Jump to content

BruceD

Iskreni članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BruceD

  1. E Zece kada ti odvalis glupost onda je to vrhunac. Jeste Crimson Thunder los ali nikako nije najgori. a koji je gori od njega???? prvi - najbolji drugi - losiji treci - uzas cetvrti - katastrofa Ti si potpuno lud ako ti je Renegade gori i od Glory i od Legacy po meni je najgori Glory.
  2. E Zece kada ti odvalis glupost onda je to vrhunac. Jeste Crimson Thunder los ali nikako nije najgori.
  3. NE IGRAJ SE SA ZIVOTOM:evil:
  4. Iron Maiden - Powerslave Kamelot - Karma Hammerfall - Renegade . . . . . .
  5. E moj ivane sta sve neces uraditi da bi me iznervirao. HEHE ali nema sanse sta da ti kazem.
  6. Pazite ovako moze se sa relativnom lakocom reci koj je najbolji vokal. Evo ja licno kazem da je najbolji Roy Khan (Kamelot) iako mi je Bruce Dickinson mnogo drazi (pa pogledajte mi nick #$^)
  7. Naravno slazem se da je Dickinson velika legenda sto se tice glasa ali ja i dalje stojim da je Khan trenutno najbolji (pesma Forever, Fourth legacy, i naravno Don;t you cry). Ali naravno svako ima svoj ukus zar ne??? :? :?
  8. Fino, ali doduse moj licni favourite je Roy Khan jednostavno nisam nikada cuo nista slicno njemu (odnosno njegovom glasu )
  9. Ja mislim da se jednostavno ne moze porediti njegova solo karijera sa karijerom sa Maidenima. Kako god okrenes on je savrsen vokalista. E sad druga je stvar sto mi je drazi kad je sa Maidenima. Ali o ovakvoj temi je totalno nepotrebno pricati.
×
×
  • Create New...