Jump to content

Nickelback

Iskreni članovi
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nickelback last won the day on June 19

Nickelback had the most liked content!

Community Reputation

8 totalno moderan

About Nickelback

 • Rank
  Anonimus of Metal

Profile Information

 • Location
  Serbia

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bili su lokalni bend, sad su lokalni kurac.
 2. Ne znam za vas, ali meni ovi momci bas prze.
 3. Lulu od Metallice. A od domacih Daljina od Bajage. I oba albuma su remek-dela.
 4. Ove samo Sormaz moze da slusa. Rambo je zreo za dusevnu bolnicu jer je na Sabackom Letnjem Festivalu otpevao tri pesme, rekao "Neka peva Sabac sam", uzeo pare i otisao. Za njih je Relja radio spot. Nisu mu platili koliko je trebalo.
 5. Ne znam za te vase stripove. ali sam citao Kobru od Keraca i Stojiljkovicev Duge Noci i Crne Zastave. Meni su to ekstra stripovi!
 6. Nickelback

  Anthrax

  Ne znam njihove ostale pesme ali mi se svidela ona o Sudiji Dredu.
 7. Ne znam, nije hteo da kaze.
 8. Ne znam za njihove ostale koncerte, ali znam da se posle jednog nastupa na Sabackom Letnjem Festivalu pevac vratio u Sabac i trazio od obezbedjenja da mu nadju njegov crveni poklopac. Kad je obezbedjenje odbilo on je otisao ispod bine da ga sam trazi. Ne znam da li ga je nasao.
 9. Kad su svirali u Zeppelinu kod Mumije nisu mogli da dovrse nastup jer im je Mumija stalno izvlacio USB sa muzikom posto su svirali na playback.
 10. Kakvi klosari. Skoro kao Djordje David koji stalno ide po festivalima da bi jeo i pio u backstage-u (a ne nastupa).
 11. Znam da su na Sabackom Letnjem Festivalu docekali Hladno Pivo i Josipu Lisac sa crvenim tepihom, a organizatorka Ana Lazic ih je docekala u dresu hrvatske reprezentacije. Dok su isto vece kamenovali Goluba iz Goblina na bini.
 12. Ne znam za ostale njegove koncerte, ali znam da je na koncertu u Sapcu pre koju godinu Aca Lukas vredjao Sapcane i ratne veterane, da je rekao da mesto gde se odrzava koncert nije dostojno zvezde kao sto je on, dok mu usta samarom nije zacepio jedan od pripadnika njegovog obezbedjenja (Zoce).
 13. Ne znam za njegove ostale koncerte, ali znam da je na Sabackom Letnjem Festivalu 2013. otpevao tri pesme, rekao "Neka peva Sabac sam", uzeo pare i otisao.
 14. Ne znam za ostale njihove koncerte, ali znam da su na Sabackom Letnjem Festivalu 2013. odsvirali samo tri pesme, uzeli pare i pobegli.
×
×
 • Create New...