Jump to content

SkyValley

Iskreni članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SkyValley

  1. Kupio kartu oko 16h, br.170. Naostrite sekire i uglancajte stitove, bice kidanje.
  2. Hvala. Ziveli. Dovoljno. Nadam se da cete uspeti. Upravo tako.
  3. OK, posto se Lazi ovo nista ne svidja, onda GNR ali sa Stradlinom i Adlerom.
  4. My Dying Bride Opeth Katatonia Mercenary Masterplan Beyond Twilight Wolverine Anathema Vanden Plas Pelican Isis Dragi organizatori, hvala vam za sve do sada ucinjeno. Uh, ovo je trebalo da ide u Predlozite bendove, izvinjavam se.
  5. Respect za sve kolekcionare i postovaoce vinila. Eh, sta bih dao da i ovde kao covek mozes da udjes u prodavnicu i pazaris sta hoces. Izbedacim se trenutno kad se setim "Kulture", "Jugotona", "Black doora" i nekadasnje berze. Mislim, nije ni onda bilo sta oces, ali su ploce bile u prodavnicama, i na berzi je bila mnogo bolja ponuda. Stedela se kinta od uzine, i cekala se nedelja.
  6. Judas Priest - Sad wings of destiny Motorhead - Orgasmatron Voivod - Nothingface Testament - Practice what you preach Iron Maiden - Seventh son of a seventh son Led Zeppelin - Houses of the holy
  7. Sad sam se setio da je Jonas rekao da im je menadzer u bolnici, pa možda zbog toga nisu bili raspoloženi za afterparty, pa je samo Fred došao u ime svih. @ Sinstrel Thnx za informacije
  8. Posle ovog nastupa rekao bih da je to sasvim izvesno, a i rakija je tu veoma bitan faktor. Ehhhhhh, što bi to bilo dobro, mislim - koncert. Nego jel neko bio na Afterpartyju? I nije bilo majica i diskova!?
  9. AC/DC Metallica 3x Queensryche Motley Crue The Cult Megadeth 2x Motorhead 2x Slayer Paradise Lost Kiss Moonspell Alice Cooper Deep Purple Whitesnake Charon Exodus Katatonia Još jedno 300 bendova pa može da se mre.
  10. S obzirom na uslove koncert je bio sjajan. Evo ne skidam kez već treći dan. Momci su odsvirali više nego pošteno, i stvarno se videlo da su bili prijatno iznenadjeni prijemom publike. I sam Jonas je u jednom trenutku rekao - ˝We don't expect this, you're so fukin amazing!˝ Čak mu se oteo i osmeh. Zvuk čak i nije bio toliko loš (10m od bine, sredina), sa izuzetkom prvih nekoliko pesama što se po pravilu toleriše, ali je prostor sam po sebi prilično nehuman, pogotovo za muzičare koji su jedan drugom stajali na cipelama. U svakom slučaju, svaka čast za Legacy što se setio Katatonie, i svaka čast publici što ih je podržala na pravi način. Nadam se da nećemo čekati još 10 godina da ih ponovo vidimo.
×
×
  • Create New...