Jump to content

azаl

Iskreni članovi
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by azаl

  1. hej konji haha. kad sam reko "ovo je zabavnije" nisam mislio na to mi vi govorite šta imate na sebi, pederi jedni, to pitanje je bilo upućeno markomanu. mislio sam da je zabavno lažno se predstavljati. ma samo sam promenio display name (stavio jedno ćirilično "a") na jednom onih mojih fejkova i stavio azalove slike. kakav kurac pass, kakvi kompjuteri.
  2. šta imaš na sebi? ovo je zabavnije nego što mislite.
  3. http://www.somethingawful.com/d/your-band-sucks/metal.php najbolji tekst o metalu. ikad.
  4. šteta što na oinku nema torrenata teniskih snimaka.
  5. oink je brži za par dana od ostalih sranja.. ako ne nađeš nigde ovih dana, javi ovde, pa ću da dignem na rapid.
  6. gledao sam i ja.. i baš mi je drago što je dobio. sad će ga španac odrati, ali nema veze.. jel slušao neko novi cynic? Aeon Spoke - Aeon Spoke [2007/MP3/V2 (VBR)/(scene)] odličan album. ja sam ovo imao pre par godina još, samo što je bilo 8 pesama umesto ovih 10.
  7. A Northern Chorus - The Millions Too Many [2007/MP3/192] njihov daleko najbolji.. makar mi se tako čini posle ovog jednog slušanja.
  8. ja sam postavio isto pitanje i dobio na više mesta isti odgovor -> "govno". pa se nisam ni trudio. @oot: Leng Tch'e - Marasmus ?
  9. hvala.. ako je neko zainteresovan za skidanje sa oinka, može i to, napravio sam V0 verziju od ovog FLACa, nisam je okačio i neću ako nikom ne treba.. i u pravu si, odličan je album.
  10. ima ovde: http://www.charliegranberg.com/movies/ dosta bolja verzija spota (33 mega i malo je updateovan u odnosu na ovu youtube verziju). fajl se zove Katatonia_July__webLg_Prog.mov to je sajt tog režisera, i još uvek drži taj folder otvoren, tako da imate i ostale spotove tu.
  11. jel slušao neko Brendan Perry - Eye Of The Hunter i ima li šta pametno o tome da kaže..? mislim, ima samo FLAC na oinku, koji mi se ne skida ako nije baš dobar album, a čuo sam da jeste (ali nisam siguran).
  12. neće vam kurac od toga porasti.
×
×
  • Create New...