Александра

Iskreni članovi
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 totalno moderan

5 Followers

About Александра

 • Rank
  Anonimus of Metal
 • Birthday 05/22/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Fields

 • Gender
  Female
 1. Александра

  Fotografija

  ију! какве слике безобразне на овој теми се појавиле! (-;
 2. Александра

  Fotografija

  QUOTE(ZYKLON_B @ 14. 4. 2007, 23:19) 1372558[/snapback] Amaterski,nemam bas neku opremu(canon powershot A520)- Moja galerija аматерски али одлично!
 3. Александра

  Fotografija

  а гле што те гледају они ликови с прозора!! (-;
 4. Александра

  Religija Starih Slovena

  Да ли су дивови заиста постојали??? Ponedeljak, 9. april 2007. 14:10 Ispod temelja srednjovekovnog manastira "Manastirac" kod Rekovca arheolozi su iskopali pet ljudskih kostura, od kojih su dva ženska visoka više od dva metra, što je retkost, a u suprotnosti je sa dosadašnjim pretpostavkama da su Srbi u srednjem veku bili niži, izjavili su Tanjugu stručnjaci Zavičajnog muzeja u Jagodini. Kosturi su pronadjeni slučajno, prilikom rekonstrukcije manastira, iskopavani su pod nadzorom stručnjaka Narodnog muzeja i Zavoda za zaštitu spomenika kulture Kragujevca, a, kao veoma retke iskopine, biće podrvgnuti detaljnoj analizi. Uz ženske kosture, iz čijeg se položaju kostiju, pretpostavlja da su žene ubijene, bio je i muški kostur takodje izrazito velik i verovatno se radi o porodici ktitora, a druga dva, pretpostvlja se, pripadala su monasima. Kod ženskih kostura, od kolena do početka vrata, razmak je 126 santimetara, a te žene, ne samo da su mnogo više od prosečne visine današnjih zena, nego su bile i veoma krupne. Napominjući da su u još nekoliko iskopina na području Šumadije, Pomoravlja i Lavča, pronadjeni skeleti visine iznad dva metra, stručnjaci muzeja u Jagodini podsećaju da je despota Stefana Lazarevića, sina kneza Lazara, narod zvao visoki, kao i da su mnogi drugi srednjovekovni vladari bili visoki što govori, da niski ljudi nisu karakteristika srednjeg veka. (Tanjug)
 5. Александра

  Fotografija

  Оља, шта кажеш на ово: - - - - - - - - - - - - - (оригинал) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - (обрада у PhotoShop-у) - - - - - Твоја фотка је мало бледа, па сам то мало поправила, и уклонила досадне људе (-; А ево шта сам сад усликала, пре пар минута: (поглед из моје баште) (слика није обрађивана, само је смањена)
 6. Александра

  Fotografija

  Слажем се са овим. Ако бисмо отварали нове теме - само бисмо се расули и вероватно би пропало све... Шта фали овако? Коме сметају постови о техници - не мора да чита, нек само гледа слике.
 7. Александра

  Fotografija

  Те две ствари јако повезане, увек ће се дешавати да неко "спемује" ону другу тему, зато - ја гласам да све остане овако како јесте. Немогуће је озбиљно прокоментарисати рад а да се не дотакне тема о техници, којим апаратом је усликано / која му беше цена / да ли је или није било фотошопа и слично, зато - мислим да је непотребно сепаратисати ову тему. Мене заиста би мрзело да трчим сад на другу тему и да тамо пискарам о техници. Лакше ми је да одмах одговорим на истој теми. Мени не смета када неко ускочи на ову тему и пита "који апарат ми препоручујеш" и сл. то није спем, назив ове теме је Фотографија (што подразумева све у вези с њом..).
 8. Александра

  Fotografija

  @darijus - мени је 3. супер. Можда бих само замерила на тој светлој ивици те даске, па бих је исекла јер само омета... Вода изгледа као неко егзотично море тамо далеко... (:
 9. Александра

  Fotografija

  (-: па ни не треба више да се види јер управо - нема шта да се види: То је Војводина (-; поента је у линији и бојама (сутон)... Заиста је непотребна пуна величина слике, једино, ако је неко жели на десктопу (-;
 10. Александра

  Fotografija

  Војводина (поглед из Вршца)
 11. Александра

  Fotografija

  Свиђа ми се светло на првој, а на осталим сликама има превише детаља... Можда је требало да зумираш неки цветић или барем да сузиш кадар.
 12. Александра

  Fotografija

  Било би супер да сазнаш тачну локацију! (: Хвала унапред (:
 13. Александра

  Fotografija

  Где је ово усликано?
 14. Александра

  Fotografija

  Ову сам усликала прошле године, Тамиш, Панчево
 15. Александра

  Fotografija

  Ова ти је најбоља, P8041455.jpg само, што си исекла лабудове? Да сам ја била тамо ја бих се, највероватније, усмерила на овај део: Kokopelli, а шта кажеш на ово: исечена и заротирана, и мало сам поправила tone, brightness и contrast у PhotoShop-у (: