Jump to content

Postmortal

Iskreni članovi
 • Posts

  256
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Postmortal

 • Birthday 01/31/1989

Profile Information

 • Location
  Beograd, Savski venac

Profile Fields

 • Gender
  Male

Postmortal's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-8

Reputation

 1. И тако се навршило 10 година од промоције албума "Piece of Hell". Дана 30.4.2006. у клубу "Куглаш", окупили смо више од стотину људи, продавали примерке албума, ратовали посластичарским производима и свирали треш метал. Гледајући фотографије са те фејтфул вечери, схватам како нисам сигуран кога бих успео да препознам на улици, како многима и даље не знам имена и како ми је ипак од свега најважније - да су се те вечери екстремно добро провели. Треш из ол араунд!
 2. Иако морам да признам да су овакве прилике мени важније што увек сретнем људе које нисам видео више од пола деценије, свирка је била заиста одлична! Додуше ја то доживљавам ипак пристрасно. Проток времена је учинио да ми много шта друго буде важније од тога како је неко свирао. Авај. Phobos - препријатно ме је изненадио. Сретао сам их раније по Нету, мада нисам нешто био заинтересован за њих. (Један од хорора постмодерне: гледање музике уместо слушања. Пао сам под утицај, крив сам.) Синоћ сам исправио своје "поступке" и пажљиво слушао бенд. Момци су под жешћим креативним и извођачким набојем, толико да би вероватно срушили распали КЦ Град. Очигледно је да постоји прегршт млађих бендова који у потпуности одолевају "условима" на нашој сцени, искоришћавајући сва ограничења за своју корист. То је прави професионализам. Чини ми се да је пре десетак година сцена била буквално инсистуционализована, па је и општи утисак о њеном постојању - постојао! Знало се на која се места иде, који су бендови, где су окупљања, кол'ко пара уфур, у то и то време на том и том месту смо тамо и крај приче. Надам се само да Фобос (као и остали) неће посустати једном кад освесте ово о чему говорим, иако заиста нико никад не мора да се сложи са мном. И да, фронтмен има изузетан наступ. Као певач не, као дерач да, али ја мислим на његов општи наступ. Врло лепо говори, одмерено комуницира, пристојан је. Rain delay - нисам их слушао уживо од промоције другог албума. Ужасно су ми недостајали. Није ми много времена требало да упијем те драстичне промене у саставу јер сам шатро био у неком полу.-току са тим. Како ми заиста никад није било битно колико добро неко свира, тако се ни синоћ нисам нешто обазирао на то. Заправо, покушавао сам да тако буде. Нешто је ту сметало. Имам утисак да бенд не звучи ни приближно добро како је некада звучао, поготово што су они познати по савршеном свирању. Десило се пар грешака које просто не очекујеш од бенда старог око 13 година, а нарочито под вођством Душана Пешића. Still they breathe dissonant, рекао бих. Мада и ја претерујем; тек су се консолидовали као састав. Има времена. Не видим ни где би журили. Па и тај осећај "новог старог бенда" само враћа време уназад, што је нама са жлездом носталгије коњска доза коктела емоција. Мислим да би се Шарки сложио... Било како било, видимо се 23.5. у Божидарцу!
 3. Бенд Flush је јуче, 26.11.2014, обележио и прославио 10 година од своје прве свирке у Трећој београдској гимназији. Будући да нисмо могли да рекреирамо ни сличне услове као онда, окупили смо се у студију "King Oliver" и покушали да изведемо репертоар који смо свирали. Наглашавам - ПОКУШАЛИ. Тако да, ако се нађе неко од вас на овој теми форума, а присуствовао је поменутој свирци пре десет година, будите поздрављени.
 4. Напунисмо ми десетку, бога ми...
 5. Хах, ваљда сам навикао да тема буде мртва. Авај... Па, паз'те, ми никако званично да се разиђемо. Тако да, Нада умире последња, а пре ње Иванка...
 6. Куриозитет дана: Знате ли да бенд Флаш сад већ постоји (?) 10 година?
 7. Ок, гласам да Центурион тема сјаше са "Демо бендови" форума. Просто заслужују да буду изузетак.
 8. У нади да неко гледа ову тему желим да захвалим посетиоцима и, у име TBM-a, двома супер бендова, Vox Deorum и Groteska на ВРЛО успешној сарадњи. До следећег пута, другари! Узгред, нашао сам ово: http://nightlife.24sata.rs/single/gun-club/552/groteska-vox-deorum-teh-binary-mindz/15701
 9. Момци, кидате! И да додам само да је овај бенд пример за то како је наш језик моћан када се стави у адекватан контекст.
 10. Иииии, потвђени датум свирке се помера на дан напред, дакле 2.6.2011.
 11. Да, врло олд скул. Кад боље размислим, добре свирке и екипе су постојале закључно са 2007 годином кад си имао ГДЕ, КОМЕ и ЗАШТО да свираш... Имам нове информације: Потврђени датум свирке је 1.6.2011 у клубу "Циклон". Мислим да ће бити отворена тема ускоро.
 12. Искрено се надам да ће тако бити, мада с обзиром на досадашње искуство после тумбавог периода рада бенда, нешто не знам колико је то изводљиво. Али авај! Нада умире последња!
×
×
 • Create New...