Jump to content

Eurinoma

Iskreni članovi
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Eurinoma

  1. A kad cu ja dobiti disk? :?
  2. Ti to ozbiljno? :? Iz Trebinja su, sviraju heavy/power metal.
  3. Ja upravo preslusavam album. Pored 1389. i Izmedju zivota i smrti, mnogo mi se svidja Crucifixion. Nije los ni onaj instrumental Sumrak Vizantije. SUMRAK VIZANTIJE definitivno vlada! a: a: a: a: Nadam se da si procitala i tekst kao uputstvo u pricu. 8O 8O Crucifixion je definitivno najbolje otpevana. BRAVO BOBO!!! I na kraju ko je napisao muziku???BRAVO BOBO!!!! Ah, taj Bobo! 8O :oops: Da, procitala sam taj text na kraju bukleta. Sumrak Vizantije mi se trenutno i najvise svidja.
  4. Ja upravo preslusavam album. Pored 1389. i Izmedju zivota i smrti, mnogo mi se svidja Crucifixion. Nije los ni onaj instrumental Sumrak Vizantije.
  5. Ako ti nije tesko ipak mi posalji na mail ( [email protected] ), posto ovaj link ne radi. Hvala ti!
  6. Ima li neko textove sa albuma "Through The Looking Glass"? Nigde ne mogu da ih nadjem.
  7. Mrzis ih? Treba ih pobiti? Odvratni? Odakle toliko mrznje prema ovim legendama? :?
  8. Ne mogu da verujem da do sada nisam videla ovu temu. Oni su mi u poslednje vreme postali jedan od omiljenih bendova. Imam "A Kiss In The Dreamhouse", "Juju" i "Kaleidoscope". Najvise mi se svidja"A Kiss...". Najbolje pesme su Cascade, She's a carnival.... Sjajan bend, obozavam ih!
  9. Apsolutno se slazem sa tobom. E, da nisi ti uzeo onaj singl "Bela Lugosi.." sto se prodavao preko yumetala? (bolje da nisi :x )
  10. Ne razumem....ja imam taj album, ali ne i tu pesmu na njemu :?
  11. Bas sam skoro nabavila dve njihove ploce: "Singles 1981-1983" i "Press The Eject And Give Me The Tape"...sve vise mi se svidjaju.
  12. Od njih imam album "Secret Of The Runes"..... najbolja pesma sa ovog albuma mi je ubedljivo "Vanaheim''. Svidja mi se i ona obrada od Scorpionsa (koja nije na ovom albumu) ''Crazy Nights".
  13. Da, to je album "Man Of Straw", i Hell Is For Children je balada. A, sto se thrasha i speeda tice, ako vec znas objasni mi razliku izmedju ova dva pravca, posto je ja ne primecujem.
  14. Omoti albuma Point blank i Proud to Commit Commercial Suicide Ima i intervju sa Maxom na http://www.hellfrost.com/nailbomb.html U pocetku su se zvali Sickman, zatim Hate Project, a onda Nailbomb....1994 izdaju "Point Blank"....da, pomagao im je Igor Cavalera na tom albumu (skoro sam saznala da su Igor i Max ustvari Italijani, sinovi jednog italijanskog ambasadora, posle cije smrti su sprskali citavo njegovo bogatstvo)...Svirali su na Dynamo Open Air '96 u Holandiji....pesme sa tog festivala i dve nove ulaze u album Proud to Commit Commercial Suicide.
  15. Viking-Hell Is For Children......pesma je fantasticna, cak se i raspizdim uz nju (sta bih radila da nema onog brzeg dela!)...text je neverovatan. U ovoj pesmi se pojavljuje i Ron Rinehart....u pitanju je obrada, ali nikako ne mogu da nadjem originalnog izvodjaca. Zna li ga neko?
  16. Cronin-Kljucevi kraljevstva-nije lose, mada sam tek pocela....
  17. AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OBOZAVAM VAS!!!! Svaka cast!!!
  18. Isidora Bjelica-Autoportret s muskarcima
  19. ))))jao,znam...to je nikad bolja pesma....pesma se zove Chicken&Corn ja mislim a nalazi se na albumu Carnival Diablos,kao hidden track,posle zadnje pesme,tj Hunter Killer:)))) A text je otprilike chick,chick,chick,chick,chicken & corn chick,chick,chick,chick,chicken & corn chick,chick,chick,chick,chicken & corn I like chicken(and corn)! ))))))) E,da...to je ta!!!
  20. Zar je moguce da ja ovde nisam pisala? Bas sam ih pre neko vece gledala na 3k.....sta reci sem da su FANTASTICNI!!!!
  21. Jedva nadjoh ovu temu. Obozavam Streets Of Philadelphia, Born In The USA, a Glory Days i Born To Run su mi omiljene pesme.
  22. Priprema li se novi album???
  23. Odlican album!!! Najvise volim Meeting With i Like A Wind Upon My Face
  24. I ja citam Pracheta "Sestre Po Metli"-Not bad.
  25. Meni se mnogo svideo album "Un Holy Terror"... Narocito pesme Who Slayed Baby Jane, Loco-motive Man i Hate to Love.
×
×
  • Create New...