Jump to content

Dizzy_Reed

Iskreni članovi
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://rockfilter.forumotion.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Beograd-Lazarevac

Dizzy_Reed's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Realno, isti ne moze nikad da dobije, ipak dirke i pragovi se ne mogu porediti... Inace probao sam to, i dobije se slican zvuk, u svakom slucaju bolji nego midi. Probao sam i vah i raznorazne efekte i mnogo dobro zvuci!
  2. E ljudi, cisto informativno, koji synth je najbolji za nekih... 300e? Poducavam nekog malog, a nema ni instrument!
  3. Yamaha DGX 305. Znam ja da prebacim neku pesmu preko usb-a ili ritam... Nesto na foru prikljucivanje guitare u line in i comp koristiti kao procesor. Ako moze bili bi do yaya...
  4. E sad se setih... Xenyx 502 je aktivna ili pasivna mixeta? Koliko se ja u hemiju razumem men' treba aktivna? Nego sad mi pade na pamet, da li postoji neki program na foru kad prikljucim klavijatur u comp da na compu biram, dodajem efekte, boje... Inace yamaha je u pitanju.
  5. Jbg, za*ebao sam se... Ja se ne bavim opremom, vec muzikom... Ima ko ce da misli o opremi... Imam neki resiver(ili kako vec...) stari, radi fino, 2x50w, al mi se zaglavili srednji, pa probija mozak. Klavir se cuje kao da udaram cekicem o shine. To sam probao da popravim, am mi rekose, ako ga sj*bem posle ga mogu je*at onako u kompletu! Pitam za ovaj combo, neki ortak nasao u dobrom stanju, 200w, 3 ulaza za nekih 200e. Pojacalo gruva kao ludo, ima ga vec godinu i po i nema problema sa njim. A vidis ni ovaj mixer nije losa stvar...
  6. Poz raja, o5 ja sa pojacalom... Koliko bi mogao kostati polovan kabinet za bas oko 200w i 2-3 ulaza? Trebam uzeti jos jednu klavijaturu pa da pricklucim obe na jedno pojacalo.
  7. E bas to! Ne znam ni ja koliko je to dobro. Inace imam iskrine zvucnike model SOZ3201, dvosistemski, 50w. Na niskotoncu mi rilnulo ono izmedju membrane i ivice zvucnike(ono sto drzi membrani da ne landara mnogo) i sad dok radi samo nesto lupa, krci... Sad ne znam sta je najbolje, da kupim nove kutije(gore navedene), da zamenim stari zvucnik ili da pravim nove kutije?
  8. I sta mislite o ovim zvucnjacima Omnitronic DS-83. - tro-sistemska drvena zvucna kutija 75W - 8'' bas,piezo tviteri - osetljlivost 96dB - 60Hz-18kHz - tezina 8Kg - 40 jevreja Da li se isplati vise da kupim te zvucnjake ili da popracljam stare??? ...iii... Posecuje li iko ovaj forum? :{D
  9. Poz! Ljudi zanima me gde ima da se kupi (i ako neko zna koliko osta) zvucnik za ugradnju 8'? Imam neke stare tecine zvucnike, nisu lose kutije, samo zvucnike pojelo vreme.
  10. Ja sam pre pre jedno... 6 meseci uzeo Yamahu dgx 305. Platio sam je tu negde oko 600e. Sta znam... Nije losa, al za te pare sam mogao i bolje. Uzeo sam je samo zato sto ima 76 dirki.
  11. Pod "ono drugo" mislis "turbo shit"? Pa nisam ja choban!
  12. Kakvo pojacalo da kupim za klavijaturu? Moze gitarsko combo?
×
×
  • Create New...