Jump to content

Hell on Earth

Iskreni članovi
  • Posts

    379
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hell on Earth

  1. Ja sam u osnovnoj imao ortaka kome je cale nasao devojku, i naredjivao mu da se vrati do 8. Jednom je zakasnio 10 minuta i cale mu je ispucao samarcine i to pred devojkom i isutirao ga, a njoj zabranio da se vidja sa njim jer ''lose utice na njega''. Napatio se u zivotu taj moj ortak pored tog ludaka. Treba kontrolisati decu, ali ne treba ici u krajnost.
  2. Jebi ga. Polude deca u tim godinama. Pogotovo u danasnje vreme. Ja kad sam imao 15 godina jesam bio lud, ali ni izbliza kao ova deca danas. Sta vise, u poredjenju sa njima bio sam 100% normalan.
  3. Hell on Earth

    Venom

    VENOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!!!!!!!
  4. Pa dobro, ali neki od njih jesu bolesni, kao npr neki na ovom forumu U potpisu ti stoji anti-human i anti-life a govoris o spasenju? Sta ti podrazumevas pod spasenjem? Tu nesto bas ne stima. Znas kako kaze nas narod, ili jesi ili nisi
  5. Zelim samo da kazem da apsolutno podrzavam ove devojke u njihovom pravu da vode svoj zivot kako hoce. Podrzavam ih u borbi protiv retardiranih patrijarhalnih mozgova i laznih moralista. Za mene nikad nece da postoji samo jedna zena. Uvek cu da se trudim da ih imam sto vise jer jebes zivot samo sa jednom. Ljudi za koje postoji samo jedna zena su bolesni u mozak. Voleo bih da vidim gole sve dobre ribe ovoga sveta, i da ih opalim naravno, jer sam razvratnik i gresnik 100%. Ako neka devojka slucajno zatrudni njeno je pravo da abortira. U potpunosti podrzavam devojke da rade sta hoce sa svojim telom. Ali naravno, to je moje misljenje :) :) :)
  6. Da je Lamberto Bava bar trecina kao sto mu je otac bio, bio bi fantastican reziser. Demoni 1 i 2 su mi tezak smor. Dario Argento se nije bas iscimao da povadi te filmove.
  7. Hell on Earth

    Deicide

    Da bre, Hoffmani se okupili. Jedva cekam to da cujem. A ova pesma Deicde ok, mada dok ne preslusam ceo ne mogu nista da kazem. U svakom slucaju, Deicide nikad nije izneverio.
  8. Evo nasao sam Kako je ovo genijalno. Da ne veruje covek da postoje takvi polumozgovi.
  9. Hahahaha genijalno Imao sam ja isto neki pismeni zadatak nekog debila a imao sam i neku izjavu sto je pisao neki ciganin u vojsci kad ga je komandir uhvatio da drka na strazi.
  10. @speed_dead svaka cast za avatar I naravno cestitam ovim momcima za izdanje. Kada ce taj album moci da se cuje?
  11. Secam se prve emisije kad je vodio onaj lik sa cvikerima '93 ili '94. Gledao sam sa babom i dedom redovno. One starije igre su bile zanimljivije nego sada.
  12. Tako tako, stani na njegovu stranu. Pokazi da si isti kao i on. Mislim ja to znam odavno, ali pokazi ostalima. Kladim se da si vec deset puta odgledao Ramba 4 i da ti je to omiljeni film
  13. Da, stvarno jako dosadno. Hej, imam ideju! Hajde da pricamo o tome ''kako su bebe slatke'' ili o tome ''kako ce nas bog kazniti i neko ce da nam umre ako uradimo abortus'' ili o tome kako smo mnogo ljubomorni kad neko razgovara sa nasom devojkom''. Ili recimo da pljujemo i vredjamo Srpski narod kao sto to radi ''srecno ozenjen covek'' mazrim taim. To svakako nije dosadno. Hajde da se takcmicimo ko je veci debil.
  14. Al si nam objasnio, bas si tr00
  15. Maroth je bio fenomenalan bend. Krst u plamenu je jedno od najboljih domacih BM izdanja.
  16. Secerna vodica, Pejzazi u magli, Deja-vu, Variola vera, Tito i ja, Balkanski spijun, Mlad i zdrav kao ruza, Leptirica, Sveto mesto i jos neki. Na zalost, imamo mnogo vise losih filmova, nego dobrih.
  17. Jos pre nekoliko meseci sam cuo da treba u martu da izdate album za Nocturnal art productions. Vec je februar, a jos uvek nema nikakvih vesti. Sta je bilo sa tim?
  18. Odlican bend! Support domestic BM! \m/
  19. Sta si se zakacio za mene debilu? Odjebi!
  20. Ne pada mi na pamet da se spustam na tvoj nivo i da odgovaram na ovu krajnje retardiranu provokaciju.
  21. Volim i jednu i drugu seriju ali bez razmisljanja glasam za South park. Jer Simpsonovi nikad ne mogu da me nasmeju kao SP, taj eksplicitni humor je nesto najjace na svetu. A i Simpsonovi su postali malo smor sa ovim novim epizodama. Vidi se da im je ponestalo ideja, a kako i ne bi posle 21 godine. SP su sve bolji i bolji.
×
×
  • Create New...