Jump to content

angels deserve to die

Iskreni članovi
  • Posts

    812
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by angels deserve to die

  1. Ovo je, ipak, za ovde: Boban Toshic - gitara, kompozitor, textopisac Slobodan Aleksic - bas gitara, dizajn zvuka Sasha Djordjevic - bubanj Momchilo Peshic - vokal, akusticna gitara http://www.youtube.com/watch?v=2mPikS6qUIE Domaca metal scena??? ja sam neshto pogreshila... Molim vas, prebacite ovo u rock... Hvala...
  2. Dobar pochetak, losh kraj. Jesu li nam sad sudije krive? Nisu. A vidim ovde vec pljujete igrache. Svaka vam chast. Shto reche Prince- svi odma hoce zlato, a ne secaju se da nas 6 godina nije bilo nigde. Dobro je i ovo shto su do sad uradili.
  3. Slobodno. Dechurlija sa ovog foruma ionako ne zna kako drugachija da se igra
  4. Idi igraj kosharku, lakshe ce da ti bude. Psihichki problemi se ne reshavaju na forumima. @Pita: Da si uchio matematiku, ne bi me ni pitao
  5. Vidim da niste, kad svu krivicu svaljujete na sudije.
  6. Konachno da neko odgovori Vuvuzeli kako treba. @kiss of death: +1. Jebe me net pa mi jedan post nije proshao. Rekla sam: jesu sudije pomogle turcima da pobede, jeste bio faul nad Novicom, ali smo im i mi pomogli da pobede. Da smo umesto bespotrebnih shuteva za tri poena igrali organizovane napade i davali kosheve za dva poena, situacija bi sada bila drugachija. +Promasheno je par zicera. Nishta sad nemamo od toga shto pishemo o tome shta bi bilo kad bi bilo, da je bilo. Vazno je da nashi danas pobede i da donesu bronzu u Srbiju. A sve one Novopazarce shto su slavili sinoc- svima bih ja obezbedila po jednu kartu u jednom pravcu pa u Tursku, neka tamo slave! Jebem ti, nikad Turke videli nisu, a slave zbog njih. Stoke.
  7. Jesam bila rodjena i jako dobro se secam. Tachno je da bismo najverovatnije izgubili i bez sudijske kradje, ali bilo je i toga. Nikad necu zaboraviti onog Milera i Divchev peti "faul", a boga mi su nam, koliko se secam, dosta zakuvali kada smo vodili sa 5 razlike. Tada vodjstvo od 5 poena nije bilo veliko, ali nije bilo ni zanemarljivo ko sad. E, od tad nikako ne navijam za SAD.
  8. Nepotreban shut , mislim da beshe Savatovic u pitanju, za tri poena i promashaj kada je nasha prednost bila minimalna. Nekoliko takvih nepotrebnih shuteva koji bi bili sdiguran pogodak da se igralo na dva poena. Sudije jesu doprinele, ali ne ko zna koliko. Mislim da je celu utakmicu reshio onaj Ashik, pizda mu materina, kada nije hteo da baca slobodna, ali, jbg, to se moze, a da je Teo napravio faul, napravio je. Sad, koliko je ashika stvarno zabolelo, to samo on zna. Takodje, veoma brzo su nashi ispunili bonus u poslednjoj chetvrtini i ostavili su jako malo mesta za faulove na kraju. I da, bilo je i +8 u nashu korist, ali to je za danashnju kosharku nishta- i bez sudija ta razlika moze da setigne za manje od dva minuta, posebno kada imash u vidu da su i nashi i turci imali nenormalan broj pogodjenih trojki. Slazem se za izmeshtanje linije. @Savatovic ili SAvanovic? Nikako ne mogu da mu zapamtim ime xD
  9. Bilo je i mnogo vecih kradja. Setite se Olimpijskih igara '96.- Jugoslavija i SAD u finalu... Ovu utakmicu smo, uglavnom, izgubili sami. Da su nashima smetali oni sa klupe shto su skakali po terenu- trebali su da se zale. Niko nishta nije rekao protiv toga. Sudije su tek na kraju pripomogle Turcima, ali i bez toga mislim da bi pobedili jer su nashi na kraju popustili i to se videlo. Nema veze, odlichna su reprezentaciija, ima nade za njih. Danas navijam za Tursku (na zalost) jer nikad ne navijam za SAD. Do k. mi je vishe to njihovo vechito stajanje na prvom mestu.
  10. Malo li je ono srebro shto smo osvojili? Bice vremena za ovu reprezentaciju- mladi su oni, josh ce se pokazivati.
  11. Nemam shta da dodam. Dobro, ovo za Keselja mi je promaklo- ne znam kako je igrao sezonu tako da nisma mogla ni da razmishljam o tome da li treba da putuje na SP ili ne. Pokazalo se da treba.
  12. Ashik- tresn'o ga Teo po licu i ne moze da ashikuje i palo mu krivo! Pu! Kakvi glumci ovi Turci, ne mogu da verujem!
  13. Inis Mona i Omnos- jako dobre stvari
  14. Ih, taman da ti stavim plusic i nece... Nego, mogli bi i mi da se organizujemo pa da tako slavimo ko oni A shto onaj iz Alise (pevach) ima telo, auuuu, pade mi jezik na pod i obrisa kaljavo sedishte leve tribine kad ga videh
  15. Zato smo se mi spolja na Megadeth-u pitali ko svira. A Manowar- tvrdim, daleko od mojih ochekivanja. Moze ozvuchenje da bude uzasno, ali da pesma ipak lichi na neshto. O njihoviom pesmama ne mogu nishta da kazem jer generalno ne slusham Manowar, ali Heaven and hell ne bih prepoznala, da pevach pre tog nije prichao o Diu.
  16. Hm, Slayer- vokal sam ja sa tribine jako dobro chula...
  17. Azale, ja ne znam nishta, ali znam da ono nije lichilo na Heaven and Hell
  18. Hahahahaahahahhahahahahahaaaaa :haha: Kultni Lazini postovi
  19. Znam gde je, ali nisam bila tamo. Bila sam kod bloka br. 16, 4. ulaz (drugog dana, a i prvog sam bila tu negde, to je leva tribina kada se gleda prema bini), ali sam ubrzo sishla na parter, poshgto me smaraju tribine.
×
×
  • Create New...