Jump to content

Yarz

Članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Yarz's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Ajd neka je sa srecom. Nego htedoh da pitam ima li kakvih planova za svirku krajem ovog ili pocetkom sledeceg meseca? Mozda promo ili nesto tako? Ajde neka ste mi zdravo, pozdravi iz Herceg Novog.
  2. Derek Roddy je zainteresovan da odradi clinic tour po Evropi. Trazi Sonorove zastupnike, pa ako neko zna jednog u Beogradu ili Novom Sadu (ja ne znam, ne zivim u pomenutim gradovima) molio bih neka mi posalje kontakt podatke na PM pa bih ja vidio sa njima jesu li zainteresovani. Uzdravlje.
  3. Naravno da je bitna kakva je pedala. Sedi za DW, Iron Cobru, Pearl Eliminator i AXIS (majka) i da vidis kako ima razlike.
  4. I ja da se pridruzim cestitkama. Puno srece.
  5. Eh da mi je doc na taj metal battle... Nego obavezno se naoruzajte do zuba, par bombi itd. valjace.
  6. Ajd da vidimo i to cudo Pozdravi iz Herceg Novog
  7. To ti mislis da bi trebalo da ga bude tu, on mozda ne misli tako... A meni se recimo vise svidja nacin na koji on misli nego nacin na koji ti razmisljas Sto se tice live nastupa, jel ko gledao Used and Abused... In Live We Trust DVD, ja sam se odusevio. Ili mozda njihov koncert sa Rock Am Ring-a 2006? I tu sam se odusevio. To sto na nekim koncertima zvuce lose, na nekima dobro... Svako ima svoje dobre i lose dane. Ko zna, niko od nas ovde nije video 99% koncerata koje su odradili... Verovatno je tu bilo i onih 'OMG ne mogu da verujem kako su ga razvalili' svirki. U to ne sumnjam ni malo.
  8. Ja sam jedan od onih ljudi koji obozava kompletan rad In Flames-a, od Lunar Strain-a do Come Clarity-a... Sta reci, ja sam svestran coek.
  9. Evo za moj prvi post da se i ja pridruzim cestitkama. Ekipi iz RD-a zelim sve najbolje u 2007. godini, puno uspeha u daljem radu zeli vam ekipa iz Herceg Novog, pa da se speshtamo kad se sledeci put vidimo
×
×
  • Create New...