Jump to content

Tower...

Iskreni članovi
  • Posts

    1657
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Tower... last won the day on May 25 2023

Tower... had the most liked content!

4 Followers

About Tower...

  • Birthday 07/27/1990

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/quasarborn101/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

11815 profile views

Tower...'s Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

-188

Reputation

  1. Hvala svima mnogo! CDova će biti, ne znamo još kada, a možda čak i vinila! Što se tiče stranaca i srpskog... To sam i ja mislio da može biti problem, a onda se ispostavi da pola njih ni ne sluša tekstove, a polovini je srpski zanimljiv i egzotičan. Inače, ko je u mogućnost, u nedelju 28. maja se vidimo u Domu omladine Beograda, u sali Amerikani!
  2. Koncert je pomeren na nedelju, 28. maj iz solidarnosti sa protestom "Srbija protiv nasilja."
  3. Tower...

    Toxik

    Pričao sam dosta sa Joshom, dugo visi u vazduhu cela priča, ruka mu je lošije nego očekivano posle operacije koju je imao... Čak smo imali neke ideje da nam gostuje solažu na novom Quasarborn albumu, ali nije mogao da svira...
  4. Beogradski metal sastav Quasarborn promovisaće svoj novi, treći po redu album „Novo oružje protiv bola“ u sali „Amerikani“ Doma omladine Beograda, 27. maja 2023. u 20h. Kao gosti nastupiće post-hardcore/mathcore trio Polywhy iz Novog Sada. Ulaznice su u pretprodaji u RockFire Shop-u i BeerSheep-u po ceni od 500rsd, a na ulazu će koštati 800rsd. Vidimo se!
  5. Ljudi, hvala puno svima na lepim rečima! Ceo album izlazi sutra, nadam se da će vam se dopasti. :)
  6. Iako znam da Nefasa savršeno boli kurac, lično osećam potrebu da istaknem da ne postoje nikakve nacionalističke, niti "patriotske" tendencije iza ove pesme. A, ono što pročitah da je on "Šešelj blek metala"... Kad već ne znate ništa o čoveku, bar ne širite ovako besmislene pretpostavke.
  7. Veliki beogradski koncert benda Quasarborn, 14. marta 2020. u sali "Amerikana" Doma omladine Beograda sa početkom u 20h, na kome će promovisati svoj novi album "A Pill Hard to Swallow" koji je izašao 24. januara ove godine. Žanrovski, Quasarborn je delom ukorenjen u thrash metal zvuku, ali pritom prošaran uplivima iz drugih metal i rok stilova. Iako bend postoji relativno kratko, može se pohvaliti mnogobrojnim koncertima, turnejom po Srbiji sa bendom Remedy (novi projekat Nemanje Kojića „Kojota“), nastupom na Exit festivalu, pa i evropskom turnejom u okviru koje su nastupali u Nemačkoj, Češkoj, Sloveniji, Holandiji... Karte će biti dostupne na ulazu po ceni od 300rsd, a uskoro će se naći i u pretprodaji! Gosti: Nemesis Ženski melodic death metal sastav koji je počeo kao Arch Enemy tribute, ali se vrlo brzo okrenuo isključivo autorskom radu. Promovisaće svoj debi album "The War is On" koji izlazi za Grom Records. Takođe su nastupale na nebrojenim regionalnim festivalima, između ostalog su osvojile prvo mesto na Demo Masters i drugo na Bunt Rock festivalima. Na njihovu muziku najveći uticaj imaju Arch Enemy, Death, In Flames, Kreator, a tekstovi su okrenuti socijalnim temama i aktivizmu. Larska Kragujevački trio koji kombinuje različite uticaje (stoner/ grunge/ psych/ desert rock) u neobičnoj postavci – bubnjevi i dve bas gitare. Njihov masivni zid zvuka uz pregršt upotrebe efekata u osnovi podseća na dobro poznate sastave iz 70ih i 90ih (Floyd/ Kyuss/ Melvins/ Sabbath/ AIC/ Nirvana), no Larska uspeva da dokazanim formulama doda lični pečat uz svež i drugačiji pristup. Larska svojim debi albumom „Can’t Steal it“ 2019. pokazuje da ima zreo i izgrađen stil, a pohvale stižu sa svih strana, čemu svedoče brojne strane i domaće recenzije.
  8. Hvala svima na lepim rečima!!! 🙂 Vidimo se na koncertu 14. marta u Amerikani, u Domu omladine Beograda! 🙂
  9. Pa, kako (i zašto) su onda spojene? :D Al' ako ne može drugačije, onda ću otvoriti novu.
  10. U međuvremenu, evo naše (Quasarborn) nove obrade. 🙂
  11. Zamolio bih moderatore da razdvoje Quasarborn i Space Eater teme, jer osim pojedinih članova, ovi bendovi nisu ni na koji način povezani. Hvala.
  12. Tower...

    Anthrax

    Ono što napisah je iz knjižice albuma...
  13. Tower...

    Anthrax

    Control Denied JESTE trebalo da bude Death album, ali izdavačka kuća nije htela da dozvoli da se uvede pevanje umesto dranja. Zato je projekat i nazvan "Control Denied", jer ne dozvoljava izdavačkoj kući da mu kontroliše rad. Ne mislim da bendovi treba da menjaju imena da bi izdavali drugačiji materijal, ali ostaje činjenica da malo njih to radi iz "umetničkih razloga". I svako zadržava pravo da mu promena bude sranje.
×
×
  • Create New...