Jump to content

Tower...

Iskreni članovi
 • Content Count

  1652
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tower... last won the day on July 19 2014

Tower... had the most liked content!

Community Reputation

-203 ološ

4 Followers

About Tower...

 • Rank
  Master of Metal
 • Birthday 07/27/1990

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/quasarborn101/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

11160 profile views
 1. Iako znam da Nefasa savršeno boli kurac, lično osećam potrebu da istaknem da ne postoje nikakve nacionalističke, niti "patriotske" tendencije iza ove pesme. A, ono što pročitah da je on "Šešelj blek metala"... Kad već ne znate ništa o čoveku, bar ne širite ovako besmislene pretpostavke.
 2. Veliki beogradski koncert benda Quasarborn, 14. marta 2020. u sali "Amerikana" Doma omladine Beograda sa početkom u 20h, na kome će promovisati svoj novi album "A Pill Hard to Swallow" koji je izašao 24. januara ove godine. Žanrovski, Quasarborn je delom ukorenjen u thrash metal zvuku, ali pritom prošaran uplivima iz drugih metal i rok stilova. Iako bend postoji relativno kratko, može se pohvaliti mnogobrojnim koncertima, turnejom po Srbiji sa bendom Remedy (novi projekat Nemanje Kojića „Kojota“), nastupom na Exit festivalu, pa i evropskom turnejom u okviru koje su nastupali u Nemačkoj, Če
 3. Hvala svima na lepim rečima!!! 🙂 Vidimo se na koncertu 14. marta u Amerikani, u Domu omladine Beograda! 🙂
 4. Pa, kako (i zašto) su onda spojene? :D Al' ako ne može drugačije, onda ću otvoriti novu.
 5. U međuvremenu, evo naše (Quasarborn) nove obrade. 🙂
 6. Zamolio bih moderatore da razdvoje Quasarborn i Space Eater teme, jer osim pojedinih članova, ovi bendovi nisu ni na koji način povezani. Hvala.
 7. Tower...

  Anthrax

  Ono što napisah je iz knjižice albuma...
 8. Tower...

  Anthrax

  Control Denied JESTE trebalo da bude Death album, ali izdavačka kuća nije htela da dozvoli da se uvede pevanje umesto dranja. Zato je projekat i nazvan "Control Denied", jer ne dozvoljava izdavačkoj kući da mu kontroliše rad. Ne mislim da bendovi treba da menjaju imena da bi izdavali drugačiji materijal, ali ostaje činjenica da malo njih to radi iz "umetničkih razloga". I svako zadržava pravo da mu promena bude sranje.
 9. Tower...

  Anthrax

  Pričam isključivo o bendovima kojima je muzika glavni i jedini izvor prihoda i koji su firma. Čak ni Testament ne spada u te bendove, a kamoli Atheist, ili Gorguts. Ne delim ja ništa na "old skul" i "nju skul" metal. Postoji samo muzika koja jeste i koja nije metal.
 10. Tower...

  Anthrax

  Promenila se industrija, više se to nije tražilo, zato su ga i promenili. Preko noći je metal potpuno izašao iz mode, i došao je nalet alternative i grandža. Da bi uopšte opstali kao bend, morali su da se prilagode i da ga zamene.
 11. Tower...

  Anthrax

  "Zvuk" se ne menja zbog "hrabrosti", ili "ostajanja doslednim sebi", ili "sazrevanja" kako mnogi kažu. "Zvuk" se menja zbog zarade.
 12. Tower...

  Anthrax

  Jebiga, za Slejer se vidi da su došli na posao, i da jedva čekaju da idu kući. Čak ni Geri Holtu više nije zanimljivo. Ovo je treći put da ih gledam, sviraju bolje nego ikad, ali energija je 0... Posebno posle izuzetno energičnog Antraksa. Moj doživljaj. Nije nepoštovanje prema instituciji Slejera, nego više negodovanje prema onome kako pohlepa trenutno kalja tu instituciju...
 13. Tower...

  Anthrax

  Kopiram malo Bobana (lord Iffy Boatrace, ili Bruce Bruce, ili kako mu je već sad nick na YuMu)... Posle Anthraxa, Slayer mi je delovao kao demo bend iz Dangube...
×
×
 • Create New...