Jump to content

Wolf89

Članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Wolf89

  • Birthday 03/20/1989

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Kikinda, Serbia

Profile Fields

  • Gender
    Male

Wolf89's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Rekao sam mu ja i na Muzickom forumu, ali imaju problema sa bubnjarima non-stop. EDIT: Aha, odgovorio ti je... xD
  2. Kampanja i nije nesto posebno. Presao sam je za dva dana, razocarao sam se. Taman sam mislio da cu konacno kvalitetnu igru da cepam bar nedelju dana, a ono prc. Za manje od 9 sati igranja, presao... Modern Warfare mi se mnogo vise svidja mada sam i to presao u otprilike istom roku. Fora je sto su ove igre pravljene za multiplayer, a single player kampanje su ubacene da ne bude da odstupaju od prethodnih delova. Grafika je do jaja, dobro je odradjena, dosta zahtevna, ali moja 9500GT nije imala problema sa tim. Sve u svemu vredi je skinuti ali zbog multiplayera.
  3. Koji likovi jbt. Umro sam.
  4. Wolf89

    Oružje

    Pa nisi ni ti blesav. Mislim, Raging Bull ima kompenzator sa samo 4 rupe sa svake strane. Nista ozbiljno. Bolje uzmi debelu Bertu, lakse ces je kontrolisati.
  5. Wolf89

    Oružje

    Jedan lik prodaje CZ99 (9mm PARA) nekoriscen sa dva para korica. Mogu da ti posaljem broj telefona ako te interesuje. A tetka je 85€ sa papirima. Jedino sto je zajebano kod tetejca, bar koliko sam ja cuo, mozes da dobijes dozvolu za posedovanje, ali ne i za nosenje. Da li je to tacno ne znam, ali tako sam cuo.
  6. Wolf89

    Oružje

    Mada sam veliki fan vatrenog oruzja, bez ovoga ni ne spavam. Rucni rad, one of a kind, mozda vredi 200 din, ali ga volem. Za mene zlata vredi. Nisam bio primoran da ga koristim jos, a i gledam da ne potezem za njim.
  7. Wolf89

    Tattoo

    Ja sam nasao cool sliku za tat. Glava vuka razjapljenih čeljusti sa crvenim očima. Nešto kao logo četnika samo bez beretke i uradjena je skroz crno. Uradiću je desnom ramenu. Da mogu da se kurčim zasučenih rukava :DSamo jos da nadjem novce i dobrog majstora i to je to.
  8. Slažem se Slipknot je OK imaju dosta dobrih stvari itd. Ali Stone Sour je dokaz da Corey ume da peva. Anyway Slipknot preko dana, Stone Sour pred spavanje da opustiš živce.
×
×
  • Create New...