Jump to content

Tower...

Iskreni članovi
 • Content Count

  1648
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tower... last won the day on July 19 2014

Tower... had the most liked content!

Community Reputation

-208 ološ

About Tower...

 • Rank
  Master of Metal
 • Birthday 07/27/1990

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/quasarborn101/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Male
 1. Pa, kako (i zašto) su onda spojene? :D Al' ako ne može drugačije, onda ću otvoriti novu.
 2. U međuvremenu, evo naše (Quasarborn) nove obrade. 🙂
 3. Zamolio bih moderatore da razdvoje Quasarborn i Space Eater teme, jer osim pojedinih članova, ovi bendovi nisu ni na koji način povezani. Hvala.
 4. Tower...

  Anthrax

  Ono što napisah je iz knjižice albuma...
 5. Tower...

  Anthrax

  Control Denied JESTE trebalo da bude Death album, ali izdavačka kuća nije htela da dozvoli da se uvede pevanje umesto dranja. Zato je projekat i nazvan "Control Denied", jer ne dozvoljava izdavačkoj kući da mu kontroliše rad. Ne mislim da bendovi treba da menjaju imena da bi izdavali drugačiji materijal, ali ostaje činjenica da malo njih to radi iz "umetničkih razloga". I svako zadržava pravo da mu promena bude sranje.
 6. Tower...

  Anthrax

  Pričam isključivo o bendovima kojima je muzika glavni i jedini izvor prihoda i koji su firma. Čak ni Testament ne spada u te bendove, a kamoli Atheist, ili Gorguts. Ne delim ja ništa na "old skul" i "nju skul" metal. Postoji samo muzika koja jeste i koja nije metal.
 7. Tower...

  Anthrax

  Promenila se industrija, više se to nije tražilo, zato su ga i promenili. Preko noći je metal potpuno izašao iz mode, i došao je nalet alternative i grandža. Da bi uopšte opstali kao bend, morali su da se prilagode i da ga zamene.
 8. Tower...

  Anthrax

  "Zvuk" se ne menja zbog "hrabrosti", ili "ostajanja doslednim sebi", ili "sazrevanja" kako mnogi kažu. "Zvuk" se menja zbog zarade.
 9. Tower...

  Anthrax

  Jebiga, za Slejer se vidi da su došli na posao, i da jedva čekaju da idu kući. Čak ni Geri Holtu više nije zanimljivo. Ovo je treći put da ih gledam, sviraju bolje nego ikad, ali energija je 0... Posebno posle izuzetno energičnog Antraksa. Moj doživljaj. Nije nepoštovanje prema instituciji Slejera, nego više negodovanje prema onome kako pohlepa trenutno kalja tu instituciju...
 10. Tower...

  Anthrax

  Kopiram malo Bobana (lord Iffy Boatrace, ili Bruce Bruce, ili kako mu je već sad nick na YuMu)... Posle Anthraxa, Slayer mi je delovao kao demo bend iz Dangube...
 11. Tower...

  Anthrax

  Tako je, niko ne postavlja pitanje boljeg pevača, obojica kidaju, ako mene pitaš, samo Buš nije za Antraks i pesme koje su uradili s njime su katastrofa uglavnom. Bilo kako bilo, ja sutra pičim za Beč da ih gledam, ima da se userem.
 12. Tower...

  Anthrax

  Nisam bio svestan da je "tajna" da je Buš grandž vokal... Razlog za otpuštanje Beladone i dovođenje Buša je bio komercijalne prirode, nijedan izdavač nije hteo da prihvati "izlizani 80s treš bend" u eri grandža, zato je Beladona i izbačen, zato je Buš doveden. Niko od njih nije imao kako drugačije ozbiljno da zaradi za život, i snašli su se u datim okolnostima. Ako je "ozbiljniji" bend onaj koji se više prilagođava komercijalnom standardu, i onaj koji piše besmislene pesme i tekstove zato što nemaju šta drugo da rade, onda dobro. Ne znam kako može neko reći da su Hy Pro Glo, Fueled i Room for One More ozbiljnije pesme od Indians, Among the Living, Time, Be All End All, Lone Justice... Ima par pesama s Bušem koje su mi odlične, npr. Catharsis, ali je većina baš, baš loše napisana, objektivno rečeno, nevezano za to da li se to nekom sviđa, ili ne. (dosta starih pesama s Beladonom su takođe loše napisane, ali imaju tu "thrashy" mladalačku energiju koju kasniji Anthrax nema.) Ovo je Anthrax kakav je postao velik i značajan bend: Ovo više liči na Papa Roach:
 13. Tower...

  Anthrax

  Meni i jeste sveža, jer bukvalno nisam bio svestan da postoje ljudi koji uopšte slušaju Antradž s Bušom, a kamoli više vole... Ub'o si ga 1/1.
 14. Tower...

  Anthrax

  Meni je dugo Spreading bio omiljen, ali je Among na kraju ipak presudio zbog energičnosti.
×
×
 • Create New...