Jump to content

gnr-4-ever

Iskreni članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gnr-4-ever

  1. Nisi oduševljena? Kako ne biti oduševljena nečim što još nije izašlo?
  2. http://rapidshare.com/files/45362733/dontcryosaka.mpg ^ Don't cry video. Prvi put nakon 14 godina izvedena pjesma.
  3. Ja bend ocjenjujem po glazbi koju proizvodi, a mislim da svi znamo što je VR dosad proizveo.
  4. Ovi leakovi su relativno stari, snimani su prije BBF-a tako da možda ubace neke njegove djelove na album. Ovo nije ni blizu konačnih verzija.
  5. Još nije objavljen, ali sigurno je da je album trenutno na miskanju. Barem je tako rekao Bumblefoot prije par mjeseci, tako da valjda će uskoro izaći. Ja se nadam da će barem bit nekakve riječi o albumu na jednom od koncerata kad počne sad turneja u Meksiku.
  6. Samo da znate Madagascar je napisana oko 2000. godine. Napisao ju je Axl, uz malu pomoć Chrisa Pitmana. p.s. kad već svi radite offtopic, http://www.freewebs.com/gnr-4-ever/ To vam je popis mojih GN'R dvd-ova, imam oko 150 komada. Ako netko želi trejd pošaljite PM.
  7. Ne ide mu najbolje bez njih? Jesi ti uopće uključen u GN'R svijet? Imam osjećaj kako nemaš pojma što se trenutno događa. Jesi slušao ovih par novih demo pjesama koje su procurile na internet? 99,99999% GN'R fanova na internetu će ti reći kako VR pjesme nisu ni do koljena novim GN'R pjesmama. Ali jebiga, očito da postoji izuzetak za sve pa tako i za te nove pjesme. Anyway, da vas malo informiram (mada mislim da već svi znate za to) GN'R su bili na 2 turneje prošle godine koje je posjetilo preko 1,500,000 ljudi, i sad spremaju veliku svjetsku turneju i planiraju nastupit na preko 80 koncerata. Kad će VR to postić? Nikad. Contraband je prema mnogim ljudima na internetu (da i ne spominjem stvarni svijet ) ocjenjen kao promašaj, i kome god kažete da vam usporedi recimo 'Better' sa svim pjesmama na tom albumu reći će vam kako te pjesme nisu ni do koljena ijednoj novoj GN'R DEMO pjesmi. Zamislite kako je taj album Contraband dobar kad je jedna DEMO pjesma bolja od svih pjesama koje se nalaze na tom albumu. No ajd da ne duljim sve će se pokazat kad Chinese Democracy izađe.
  8. Smiješan bend. Prvi album katastrofa, drugi album (sudeći po ovih novih par pjesama što su oni sami stavili na internet) će bit još veća katastrofa.
  9. http://www.crognr.com/ http://www.crognr.com/forum/ ^ Hrvatski Guns N' Roses forum i stranica. Imamo već preko 400 fanova iz cijele hrvatske i šire, online smo već više od 9 mjeseci. Svi novi fanovi pozvani. p.s. ako vam netko primjeti linkove od DEMO pjesama forum će vam ugasit RIAA. Ovo će vam se dogodit: http://www.gnrnews.com/forums/
×
×
  • Create New...