jednu u kojoj si ti (od skoro, mislim od pre p[ar dana)

     

    Sedim si ja na kej kod Nishave (za zivo chudo sama) i prilazi jedn lik za koga je poznato da je gej. Seda i pita: "pa gde je ovaj?" ja ga pogledam "sace dodje, sas motor". kad ono chuje se brundanje i vidimo dolazi Boshko na TOMOSU onom malom skapanom. Taman ovaj htede neshto da se razdere i probudim se. JBG. Stvarno mi bilo zao shto sam morala da se dizem u 8 :):udri:

  2. Кад ме вучете за језик, еве вам да видите како изгледа прва скица за омот албума "Merciful Angel". Биће ту неких измена, али главна идеја је... охохо, бого мој!

     

    MercifulAngelfirst_draft.jpg

    Skica jebe kevu :rockdevil:

  3. Rado, ali ih je teshko navatati, a i djavola bi doshli zbog mene :mad: jedini koji bi dosho je gazda YettY-ja, ali je jeti 1x1m, tako da je skoro beskorisno :icon_ne: odrzavaju nekad svirke, ali malo ljudi moze da stane. Mada je Alister kad je svirao svirao u 17tici. Kako ste doshli do nje?

  4. Daj, nadji nekog da nam organizuje samostalni koncert, pa da dovucemo i ove barabe i Infest.

    NAravno da trcimo, najbolji koncert u dosadasnjoj karijeri nam je bio u Nisu. Ocekujem u subotu jos bolje, nemo' da me razocarate.

    Kog da nadjem? Rado bi ja, i ti to znash, ali k***c :mad: ja nisam kriva da ako ocesh nekom da ovde organizujesh samostalni koncert morash ili da platish divnu cenu u keshu, ili divnu cenu u j***nju! :mad::mad::mad:

  5. Znam da nije moj blam, ali je prichica zbilja genijalna, a i zelim da se dotichnom osvetim zbog nekih drugih stvari :red:

     

    Sedimo mi tako posle koncerta "Kraljevskog apartmana" ispred nocnog kluba, chekamo ortaka koji je celo veche mrtav pijan da se izgega iz gradjevine. Posle nekog vremena dolazi on i odvaljuje se :

    "ljudi, ja moram da se izmocham, chija je bicikla?"

    Pogledamo mi, a uz zid stoji skrsheni bajs jednog lika koji nam svima inache sheta po zivcima.

    "chija god da je, ja cu je zamocham"

    I tako on pridje, namocha se na bajs, vecinom na sedishte :mhihi: .

    Suvishno je reci da smo crkli od smeha. Dok smo se mi tako velikodushno smejali, izlazi gazda, seda ladno na bajs i odlazi.... :udri::udri::udri:

     

    Par dana kasnije mu je moj drug (iz sazaljenja) objanio shta je bilo, na shta je ovaj odgovorio "u, jebote, ja nisam provalio" :):):):)

     

     

  6. Evo neshto iz mog zivota :

     

    Ja kod ortaka sa drugaricom, sedimo, kritikujemo i pijemo pivcee na litre. I kao to ide, priroda se javi i ja drushkana pitam gde je CW. "niz hodnik pa skreni". Ja niz hodnik ali k***c, dva vrata, a budale nisu okachile nishta na vrata da se vidi koja vode u prostoriju :udri: pa jbg, ja u prva i ima shta da vidim. Stvarno je bilo shta da se vidi :mhihi::mhihi::mhihi:

    Ja sam pogodila vrata, ali je dragi tata bio unutra i brisao glavu okrenut ka vratima... totalno GO!!!! :udri::udri::udri: . Vrisne chovek, vrisnem ja zalupim vrata i otrchim nazad u dnevnu i naderem se ovom shto mi nije reko da mu je cale kuci. Mozete da mu zamislite facu kad je kasnije upao u sobu da se javi da izlazi. :redface::redface::redface:

     

    Da napomenem da ima skoro godinu dana od kad se to desilo. Liku vishe nisam krochila u kucu :uhoh:

  7. Јесмо, али ја касно видех неке сјајне радове у школи стрипа у СКЦ-у. Најпре сам био ухватио Банета Керца на сајму књига да нам ради омот. Он је био заинтересован, изложио сам му концепт, али је одустао већ у фази скицирања, јер је мислио да не би био задовољан како би то испало.

    Уосталом, овог лика су нашли ови из издавачке куће и они га плаћају, тако да ми немамо ништа с тим, а мени се веома свиђају неки његови радови које сам видео на сајту.

    Мислим да је у питању сала на неком факултету, ваљда где је и Дел Арно свирао. Шта је занимљиво? Наши обожаваоци који нас обожавају! :)

    Verovatno sala pravnog faksa. Oko nje ima neki mrachni parking a nije losha ni sala :red:

  8. E, veruj mi, mi 10. februara krecemo snimanje albuma i rekli smo da nas niko nigde ne zove da sviramo, narocito van Bgd da putujemo, ali kad nam je Djiga rekao da se ide u Nis, bilo je u glas "Pitaj obavezno jel ima mesta da idemo!" I srecom ima, presrecni smo sto dolazimo i slobodno nas pojedide, ce dodjemo opet :D

    Cuo sam da ce ovoga puta biti na nekom boljem mestu pa ce biti jos zesca svirka, jedva cekam!

    Super!! Verovatno ce vas strpaju u nocni klub cair shto bi bilo genijalno. :lol: shta je to toliko zanimljivo oko Nisha mi rodnog ? :cool:

×
×
  • Create New...