Jump to content

Postmortal

Iskreni članovi
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-8 bijedan

1 Follower

About Postmortal

 • Rank
  Anonimus of Metal
 • Birthday 01/31/1989

Profile Information

 • Location
  Beograd, Savski venac

Profile Fields

 • Gender
  Male
 1. И тако се навршило 10 година од промоције албума "Piece of Hell". Дана 30.4.2006. у клубу "Куглаш", окупили смо више од стотину људи, продавали примерке албума, ратовали посластичарским производима и свирали треш метал. Гледајући фотографије са те фејтфул вечери, схватам како нисам сигуран кога бих успео да препознам на улици, како многима и даље не знам имена и како ми је ипак од свега најважније - да су се те вечери екстремно добро провели. Треш из ол араунд!
 2. Иако морам да признам да су овакве прилике мени важније што увек сретнем људе које нисам видео више од пола деценије, свирка је била заиста одлична! Додуше ја то доживљавам ипак пристрасно. Проток времена је учинио да ми много шта друго буде важније од тога како је неко свирао. Авај. Phobos - препријатно ме је изненадио. Сретао сам их раније по Нету, мада нисам нешто био заинтересован за њих. (Један од хорора постмодерне: гледање музике уместо слушања. Пао сам под утицај, крив сам.) Синоћ сам исправио своје "поступке" и пажљиво слушао бенд. Момци су под жешћим креативним и извођачким наб
 3. Бенд Flush је јуче, 26.11.2014, обележио и прославио 10 година од своје прве свирке у Трећој београдској гимназији. Будући да нисмо могли да рекреирамо ни сличне услове као онда, окупили смо се у студију "King Oliver" и покушали да изведемо репертоар који смо свирали. Наглашавам - ПОКУШАЛИ. Тако да, ако се нађе неко од вас на овој теми форума, а присуствовао је поменутој свирци пре десет година, будите поздрављени.
 4. Напунисмо ми десетку, бога ми...
 5. Хах, ваљда сам навикао да тема буде мртва. Авај... Па, паз'те, ми никако званично да се разиђемо. Тако да, Нада умире последња, а пре ње Иванка...
 6. Куриозитет дана: Знате ли да бенд Флаш сад већ постоји (?) 10 година?
 7. Ок, гласам да Центурион тема сјаше са "Демо бендови" форума. Просто заслужују да буду изузетак.
 8. У нади да неко гледа ову тему желим да захвалим посетиоцима и, у име TBM-a, двома супер бендова, Vox Deorum и Groteska на ВРЛО успешној сарадњи. До следећег пута, другари! Узгред, нашао сам ово: http://nightlife.24sata.rs/single/gun-club/552/groteska-vox-deorum-teh-binary-mindz/15701
 9. Момци, кидате! И да додам само да је овај бенд пример за то како је наш језик моћан када се стави у адекватан контекст.
 10. Иииии, потвђени датум свирке се помера на дан напред, дакле 2.6.2011.
 11. Да, врло олд скул. Кад боље размислим, добре свирке и екипе су постојале закључно са 2007 годином кад си имао ГДЕ, КОМЕ и ЗАШТО да свираш... Имам нове информације: Потврђени датум свирке је 1.6.2011 у клубу "Циклон". Мислим да ће бити отворена тема ускоро.
 12. Искрено се надам да ће тако бити, мада с обзиром на досадашње искуство после тумбавог периода рада бенда, нешто не знам колико је то изводљиво. Али авај! Нада умире последња!
×
×
 • Create New...