Jump to content

poison_X

Iskreni članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by poison_X

  1. poison_X

    Snovi

    Boshko, sine, pa ovakvu temu od tebe nisam ochekivala . Te udario grom il neshto il ti slava pomutila mozak? Sanjam inache vechito gluposti. A bash cu u inat da napishem onu jednu u kojoj si ti (od skoro, mislim od pre p[ar dana) Sedim si ja na kej kod Nishave (za zivo chudo sama) i prilazi jedn lik za koga je poznato da je gej. Seda i pita: "pa gde je ovaj?" ja ga pogledam "sace dodje, sas motor". kad ono chuje se brundanje i vidimo dolazi Boshko na TOMOSU onom malom skapanom. Taman ovaj htede neshto da se razdere i probudim se. JBG. Stvarno mi bilo zao shto sam morala da se dizem u 8
  2. I posle kaze da nije baksuz c c c
  3. Karlo hoce da ugoji ljude? Pa ako on to radi, I think he did a good job on you Bravo Karlo
  4. Kada bi mi objasnio zashto bi ti imao specijalni tretman mozda
  5. Vidi ti njega ko malo dete si! priznacesh jednog dana e pa bash ne moze, necu da ti pustim pesmu u inat
  6. Samo ti pozeli bolje da si na vreme stigo na binu nego shto si bio ko zna gde i radio ko zna shta
  7. Pa jbg sad, muzichka zelja? A i glavni vrishtach nije bio u funkciji
  8. I, ljudi, jer vas nismo razocharali sinoc?
  9. E jbg. Mada shta i ja lupam, znam lika koji radi tamo, moje drugarice mu vechito vade dushu, pa da ga pitam da vidimo da izvrtimo neshto gde bi ste vi bez mene?
  10. Rado, ali ih je teshko navatati, a i djavola bi doshli zbog mene jedini koji bi dosho je gazda YettY-ja, ali je jeti 1x1m, tako da je skoro beskorisno odrzavaju nekad svirke, ali malo ljudi moze da stane. Mada je Alister kad je svirao svirao u 17tici. Kako ste doshli do nje?
  11. U londonu sam sluchajno na premijeri (nisam znala da je tamo) videla Silvestera. Lichi na matoru tetku... ne, stvarno, razocharana sam
  12. Kog da nadjem? Rado bi ja, i ti to znash, ali k***c ja nisam kriva da ako ocesh nekom da ovde organizujesh samostalni koncert morash ili da platish divnu cenu u keshu, ili divnu cenu u j***nju!
  13. Uvek pitajte i Boshka! Zato oni jure da ponovo dodju ovde I ne zaboravite extra zice i palice
  14. Super!!! Samo se nadam da tada nece da vam odu zice na gitaari ko proshli put
  15. Bla, bla... Nego kada cete vi ponovo u NISH?
  16. Meni jednu obavezno!!! Ja ne mogu da zivi bez tog simbola
  17. Znam da nije moj blam, ali je prichica zbilja genijalna, a i zelim da se dotichnom osvetim zbog nekih drugih stvari Sedimo mi tako posle koncerta "Kraljevskog apartmana" ispred nocnog kluba, chekamo ortaka koji je celo veche mrtav pijan da se izgega iz gradjevine. Posle nekog vremena dolazi on i odvaljuje se : "ljudi, ja moram da se izmocham, chija je bicikla?" Pogledamo mi, a uz zid stoji skrsheni bajs jednog lika koji nam svima inache sheta po zivcima. "chija god da je, ja cu je zamocham" I tako on pridje, namocha se na bajs, vecinom na sedishte . Suvishno je reci da smo crkli od smeha. Dok smo se mi tako velikodushno smejali, izlazi gazda, seda ladno na bajs i odlazi.... Par dana kasnije mu je moj drug (iz sazaljenja) objanio shta je bilo, na shta je ovaj odgovorio "u, jebote, ja nisam provalio"
  18. Evo neshto iz mog zivota : Ja kod ortaka sa drugaricom, sedimo, kritikujemo i pijemo pivcee na litre. I kao to ide, priroda se javi i ja drushkana pitam gde je CW. "niz hodnik pa skreni". Ja niz hodnik ali k***c, dva vrata, a budale nisu okachile nishta na vrata da se vidi koja vode u prostoriju pa jbg, ja u prva i ima shta da vidim. Stvarno je bilo shta da se vidi Ja sam pogodila vrata, ali je dragi tata bio unutra i brisao glavu okrenut ka vratima... totalno GO!!!! . Vrisne chovek, vrisnem ja zalupim vrata i otrchim nazad u dnevnu i naderem se ovom shto mi nije reko da mu je cale kuci. Mozete da mu zamislite facu kad je kasnije upao u sobu da se javi da izlazi. Da napomenem da ima skoro godinu dana od kad se to desilo. Liku vishe nisam krochila u kucu
  19. A liii! Pa sad ce stvarno da se radujemo!! Cuvam glas za tad pa se ne derem mnogo po hodnici
  20. Verovatno sala pravnog faksa. Oko nje ima neki mrachni parking a nije losha ni sala
  21. Super!! Verovatno ce vas strpaju u nocni klub cair shto bi bilo genijalno. shta je to toliko zanimljivo oko Nisha mi rodnog ?
  22. Biografija Vite Sackwille. Fenomenalna je zamisli da si ti lezbos a muz peder a zivite u harmoniji sa troje dece
×
×
  • Create New...