Jump to content

Postmortal

Iskreni članovi
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Postmortal

 1. И тако се навршило 10 година од промоције албума "Piece of Hell". Дана 30.4.2006. у клубу "Куглаш", окупили смо више од стотину људи, продавали примерке албума, ратовали посластичарским производима и свирали треш метал. Гледајући фотографије са те фејтфул вечери, схватам како нисам сигуран кога бих успео да препознам на улици, како многима и даље не знам имена и како ми је ипак од свега најважније - да су се те вечери екстремно добро провели. Треш из ол араунд!
 2. Иако морам да признам да су овакве прилике мени важније што увек сретнем људе које нисам видео више од пола деценије, свирка је била заиста одлична! Додуше ја то доживљавам ипак пристрасно. Проток времена је учинио да ми много шта друго буде важније од тога како је неко свирао. Авај. Phobos - препријатно ме је изненадио. Сретао сам их раније по Нету, мада нисам нешто био заинтересован за њих. (Један од хорора постмодерне: гледање музике уместо слушања. Пао сам под утицај, крив сам.) Синоћ сам исправио своје "поступке" и пажљиво слушао бенд. Момци су под жешћим креативним и извођачким наб
 3. Бенд Flush је јуче, 26.11.2014, обележио и прославио 10 година од своје прве свирке у Трећој београдској гимназији. Будући да нисмо могли да рекреирамо ни сличне услове као онда, окупили смо се у студију "King Oliver" и покушали да изведемо репертоар који смо свирали. Наглашавам - ПОКУШАЛИ. Тако да, ако се нађе неко од вас на овој теми форума, а присуствовао је поменутој свирци пре десет година, будите поздрављени.
 4. Напунисмо ми десетку, бога ми...
 5. Хах, ваљда сам навикао да тема буде мртва. Авај... Па, паз'те, ми никако званично да се разиђемо. Тако да, Нада умире последња, а пре ње Иванка...
 6. Куриозитет дана: Знате ли да бенд Флаш сад већ постоји (?) 10 година?
 7. Ок, гласам да Центурион тема сјаше са "Демо бендови" форума. Просто заслужују да буду изузетак.
 8. У нади да неко гледа ову тему желим да захвалим посетиоцима и, у име TBM-a, двома супер бендова, Vox Deorum и Groteska на ВРЛО успешној сарадњи. До следећег пута, другари! Узгред, нашао сам ово: http://nightlife.24sata.rs/single/gun-club/552/groteska-vox-deorum-teh-binary-mindz/15701
 9. Момци, кидате! И да додам само да је овај бенд пример за то како је наш језик моћан када се стави у адекватан контекст.
 10. Иииии, потвђени датум свирке се помера на дан напред, дакле 2.6.2011.
 11. Да, врло олд скул. Кад боље размислим, добре свирке и екипе су постојале закључно са 2007 годином кад си имао ГДЕ, КОМЕ и ЗАШТО да свираш... Имам нове информације: Потврђени датум свирке је 1.6.2011 у клубу "Циклон". Мислим да ће бити отворена тема ускоро.
 12. Искрено се надам да ће тако бити, мада с обзиром на досадашње искуство после тумбавог периода рада бенда, нешто не знам колико је то изводљиво. Али авај! Нада умире последња!
 13. Акхм.... Дакле, као што је већ одавно (или можда скоро) постао обичај, Флаш ће након нових годину дана поново наступити пред големом београдском метал публиком. Очекује се свирка три бенда која су испуцала своје пре неког времена и који су одлучили да се, под старе дане, подсете на златну ли нам 2006/2007 годину. Толико за сад. Више информација ускоро!
 14. Другари, понекад немам праве речи да опишем осећања која ме прожимају гледајући снимке са ваших снимања, слушајући ваше песме... Морам превасходно поменути невероватну количину слабости моје која се огледа у: "Брате, зашто ја нисам овако нешто урадио од свог хобија?" Ваљда човек у животу увек тежи да у свему буде најбољи, али вам морам рећи да сам бескрајно срећан зато што сте ви бољи од свих бендова на сцени. Не интересује ме ваша способност у музичара јер нисам меродаван да о томе говорим. Мислим на вашу способност да непосредно продрете у душу и користите сваки део њеног постојања у св
 15. Можда би било кул кад бих најавио наступ бенда Флаш за седми март у Ливингруму...?
 16. Можда би био и ред да пожелим свима срећну Нову Годину и пратеће празнике! Истина је да се на овој теми већ јако дуго не дешава ништа, с обзиром да бенд тренутно стагнира... Али опет, никад не знаш шта се може десити да се ствари драстично промене... Живи били! Треш из ол араунд!
 17. Било је заиста феноменално! Није се, ценим, ни дало у сумњу како би само могао звучати нови Спејс Итер! Што неко већ рече, Лука и Тихи су већ наоружани довољним искуством, што је те вечери доказано. Ја лично, као резултат дужег познанства, Спејс Итер одавно не доживљавам као сам бенд па је ова свирка оставила веома снажан утисак на мене. Супер су свирали! Одушевили су ме! Дођавола са опремом. Велика ствар! Лука МатАковић мора да јури потписе! (Колега, па фта је ово...?) Мислим да је те вечери Хејтред звучао и наступио боље него икада! Развалише и оно мало СКЦ-а што нам је остало. Маг
 18. Еј, ја очито нисам знао раније за ваш Мајспејс... Послушао сам све три песме оданде и највеће хвале иду песми "Within the mirror"! Само цијепајте! :)
 19. Ок, контам да јесам претерао... Извините! Иначе, Дукса, поздравио те Ђоле са Дефектолошког!
 20. Забога, ја само искрено кажем шта мислим! Зар сам баш толико зезнуо ствар???
×
×
 • Create New...