Jump to content

prsotina

Iskreni članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by prsotina

  1. Ma treba mi samo za efekte.Recimo mogao bih da izdvojim 10 000.
  2. Pa proba se podrazumeva, nista bez nje. Pitam posto cenim da verovatno ima ljudi sa vecim iskustvom koji ce mi reci sta valja za te i te pare.
  3. Zenama uvek treba "staviti do znanja"!
  4. Mozete li ili ne mozete da mi odgovorite na postavljeno pitanje?
  5. E sad me zanima da li se na gitaru moze nakaciti Alesis Micro verb posto je on studijski efekat procesor, tj da li njega mogu da nakacim u fx loop na pojacalu i da mi sluzi kao procesor za gitaru. P.S. koje firme treba izbegavati pri kupovini procova, znam da je behringer katastrofa po ovom pitanju.
  6. Postovane kolege i kolegenice muzikanti imam pitanje: Pre mesec dana sam imao prilike da probam digitech s200 procesor u rack varijanti i odusevio se istim.Ali taj proc kod nas nov kosta 30 000 din u mitrosu ( ODAKLE BRE PARE ZA TO U SRBIJI ) pa me interesuje vase misljenje o s100 (on je kanda oko 270e nov ) i uopste o procovima u rack varijanti.Ako nije problem da mi preporucite neke solidne modele ili firme koje proizvode solidne modele.Nije mi zapelo da pazarim nov tako da ako znate preporucite mi neke modele koji su dobri i u polovnoj varijanti pa cu da vrtim oglase i raspitam se. P.S. Ne treba mi neki turbo mega giga skup ( niti cu ikada imati pare za isti ), posto znam da -> koliko para toliko muzike Bez komentara molim da ne bi spamovali bezveze. Aj ziveli
×
×
  • Create New...