Jump to content

gnr-4-ever

Iskreni članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gnr-4-ever

  1. hej, ljudi koji volite gunse :)

    vidim da se pisalo o "novom" albumu...

    toliko se prichalo o njemu, i toliko sam ochekivala od istog, ali na kraju moram priznati da nisam preterano odushevljena...

    ne znam da li ima istomishljenika, ili tju samo biti isprozivana... :)

     

    Nisi oduševljena? Kako ne biti oduševljena nečim što još nije izašlo? :lol:

  2. A, ja se inace ne krvi nisakim, nego jednostavno ne volim da slusham da VR ne valja samo zato sto neko voli Axl. Isto ko sto ne volim da slusham da G n' R ne valja samo zato sto neko NE voli Axl. :)

     

    Ja bend ocjenjujem po glazbi koju proizvodi, a mislim da svi znamo što je VR dosad proizveo. :rolleyes:

  3. Dobar je, dobar je ovaj novi Chinese Democracy. Totalno sam bio zaboravio kako ide pesma. Ima qL stvari, ali ima jedna stvar koja mi smeta kod vecine pesama. Dakle jedna jedina. To je: riffovi su svedeni na obicne kvinte. Nije to nesto loshe samo po sebi, ali kao da fali glavna gitara (ovde ce mnogi da ubace :fali Slash:, sto mi nije namera da kazem mada mozda to i jeste jedini logicni zakljucak).

     

    Ima da uzmem da skinem pesme i da sam smislim drugu (odnosno prvu) gitaru. :) Gre'ota da ona I.R.S. ostane onakav. Ima jebacki solo, ali u pesmi na gomili mesta nedostaje ta gitara glavna. Ko zna opet, mozda je ovo demo, a trenutno traze nekoga za tu poziciju, jerbo ni jedan od one petorice gitarista nije tu zbog toga. :)

     

    Ovi leakovi su relativno stari, snimani su prije BBF-a tako da možda ubace neke njegove djelove na album. Ovo nije ni blizu konačnih verzija.

  4. Koji je novi datum za izlazak albuma?

     

    Još nije objavljen, ali sigurno je da je album trenutno na miskanju. Barem je tako rekao Bumblefoot prije par mjeseci, tako da valjda će uskoro izaći. Ja se nadam da će barem bit nekakve riječi o albumu na jednom od koncerata kad počne sad turneja u Meksiku.

  5. Pa ne bih reko ni da Axl-u ide bas najbolje bez njih. :)

     

    Ne ide mu najbolje bez njih? :lol::lol::lol:

     

    Jesi ti uopće uključen u GN'R svijet? Imam osjećaj kako nemaš pojma što se trenutno događa. Jesi slušao ovih par novih demo pjesama koje su procurile na internet? 99,99999% GN'R fanova na internetu će ti reći kako VR pjesme nisu ni do koljena novim GN'R pjesmama. Ali jebiga, očito da postoji izuzetak za sve pa tako i za te nove pjesme. :lol:

    Anyway, da vas malo informiram (mada mislim da već svi znate za to) GN'R su bili na 2 turneje prošle godine koje je posjetilo preko 1,500,000 ljudi, i sad spremaju veliku svjetsku turneju i planiraju nastupit na preko 80 koncerata. Kad će VR to postić? Nikad. Contraband je prema mnogim ljudima na internetu (da i ne spominjem stvarni svijet :rolleyes: ) ocjenjen kao promašaj, i kome god kažete da vam usporedi recimo 'Better' sa svim pjesmama na tom albumu reći će vam kako te pjesme nisu ni do koljena ijednoj novoj GN'R DEMO pjesmi. Zamislite kako je taj album Contraband dobar kad je jedna DEMO pjesma bolja od svih pjesama koje se nalaze na tom albumu. :mrgreen: No ajd da ne duljim sve će se pokazat kad Chinese Democracy izađe. :mhihi:

×
×
  • Create New...