Jump to content

Serendipity

Iskreni članovi
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

About Serendipity

 • Birthday 01/15/1990

Contact Methods

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Female

Serendipity's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

 1. Hehe vi il' ne najavite, il' najavite mesec dana ranije Ako se setim tje da dodjem
 2. A neeeeee! Shto sam to propustila E sledetji put kad dodjem tje da svirate opet
 3. E ljudi, ostavite mi seku breeee. Tje vas bijem!!! Jadna moja seka ako bude imala Zekinu decu...
 4. Hmm... Ovo nije bash blam... al ajde. Ulazimo drugarica i ja u wc u kstu zajedno (neka chudna teorija da tje drugi tako lakshe da stignu na red) i pruzham ja njoj moj telefon (koji je u trenutku kod mene u rukama jer je igrom sluchaja tu ostao zbog drugarice) da mi ne bi upao u tupavi chuchavac. Kako sam joj dala telefon, tako joj je ispao i raspao se u milion delova, a samo baterija upadne u chuchavac. Ova se izgubila, viche kako tje mi kupiti novu bateriju vetj sutra, dok sam se ja svim snagama trudila da ne padnem i ja sama u chuchavac od smeha. I kupila mi devojka stvarno bateriju na kraju.
 5. ahahahahhahahahahaha. Genijalno.
 6. Joj da... u pravu si skroz. Mrzim domatji rock.. Zato na svakoj svirci jedva chekam da pochne "blok" domatjice. Uostalom... volite vi ciganku koliko god zhelite. Meni se pesma jednostavno ne svidja Eh seko, izdajem porodicu ovde Nije me tjale nauchio shta je dobro. Hehe
 7. Prelozhla bih chlanovima benda da malo cheshtje javljaju gde i kad imaju svirke. Ali da to urade bar 2, 3 dana pred svirku. I vama, a i nama koji hotje da vas chuju ponekad bi ishlo u prilog.
 8. Za tu pesmu si u pravu. Ja sam govorila uopshteno o pesmama tog tipa. Dala sam pomenutu kao primer jer je lichno jako volim. No nebitno. O ukusima ne treba raspravljati.
 9. Ne bih bash da uporedjujem sa tim pesmama jer ni njih ne volim i ne smatram za dobre pesme. Sve njih svrstavam u kategoriju sa pomenutom, tako da... Iskreno cheshtje bih da chujem na svirkama pesme kao shto je Sometimes I feel like screaming, koje se retko kad chuju na svirkama chak i u originalu, a koje su vishe nego vredne izvodjenja. Dodushe to je samo moje mishljenje.
 10. Ja se iskreno nadam da tju propustiti sledetju svirku na kojoj budete svirali "ciganku"... po meni jednu od najglupljih pesama ikad napravljenih. Kvari atmosferu.
 11. Izvini molim te Nemoj samo da pucash Vidimo se vecheras ljudi
 12. Fina smernica... Nema shta Ima nas raznih...
 13. Jel mozhe u petak "Za tebe", za mene?
×
×
 • Create New...