Jump to content

Chile

Iskreni članovi
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Chile

  • Birthday 03/05/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    BG

Profile Fields

  • Gender
    Male

Chile's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

  1. Svidja mi se sto razmisljas kao ja
  2. Surovi batali tu pricu vise kako imas 200 kila misicne mase nego okaci neku sliku ako imas kad vec pominjes neka takmicenja. Sve neki bilderi na forumu a niko nije pomerio nista teze od misa.
  3. E, a kakvu snagu imaju ovi iz sto dizu tegove, mozda natpirodnu?
  4. Samo gruvaj, ja radim posle bicepsa odmah triceps i rezultati su odlicni. Mozda si i video na mom profilu.
  5. Chile

    Vojska

    Kad sam ja bio u vojsci mi nisamo smeli telefon da imamo a kamo li foto aparat i jos da se slikamo sa oruzijem. Cigaru nismo smeli da zapalimo dok nam se ne dozvoli a da neko skine majcu ma kolko da je vrucina bez obzira dal je trcao 5km. ili sta vec bez dozvole a ostali ne bili bi kaznjeni zestoko, ma moze sunce da przi kolko hoces ali da zavrnes rukave ili otkopcas dugme bez pitanja gulio bi pozarstvo ili ko zna sve sta bar nedelju dana. Pravilo je svi kao jedan i jedan kao svi bez izuzetaka. Vidim vi na slikama ko raspustena banda samo vam jos muzika fali i da bacite nesto na rostilj, jebes marendu.
  6. Chile

    Vojska

    Lepo si rekao s tim sto si samo napravio jednu gresku. Nije vojska kriva za upropascavanje iste, vec drzava koja je svoja sredstva ulagala u jacanje nesposobne policije kako bi ona stitila njihove funkcionerske bulje. Dok su vojsku srozali skroz a najsposobnije generale vojske poslala u hag tako da i da dodje do rata vise ni nema ko strucan da predvodi vojsku ni na piknik a kamoli u rat.
  7. Chile

    Vojska

    Uuuuu sest meseci vojske, pa to je stravicno. Ne razumem samo sto u opste i postoji ta civilna sluzba na koju pola sto i ode vise sedi kuci nego sto u opste nesto i radi, sto ih jednostavno ne oslobode. Jedino zbog toga sto ce neko za dzabe da im radi pa da pristede pare umesto da nekog zaposle i na to bacis godinu dana. Ovako odes u vojsku posebno sad kad je sest meseci, ne pravis se vojnicina u fazonu gospodine kapetane vidite sta ja umem i to cobanisanje. Odradis par gadjana, bacis bombu, malo po terenima se vucaras, cistis bare po kisi i lisce po vetru i obuka prodje za cas i ko zna mozda nesto i naucis. Malo jos posle smrdis i vratis se lepo kuci, zaboravis sve kao da nista nije bilo i nastavis da radis stvari isto kao i pre. Bolje to nego da se blamiras godinu dana cisteci neke bolnice, podove i prevodeci babe preko ulice, to mozes i u slobodno vreme, to nije vojska.
  8. Pa ne bi rekao da kod kuce nemoze da se nabije masa. Ja sam vezbajuci kod kuce nabio skoro 10 kg. misicne mase i to sa dva tega od po 15 kg. sipkom za zgibove i patosom za sklekove. Sve moze samo treba malo vise da se vezba a manje prica.
  9. Matori sve sto ti treba su dva tega od po jedno 15kg. sipka za zgibove i eventualno ravna klupa za kombinaciju razlicitih vezbi ali i bez nje se moze.
  10. Ima vajde od kucnog vezbanja. Ja nestizem od posla da idem u teretanu ali vezbam kuci vec duze od godinu dana i vrlo sam zadovoljan rezultatima. Te price ako si u teretani moras da radis su sranja, znam gomilu likova koji idu u teretanu i tamo vise bleje nego sto rade a rezultati nula. Moze i kod kuce da se radi a onaj ko nema volju onda mu dzaba i teretana.
  11. Imas matori na sajmu, sad nemogu da ti kazem koji tacno stand ali to ti je cim udjes na sajam druga ili treca hala. Na tom standu prodaju i bajseve tako da nemozes promasiti, jer je to jedini stand koji drzi bicikle na sajmu. Oni su ti najpovoljbiji u gradu, ja sam tu kupio teg znaci sipku i 10gk na njoj za 1350din. sad moze biti nesto malo skuplje al najvise za 100 kinti.
  12. Ja bi ti preporucio da obidjes radnje isprobas gomilu gitara i sam vidis koja ti najbolje lezi i kakav ti zvuk odgovara. Jer to mozes samo ti da vidis, sve je to idividualno, tu ce ti preporuka tesko pomoci. Nelezi svakom sve. To ti je moj savet.
  13. Ibanez nepravi sranje baseve a peavey nije bolji a nije ni skuplji. To ako si poredio baseve do 300e onda si i dosao do tog zakljucka a kolko para tolko i muzike.
  14. I kolko ce da kosta to cudo na kraju?
×
×
  • Create New...