Jump to content

Eurinoma

Iskreni članovi
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Eurinoma

  1. Ne mogu da verujem da niko ne zna da napise nesto vise...Da li je iko preslusao album??? :? Gde su komentari? :?

    Ja upravo preslusavam album. Pored 1389. i Izmedju zivota i smrti, mnogo mi se svidja Crucifixion. Nije los ni onaj instrumental Sumrak Vizantije.

    SUMRAK VIZANTIJE definitivno vlada! biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: Nadam se da si procitala i tekst kao uputstvo u pricu. 8O 8O Crucifixion je definitivno najbolje otpevana. :wink: BRAVO BOBO!!! biggrin.gifbiggrin.gif I na kraju ko je napisao muziku???BRAVO BOBO!!!! biggrin.gif

    Ah, taj Bobo! 8O :oops: biggrin.gif

    Da, procitala sam taj text na kraju bukleta. Sumrak Vizantije mi se trenutno i najvise svidja.

  2. Ne mogu da verujem da niko ne zna da napise nesto vise...Da li je iko preslusao album??? :? Gde su komentari? :?

    Ja upravo preslusavam album. Pored 1389. i Izmedju zivota i smrti, mnogo mi se svidja Crucifixion. Nije los ni onaj instrumental Sumrak Vizantije.

  3. Mrzim ih :x  :x treba ih pobiti... uuuuufffff... ne znam zasto ih mrzim ali tako su mi odvratni.. valjda muzika i textovi se nekako ne uklapaju... ma nemam pojma ali mrzim ih

    Mrzis ih? Treba ih pobiti? Odvratni?

    Odakle toliko mrznje prema ovim legendama? :?

  4. Sto se tice Bauhausa uzivo, treba samo cuti Bela Lugosi's Dead sa "Press the Eject..." i tu svaka prica prestaje. Pokazite mi jos jednog pevaca koji je uzivo tako siguran kao Peter Murphy i castim vas pivom.

    Apsolutno se slazem sa tobom. E, da nisi ti uzeo onaj singl "Bela Lugosi.." sto se prodavao preko yumetala? (bolje da nisi :x )

  5. user posted imageuser posted image

    Omoti albuma Point blank i Proud to Commit Commercial Suicide

    Ima i intervju sa Maxom na http://www.hellfrost.com/nailbomb.html

    U pocetku su se zvali Sickman, zatim Hate Project, a onda Nailbomb....1994 izdaju "Point Blank"....da, pomagao im je Igor Cavalera na tom albumu (skoro sam saznala da su Igor i Max ustvari Italijani, sinovi jednog italijanskog ambasadora, posle cije smrti su sprskali citavo njegovo bogatstvo)...Svirali su na Dynamo Open Air '96 u Holandiji....pesme sa tog festivala i dve nove ulaze u album Proud to Commit Commercial Suicide.

    user posted image

  6. Viking-Hell Is For Children......pesma je fantasticna, cak se i raspizdim uz nju (sta bih radila da nema onog brzeg dela!)...text je neverovatan.

    U ovoj pesmi se pojavljuje i Ron Rinehart....u pitanju je obrada, ali nikako ne mogu da nadjem originalnog izvodjaca. Zna li ga neko?

  7. Najludja koju sam ja cula je od Annihilator... nemam pojma kako se zove ni sa kog je albuma... na pocetku se cuju neke kokoske i zenski su vokali smile.gif

     

    smile.gif))))jao,znam...to je nikad bolja pesma....pesma se zove Chicken&Corn ja mislim a nalazi se na albumu Carnival Diablos,kao hidden track,posle zadnje pesme,tj Hunter Killer:))))

    A text je otprilike

    chick,chick,chick,chick,chicken & corn

    chick,chick,chick,chick,chicken & corn

    chick,chick,chick,chick,chicken & corn

    I like chicken(and corn)!

    smile.gif)))))))

    E,da...to je ta!!!

×
×
  • Create New...