Jump to content

Northern Storm

Iskreni članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Subotica

Northern Storm's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Na gitari trenutno nema floyda, a ti hoces da ga ugradis? Pardon na kasnjenju. Malo je komplikovanije. Kupio sam polovnu gitaru., koristio je normalno par meseci i onda otisao kod prijatelja na probu. Dao mu gitaru, on mi okrenuo ledja okinuo i...prc! Drzao je gitaru manje od 5 sekundi i uspeo je da je sjebe. Verovatno je jako cimnuo floyd i ono parce metala kroz koji prolaze zice se slomilo(ne znam kako se zove ali nadam se da si ukapirao). Ali nije samo da se slomilo vec smrvilo. Raspitao sam se po internetu i ispalo je da je neka evropska firma otkupila prava za proizvodnju i uskoro bankrotirala. E oni su koristili te floydove. Ja sam narucio da mi izliju isti takav deo ali nije to to . Sad ako koristim floyd rastimavaju se zice. I tako sam skontao da je najbolje da kupim novi. Nemam bas puno para a cuo sam da idu oko 300 350 EU. Imas neki predlog?
  2. Treba mi dobar ali jeftin floyd za BC Rich Warlock. Neke preporuke?
  3. Meni je licno The Pagan Prosperity najbolji. Prosto ali savrseno.Sta vi mislite? Cuo sam price o novom albumu. Jel' zna neko nesto o tome?
  4. Momci, sve ste vec rekli... Ipak da naglasim inteligentne izjave: sluh ako nemas ne mozes ni izvezbati jer ne osecas to sto treba da vezbas(ako i malo osecas onda mozes to i da poboljsas; vezbe treba puno sto znaci i puno odricanja jer mozes biti talentovan do jaja al' dzabe ti ako ne vezbas; sa druge strane, mozes da vezbas kol'ko 'oces al' ako nemas talenta ostaje ti da budes tezgaros il' kako cika Bosko kaze kucni zabavljac... Znaci vezbas, vezbas, vezbas i onda vidis na cemu si... Tol'ko od mene ovaj put.
  5. Pa da, ali postoje neka osnovna pravila za prstored, mada mozes nda sviras kako god hoces. A pozicije treba isto sam da skontas. Jeste zajebano al jebiga, ko ima prakse moze i to bez problema.
  6. Pa i solaze mogu da se skidaju po sluhu zar ne? a:
  7. Ja sviram vec odavno al jos sam pocetnik( nisam se bas trudio ) Bez sluha nema nista ali stvarnoi je vezba najvaznija, zato ja jos uvek ne znam da sviram, al sad se barem malo vise trudim. Sve mozes i bez talenta ali nece tako dobro zvucati, pogotovo kod komponovanja. Skidanje pesama je isto vazno za vezbanje sluha. Znaci pustis pesmu, odslusas je i tandrces dok ne dobijes isti zvuk. U pocetku jeste naporno ali kasnije postane lakse. Vec ukapiras koji zvuk je gde na gitari, itd. Naravno lakse je sa tablatura, al' nije to to.
  8. Kolko ja znam "skidanje" znaci da odslusas pesmu i onda probas sam da je odsviras, a ne gledanje tablatura jer to moze svaki debil. Kad si skinuo pesmu onda se vidi da imas sluha a i da znas po nesto.
×
×
  • Create New...