Jump to content

Hell on Earth

Iskreni članovi
  • Posts

    379
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hell on Earth

  1. Ja sam u osnovnoj imao ortaka kome je cale nasao devojku, i naredjivao mu da se vrati do 8. Jednom je zakasnio 10 minuta i cale mu je ispucao samarcine i to pred devojkom i isutirao ga, a njoj zabranio da se vidja sa njim jer ''lose utice na njega''. Napatio se u zivotu taj moj ortak pored tog ludaka. Treba kontrolisati decu, ali ne treba ici u krajnost.

  2. E prvi put da se i slozim sa tom, donekle, ali ne mozes da kazes da je neko bolestan ako za njega postoji samo jedna zena.

     

    Pa dobro, ali neki od njih jesu bolesni, kao npr neki na ovom forumu :mrgreen:

     

    Pored ovakvih stavova, zaista se zapitam da li ljudska rasa uopšte treba da bude spasena.

     

    U potpisu ti stoji anti-human i anti-life a govoris o spasenju? Sta ti podrazumevas pod spasenjem? Tu nesto bas ne stima. Znas kako kaze nas narod, ili jesi ili nisi :)

  3. Zelim samo da kazem da apsolutno podrzavam ove devojke u njihovom pravu da vode svoj zivot kako hoce. Podrzavam ih u borbi protiv retardiranih patrijarhalnih mozgova i laznih moralista. Za mene nikad nece da postoji samo jedna zena. Uvek cu da se trudim da ih imam sto vise jer jebes zivot samo sa jednom. Ljudi za koje postoji samo jedna zena su bolesni u mozak. Voleo bih da vidim gole sve dobre ribe ovoga sveta, i da ih opalim naravno, jer sam razvratnik i gresnik 100%. Ako neka devojka slucajno zatrudni njeno je pravo da abortira. U potpunosti podrzavam devojke da rade sta hoce sa svojim telom. Ali naravno, to je moje misljenje :) :) :) :) :) :) :)

  4. Ti si bogami u velikoj prednosti

     

    Tako tako, stani na njegovu stranu. Pokazi da si isti kao i on. Mislim ja to znam odavno, ali pokazi ostalima. Kladim se da si vec deset puta odgledao Ramba 4 i da ti je to omiljeni film :)

  5. Da, stvarno jako dosadno. Hej, imam ideju! Hajde da pricamo o tome ''kako su bebe slatke'' ili o tome ''kako ce nas bog kazniti i neko ce da nam umre ako uradimo abortus'' ili o tome kako smo mnogo ljubomorni kad neko razgovara sa nasom devojkom''. Ili recimo da pljujemo i vredjamo Srpski narod kao sto to radi ''srecno ozenjen covek'' mazrim taim. To svakako nije dosadno. Hajde da se takcmicimo ko je veci debil.

  6. u opisu je sve receno,odma se vidi da to nije za one koji misle da je blek metal samo furati korpspeint,opako izgledati i svirati sto brze!!!

     

    this is about ROOTS :da:

     

    Al si nam objasnio, bas si tr00 :)

  7. Jos pre nekoliko meseci sam cuo da treba u martu da izdate album za Nocturnal art productions. Vec je februar, a jos uvek nema nikakvih vesti. Sta je bilo sa tim?

  8. Volim i jednu i drugu seriju ali bez razmisljanja glasam za South park. Jer Simpsonovi nikad ne mogu da me nasmeju kao SP, taj eksplicitni humor je nesto najjace na svetu. A i Simpsonovi su postali malo smor sa ovim novim epizodama. Vidi se da im je ponestalo ideja, a kako i ne bi posle 21 godine. SP su sve bolji i bolji.

×
×
  • Create New...