Jump to content

Краљ Хаоса

Iskreni članovi
  • Posts

    158
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Краљ Хаоса

  1. да сте направили заједно, један фест другачије би било јер не можеш гледати да сте посебно продали мало карата пошто је то потпуно другачија ситуација! Да је био један и да је коштао као кестл било би много више људи, али сте се преценили, и једни и други! пре бих рекао да је то диму боргир, али нема везе, кредл је сада на крају каријере дефинитивно, јер када су они било ово што је диму сада у Србију није долазио ни корози! хеловин су говнари, ја не да их не би звао него би их још и изнапушавао! Па да кад њима пропадну паре које су могли да зараде на фесту онда кажу да је то због државе и инцидената! Јебо им ја матер швапску!
  2. ајд и ја да напишем по коју. На почетку хтео бих да нагласим да људи који пљују публику (а приметио сам да их има доста) уопште нису у праву јер је публика овде најмање крива! Организатори су сами себе зајебали тиме што су направили два феста! То јест тера ностра је зајебала фрубија, и фруби је зајебао тера ностру! како? е па врло је просто! Да су сви бендови дошли на један фест тај један фест не би пропао сигурно, а овако је свако хтео свој део колача, тражећи и већи залогај него што може да поједе (мислим на цене карти јер је платежна моћ у земљи Србији на јако бедном нивоу) и ето пропасти и штете на свакој страни! Дакле кестл фест је одвукао публику легасију, јер су људи због мањка пара морали да бирају или легаси или кестл, а да не говорим колико је егзит организација одвукла људи са оба феста заједно! Ето ја сам одустао од легасија да бих отишао на кестл за који сам шљакао да бих зарадио те три хиљаде за један јебени дан! Рекао сам да је платежна моћ мала и појаснићу то: ако је неко рецимо хтео да иде и на легаси и на кестл само по један дан требало му је шест и по хиљада, и још ако би да одеш на један дан егзита цифра се пење на 10 000 а још ако би да видиш и слејер е онда ти је то пола добре просечне плате у Србији (да не помињем да мој ћале ради цео свој живот за плату од 12 000) само за карте, а где је цуга где је клопа где је пут.... У Србији има металаца и има публике, само једноставно нису могли да финансијски испрате халапљивост и памет организатора! А оних што кажу "немој пити и пушити па уштеди за фест" ми је пун курац!! Колико је то требао тај фест да се најави пре да људи остављају дуван и од бедних 60 динара на дан или два скупе 12 хиљада само за карте?! Ја ево ни не пијем ни не пушим па нисам могао..... А и ови што бране организаторе типа "потрудили су се хтели су да нам доведу бендове" нису ону доводили бендове вама већ себи! Нисте ви имали профита од тога већ они! Јесте ми бисмо видели наше омиљене бендове, али туки би вам неко доводио те бендове да он нема неку корист од тога Краљ хаоса напустио зграду!
  3. музика је одлична, басиста је цар!!!
  4. па на тај рад сам и мислио! задњи пут сам причао са њим још 2004. кад је испловио и ово је прво што чујем о њему од тада!!! дајте неки контакт!!!
  5. дајте реците мајке вам где сте нашли франкелија да вам опичи рецензију?! Од тог човека нисам чуо ни трага ни гласа откако је отишао преко гране да ради!!!
  6. фазон је у томе што инфернус сним идући албум, тако да не знам на шта си мислио кад си рекао да се неће чути промена?!
  7. не могу да верујем да нико није поменуо штарков "sweet" авлијанери!!! немате ви појма шта ваља!!!
  8. оке нисам читао тему од почетка, занима ме једна ствар: Зна ли ико неког мајстора који би могао да ми поправи миди клавијатуре а да је из Новог Сада или Београда?! Имам проблем већ пар година са њима, али су сада заиста отишле у курац!
  9. може ли нека информација шта се то ново-старо кува у пикник студију или је тајна за сада?!
  10. aaaaaahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВРХ ЦАРЕ!!!!!!
  11. ниси ме разумео. Питао сам који менаџер јер у овој држави то бендови све сами раде, нема менаџера, сем фрубија који менаџерише амон дин, али то ради пријатељски. Ја већ скоро 10 година посвећујем време свему томе, мада би било савршено да бенд само свира, а менаџер ради то све уместо бенда.
  12. толико узима пријатељима, а за остале не знам, морали би да га питате! командант Адам је негде у каменици колико ми се чини, чуо за тог лика али никад чуо бендове којима је радио. за спот искешираш велике паре, и одрадиш право, а не типа deathstars за тепсију рибе у неком казину, мада не видим сврху скупог спота за српско тржиште, за напоље да. @ starshooter - који пас тј. менаџер?!
  13. оке, то поштујем , а не оне гилиптере што се тркају и возе слалом аутопутем не би ли неког откинули тако поштено!
  14. аха сад разумем. Купиш то говно и осмудиш неког у некој трци (ауто пут-Шимановци-Пазова-Земун-Београд) ако не погинеш успут, онда узмеш велику лову јер си победио па купиш други па уградиш опет, а ако попушиш у тој трци онда ајмо наново ваљање гудре да се заради за нови нитро, па да покушамо опет!
  15. или још паметније питање где ћеш то да пуниш?!
  16. брате знаш ли ти колико људи има који тетовирају а уопште не знају да цртају?! Зато постоји фолија за пресликавање, и ето ти мајстора за тату! извежбаш се на пар ортака за Џ и онда кренеш да шљакаш за паре!
  17. @ speed_dead: да ти кажем ја нешто, онако пријатељски, мани се ти омота за бендове, ту нема 'леба, него ти лепо купи машину за тетовирање па отвори нешто као "black shadows tattoo". Можеш радити и осликавање зидова. Прво кренеш са нижом ценом, па кад се мало прочује ето ти и пара и славе. Таленат већ имаш, зашто га не би уновчио и живео од њега?!
  18. да, помислиш одмах на Банета Јелића
  19. колико ја знам фрост не свира више са њима!
  20. мене занима да ви мени кажете где овде има јефтини чварци и кавурма, то мене брине од јутрос!
×
×
  • Create New...