Jump to content

CountessBathory

Iskreni članovi
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • ICQ
    12814061

CountessBathory's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Uvek Bethor, nikad Interfector! Kako ide ono? Sve cu ve izedem...
  2. May je gay... Pozdrav za Izet i Marka!
  3. o zar se rodilo to stvorenje kome lalic moze da bude antipatican?? pa ja kada sam ga prvi put videla u glavi mi se javila misao "o, kako divno i simpaticno stvorenje!"... ok, jeste da sad malo preterujem, mora se.... ali kako? zasto? a inace, ti pridji malo blize, porpricaj sa njim i sta znam.... mozda ti krenes da ga hvalis ovde non-stop.... lol Veruj mi, ima legiju anti-obozavalaca, shto ljudi iz kst-a, shto iz njegove bivse skole. iz koje bivse skole?!
  4. o zar se rodilo to stvorenje kome lalic moze da bude antipatican?? pa ja kada sam ga prvi put videla u glavi mi se javila misao "o, kako divno i simpaticno stvorenje!"... ok, jeste da sad malo preterujem, mora se.... ali kako? zasto? a inace, ti pridji malo blize, porpricaj sa njim i sta znam.... mozda ti krenes da ga hvalis ovde non-stop.... lol hehehehehehehehehehehe nadam se da je ovo bio sarkazam... verovali ili ne, ja sam ozbiljna.... ok, lazem. ali je istina kada kazem da totalno gotivim vladu. ne znam da li sam stekla pogresan utisak, ali koliko sam mogla da zakljucim iz razgovora sa njim, on je totalno ok. isto mislim i sto se tice jakse. a i prave finu muzikicu.
  5. o zar se rodilo to stvorenje kome lalic moze da bude antipatican?? pa ja kada sam ga prvi put videla u glavi mi se javila misao "o, kako divno i simpaticno stvorenje!"... ok, jeste da sad malo preterujem, mora se.... ali kako? zasto? a inace, ti pridji malo blize, porpricaj sa njim i sta znam.... mozda ti krenes da ga hvalis ovde non-stop.... lol
  6. he, ja mislim da se obracas pogresnoj countess...
  7. ups, izvinjavam se... problemi sa trulom tastaturom... *reci
  8. ja imam sve njihove albume i mogu redi da sam odusevljena svima, pogotovu pesmama "senzafine" i "to myself i turned"(koju bas slusam sada dokle pisem ovo). sve u svemu, fantastican bend.
  9. pa abonos se zasniva na polifoniji!!!!
  10. stanite, da li smo ovde pricali o abonosu ili o rhapsody-ju?! inace, ja sam rekla svoje, oni su jos uvek svezi i bice vremena da neutralisu svoje mane. a sto se tice onoga da vlada nikako ne bi trebalo da bude u tom bendu... ok, mozda da je koncept drugaciji, ali koliko ja znam on je tu kao prateci vokal i kao kontrast na mariju i martu. u svakom slucaju, zasto ne bi sacekali album (koji bi, valjda, trebalo da se pojavi uskoro) i da vidimo kako sve to zvuci? imam osecaj da ce ostaviti bez reci vecinu onih koji sada pljuju po njima! i da, podrzimo ih u svakom slucaju, kao i sve nase bendove (bez obzira da li su vec dugo na sceni, tek su stupili na nju ili su jos uvek samo demo-bendovi!)
  11. ovako, nisam neki znalac ali znam sta mi se svidja. na skali od 1 do 10, dala bih im jaku 6icu. zasto? kao prvo, originalnost (da, da, originalnost). drugo, hrabrost jer ovo nije bas pogodno tlo za gothic metal. kao trece, smatram da su uspeli da realizuju svoju ideju (ako sam ja dobro shvatila sta je u pitanju - mrak, tama, zar ne?). inace, nisam mogla a da ne primetim i par komenara na racun njihovog stylinga. oni su me, iskreno, naterali da stanem i da se zapitam da li je muzika za gledanje ili za slusanje i ako pola devojaka na ovoj planeti moze da nosi tako kratke suknje da ih nazivamo kaisevima zasto oni ne bi mogli da nose ono sto im se svidja? sto se tice zvuka, imala sam prilike par puta da ih cujem na svirkama, na 202ci i cak uzivo (acapella). svirke me nisu bas odusevile, ovo sto sam cula na 202ci obecava a tek ovo sto sam cula uzivo... to tek govori o njihovom potncijalu da postanu jedan veoma ozbiljan gothic metal bend koji moze bez problema da nas predstavlja u svetu (samo malo da porade na stvarima koje "skripe"). i umesto da pljujemo po njima mogli bismo da ih podrzimo i da im pomognemo u daljem razvoju! pred njima je, ipak, divna buducnost, samo im je potrebno iskustvo (pa ni malmsteen nije bio perfektan cim se rodio!!!!!!!!!) i usavrsavanje!
×
×
  • Create New...