Jump to content

Double D

Iskreni članovi
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Pirot

Double D's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. To obecavamo! Ziveli!
  2. Evo linka za download nastupa Hatreda u polufinalu Gitarijade! http://www.megaupload.com/?d=LB4Q31LQ Snimak je sa satelita u mpeg2 formatu (DVD)
  3. Kosta komunicira telepatski preko mene. Ja sednem za komp a on me onda zaposedne i ja slepo kucam ono sto on misli!
  4. Ja sam do pre par godina mislio da metalu, uopste, nije mesto na gitarijadi. Ipak je to po meni bila ROCK manifestacija. Medjutim, tome je valjda muzicko sazrevanje doprinelo, da promenim misljenje. Muzika, kao i svaka druga umetnost evoluira. Ako se pogleda danasnja svetska muzicka scena, pa nekako sve ide u krajnosti. A dobre klasicne rok svirke skoro nema ni za lek. Sve je otislo u extreme, pa tako i rock polako evoluira u mnogo tvrdji zvuk. Na gitarijadi sam jos pre 8 godina gledao hardcore i metal sastave. Dakle tradicija metal bendova je pocela jos tada. Mislim da je sledeci korak da se na gitarijadi pojave jos extremniji zvuci tipa Death, Black, Grind... Svidelo se to nekom ili ne, tako je! A Anti-Dote-u kao i svim ostalim bendovima koji su pokazali da vole ono sto rade je ITEKAKO MESTO NA GITARIJADI!!! LMAO!!!! :) E jesi me slatko nasmejao! Nije samo pevac u pitanju. Kompletni bend je izgledao potpuno rastereceno, svirali su od srca za celu publiku i to su mnogi ljudi primetili posle svirke! I jos jedna stvar na kraju. Kapiram da jednostavno ne gotivis tvrdji metal. OK, to je tvoje misljenje i apsolutno ga uvazavam i postujem. Ali ja bih ovom prilikom izneo i svoje skromno misljenje o slicnoj stvari. Elem, vise su mi preko ku*ca nabedjene kopije Alogia-e i Dargoron-a od prog metal bendova. Ne zato sto ne volim tu vrstu muzike, daleko od toga, nego smatram da gomila kvalitetnih thrash, death, black, grind metal sastava na kontu njih uopste ne dobijaju podjednaku minutazu. Kada bi se to ispravilo metal muzika bi kod nas dozivela potpunu renesansu! Veliki pozdrav! DD
  5. Novi EP otkida!!! Neverovatan skok u odnosu na Junkyard na svim poljima, iako mi se i Junk dopao! Jedva cekamo da cujemo brutalne gitare i svetski vokal u Pirotu! Vec imate fanove ovde!!! Poz!!!
  6. Pozdrav "Tackice" (Dotovci) Svaka cast za sinoc! Ostadosmo bez glasnih sajli!!! Anti-Dote ARMY!!!
  7. U toku noci ili u toku sutrasnjeg dana bice gotov snimak nove pesme. Rec je o veoma brutalnoj stvari koja nosi ime benda! Bicete obavesteni kada je upload-ujemo na MySpace! Do tada, ko nije cuo nasu stvar Thorn From Within moze je cuti na nasoj MySpace prezentaciji <--- klik ili skinuti sa ove adrese <--- klik mp3 visokog kvaliteta! Veliki pozdrav DD
  8. Svestan sam svega toga. U bendu je samo pevac u neku ruku "neiskusan" u tom smislu, jer decko je prilicno mlad. Mi ostali smo odavno prosli tu skolu, ali kako sam u biografiji napisao svi imamo razlicite senzibilitete kada je metal u pitanju, tako da cemo tek videti na cemu smo. Svako ko iole nesto zna o metalu primetice da u sustini se ne moze bas konkretno odrediti pravac kome pripadamo. To ce se videti kada izbacimo sledecu stvar, sto ce biti za koji dan. Jos jednom veliko hvala na podrsci!
  9. Dakle svirka je bila do jajeta!!! Bilo je to dobro zagrevanje za ROCK ON! DD
  10. Bilo mi je zadovoljstvo! Inace vama svaka cast za odlicnu svirku, otpade mi glavudza! Hvala na podrsci. To puno znaci narocito kada je bend "mlad". DD
  11. Hvala. Uskoro ce biti gotova nova stvar. Watch out for it! Sutra ce da pucaju glave (i jos po nesto ) od thrashovanja!!! Poz Dex!
  12. Velike cestitke od celog Drop Dead-a!!! PA DA RASTURITE SVIRKU!!!
  13. Pozdrav svima! Drop Dead je nastao u Pirotu januara 2007. Od samog početka ideja benda je bila da radi autorsku muziku pošto je većina članova već prošla kroz nekoliko drugih lokalnih bendova. Činjenica da svi gaje veliku ljubav prema metal muzici ali drugačiji senzibilitet prema različitim metal žanrovima, je u početku izgledao kao prepreka. Ali sa velikom kreativnošću i njihovim mislima usmerenim ka konačnom cilju da rade ono što vole, preokrenuli su tu prepreku u prednost. Svako od članova je bendu doneo svoje shvatanje metal muzike, i tako su nastale i prve autorske pesme. Drop Dead je metal fusion - Melodic Death Thrash Black Metal. Bend trenutno radi na svom prvom DEMO snimku koji bi trebao biti završen do kraja leta. Na snimku ce se naci 8 do 10 pesama. Bend je do sada snimio jednu i trenutno snima drugu pesmu u promotivne svrhe van pomenutog DEMO-a. Prvu snimjenu pesmu pod imenom Torn From Within mozete cuti na MySpace stranici benda: Drop Dead MySpace Ukoliko je neko zainteresovan za dosta veci kvalitet snimka pesme moze ga skinuti sa sledecih adresa: OVDE <--- click ili OVDE <--- click Text pomenute pesme mozete naci na sledecoj stranici: OVDE <--- click Ukoliko je neko zainteresovan da cuje Drop Dead uzivo, bend ce imati nastup na ovogodisnjem ROCK ON! - Pirot Metal Fest-u 11. avgusta. Toliko za sada od nas! Cujemo se uskoro sa novim vestima!
×
×
  • Create New...